lauantai 12. lokakuuta 2013

D'sirnagh eli loppuvuosi on joillekin hyvä kun taas..

Sormet verillä, kolme toppaa norttia kiskoneena ja noin tuhat viisisataa demonia loitsineena systeemi on vihdoin kasassa tai ainakin olennaisimmat osat siitä. Eilisen onnettomuuden eli järjestelmän kaatumisen jälkeen pikku korsumme koki muutaman ilmastomuutoksenkin joista ensimmäisenä tulenpalava helvetti mikä vaihtui sittemin jäätävään viileyteen jota on kesti tämän päivän puoleen väliin jolloin vihdoin olin rauhoittunut sen verran että päätin unohtaa koko jutun. Ehkäpä sen takia ettei syy ollut pelkästään tämän sinivalkoisessa maailmassa viihtyvän ja siellä paljon pelaavan enkä menettänyt muutamien satojen eurojen ohjelmia. Lisäksi opin paljon uutta ja tajusin toimineeni monessa näissä tietotekniikan asioissa väärällä tavalla joten kokemusta ei voi laskea pelkästään tappioksi vaikka se viime yönä tuntui pelkästään siltä. Vaan aikansa kutakin aikaa ja se siitä kokemuksesta jota en hetkeen toivo tapahtuvan, en omalle kohdalleni kuin kenenkään muunkaan. Sen verran kuitenkin vielä että kun vihdoin pääsin nettiin ja määrittelin oletusselaimeksi Chromen, jotain omituista tapahtui; joka helvetin kerta – yritinpä sitten mihin tahansa – selain herjasi että sivusto johon pyrin, ei ollut todellisuudessa se ja palvelimen varmenne ei ollut kunnossa ja näinpä sitten en päässyt edes omaan sähköpostiini Luostarista puhumattakaan. Mitään omia asetuksia/säätöjä en tehnyt joten siitäkään tuo ei voinut johtua ja mietinkin oliko selaimeen tulossa olevien muutosten jatkuvasti ilmiintyvillä mainoksilla/kehotuksilla jotain osuutta asiaan. Mene ja tiedä, valistakaa te jotka olette asioista paremmin perillä sillä ennen järjestelmän kaatumista ko. selain toimi moitteettomasti. Tai moitteettomasti ja moitteettomasti sillä se on huomattavasti hitaampi kuin esim. Opera tai nyt käytössä oleva Tulikettu ja tämä hiemankin suurempi nopeus on seikka jota hitaampien yhteyksien prepaid-heimoon kuuluva arvostaa.

Pikaisesti olen silmännyt (lukulistan lyhyet pätkät) ja ilokseni huomannut että esittämääni haasteeseen on vastailtu ja nämä käyn läpi huomiseen aamupäivään sijoittuvan duunin jälkeen. Nyt kello alkaa olla jo niin paljon että viime yön valvominen vaatii veronsa ja jos hyvä säkä käy niin selkä sallii jopa muutaman tunnin unet. Huomista odotellessa kysynkin teiltä että oliko viime halloweenina ne Number of beast – juhlat vai oliko mitään, koska tänä vuonna voitaisiin mennä naked-version merkeissä mikäli teiltä pok mu juhlamieltä löytyy. Nimittäin, kuten tiedätte niin olen erittäin hyvin perehtynyt astrologiaan ja voinkin kertoa että huomisesta alkaen planeetat siirtyvät linjaan joka tunnetaan vain vanhemmissa kirjoituksissa ja ne kertovat sen, että loppuvuosi tietää vaa'oille, neitsyille ja jousimiehille suuria muutoksia elämässä itsessään kun taas kaksoset,härät, ja kalat saavat sitä sydäntä jytkyttävää ja maailmaa mullistavaa rakkautta osakseen meidän muiden ollessa jaoteltuna d'sirnagh:in eri huoneisiin mutta näistä huoneista ja kohtaloista toisella kertaa enenmmän. Eli aihetta juhlimiseen on ja kolmella ensi mainitulla oikein tosissaan mistä syystä sanonkin että laittakaapa nämä sanat muistiin sillä kun ajattelette asioita uuden vuoden tienoilla, niin teidän täytyy myöntää ettette olisi vielä lokakuussa uskoneet käyvän näin.

Jos sallitte, niin vetäydyn nyt yöpuulle (kirjaimellisesti koska täällä korvessa nukutaan puiden oksilla osittain vahvan lääkityksen, osittain villiintyneiden lehmien takia) mutta palaan jollain kohtaa tallustelemaan Blogspheren laajoja aavikoita. Tiesittekö muuten naiset että jos teidän makhrat (ei, ei ole rinnat eikä pakarat) olisivat hiemankin bazlar:immat, niin ei teidän tarvitsisi huolehtia l'elieh:ien puolesta ja taslam:inne näyttäisi huomattavasti mielenkiintoisemmalta (no ihan suoraan – kiihottavammalta). Vaan mitäpä helvettiä tuo hullu puhuu? Loikatkaapa Wikipedian puolelle, etsikää muinaiset kielet ja sieltä oikea kieli ja vielä kun löydätte oikeat sanat niin hyvä – olette löytäneet vastauksen, minähän en sitä teille kerro. Nyt kuitenkin hyvän yön pusut ja muistakaa mennä nukkumaan ajoissa ettei huominen mene punkan pohjalla.

Hyvää lauantai-illan jatkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...