keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Ei sovi ne PerkeleenMoisiin Säkeisiin tarkoitetut hormonilaastarit meikäläiselle

Ei sovi hormonilaastarit mulle ei, sillä taannoin sain niitä melkosen hivakan ja eilen täällä korvessa oli joka syksyiset Olympialaiset jossa kaikki douppaa itteään niin ajattelin sitten minäkin kokeilla niitä laastareita kun kerran hormoneja olivat, ihan sillä ajatuksella että josko ne parantaisivat noita mun suorituksiani. En sano minkäläisia laastareita ne oli ja mistä sain mutta sen verran voin vihjata että suurin osa oli sellaisia pyöreitä lätkiä ja tarkoitettu sen naisia vaivaavan lontoonkielisen PMS-taudin (suom. PerkeleenMoiset Säkeet) hoitoon. Tuo tautihan on hirvittävä sillä sen kourissa naisesta tulee ihan omituinen villipeto joka niitten ihme tempausten ja kohtausten aikana (sekä niiden välissä) puhuu omituisilla kielillä joita miehillä on vaikeuksia ymmärtää. Pahinta on kuitenkin se, että tää tauti uusii joka perkeleen kuukausi ja tekee tästä parisuhteessa elämisestä hengenvaarallista mutta se siitä taudista.

Mayojen maailmanlopun kalenteri ei ole mitään tämän tuomiopäivän kalenterin rinnalla.

Kisat alkoivat iltapäivällä eikä ne kestäneet kuin muutaman tunnin koska täällä ryteikössä viedään kaikki yhteisölliset jutut urakalla läpi joukkotappeluiden välttämiseksi. Se on meinaten semmoinen juttu että jos porukka on liian pitkään yhdessä niin jo vain alkaa se kouruaminen ja vittuilu kaiken maailman asioista kuten sellaisista että ”Hei, teidän lehmä kävi viime viikolla paskomassa meidän terassin täyteen” tai ”Koita nyt olla pieksemättä sitä ukkoasi iltauutisten aikaan kun ei tahdo saada Arvin puheesta mitään selvää sen sun ukkos kirkumiselta”. Arvista sen verran että kuulin semmosenkin juorun mikä väitti että niillä olis uusi uutistenlukija ja saattaapi ollakin niin, meille tänne saatanan korpeen noi lähetykset tulee vähän viiveellä niinkuin kaikki muukin ja tämä vaikeuttaa esim. online-vedonlyöntiä aivan vitusti. Jos nimittäin haluaa että veto ehtii ajoissa perille, niin on lyötävä vetoa ens vuoden matseista tai ohi meni. Tosi vaikeeta esim. uinnin suhteen sillä mistä mä voin tietää millainen keli Melbournessa on ens vuonna eli onko siellä altaat mahdollisesti jäässä ja koko kisat peruttu. Kupongit hakkaa blancoa ja maitotili tyhjenee ääntä nopeemmin.

Tässä on yks Kutuvuoren Emma joka lensi larppausporukoista noitten raivareittensa takia


Taas lipesin aiheesta joten palataans niihin kisoihin. Olin siis aamusta asti lätkinyt niitä laastareita itseeni kaikkien raksujeni lisäksi sillä mun oli tehtävä todelliset herocombot että pystyin ton selän takia ylipäätään osallistumaan. Tunnustettakoon että juuri ennen kisoja oli sellainen omituinen olo, aika paljon haikeutta ilmassa mutta toisaalta mä kävin kuumana kuin hellakoukku ja suoraan sanottuna mua vitutti koko kisat mutta minkäs teet enkä minä sitten sadan kymmenen sähköaitojen (via paimenpojat,380V) lähtötelineissä enää muuta tuntenutkaan kuin suurta rakkautta kanssakilpailijoita kohtaan. Lähtölaukaus kajahti ja singahdettiin matkaan, meitä oli kaikkiaan kahdeksan urhoollista ukkoa juoksemassa tuota testikkelit kipristävää rataa. Neljännellä aidalla se sitten tapahtui: jostain syystä aloin poraa vollottamaan eikä siitä meinannut tullut loppua kunnes seitsemännellä aidalla mun rinnalla kipittävä uusiokyläläinen katsoi minuun kovin lempeästi ja silloin mä tein jotain omituista. Mä otin ja pussasin tota mukavaa Memebewtatubua (muutti Keniasta kun valmistui lomittajaksi sikäläisestä Tsutsukennewa – mullinkäsittely-instituutista) oikein kunnolla; siinä juostessa ja hypellessä tartuin sitä niistä selkeästi havaittavista kuuloelimistä ja mojautin oikein kunnon kielarin ukolle kun se tuntu niin herttaselta kaverilta ja se oli virhe. Ukkeli häkeltyi niin paljon että sekosi sandaaleissaan ja meni nuritte helvetillisen mölinän saattelemana. Kuulin kyllä kun se huusi että ”Tegu batsue utumanga nabebukene” ja kuulkaas toi on suomeksi niinkin rumasti sanottu kuin ”Kaikissa saatanan rutakoissa sitä pitääkin juosta ja vielä noiden sisäsiittoisten hinttien kanssa”.

Tätä just tarkoitin ettei täällä parane pitää porukoita kovin kauaa yhdessä. Maratonin alussa tuli vitullinen vääntö kun Hulkkosen siat olivat päässeet joku aika sitten karkuun ja ne olivat käyneet imuroimassa Töhkösen heti helvetin kalliit kukkasipulit joka ainoasta kukkapenkistä.


Sen verran otti sydämestä moinen loukkaus että paukahdin uudestaan poraamaan ja ehdinkin kyynelehtiä melkein kalkkiviivoille asti kun mut tempaistiin sivuun tarttumalla berberin hihasta kiinni (tykkään juosta noi pikamatkat poplari päällä).Turha kai sanoa että mä kävin melko kuumana menetetyn johtopaikkani ja varman voittoni takia sillä ykköspalkintona oli Anopintappaja-lehden ilmainen vuosikerta ja yhdeksänkymmentä litraa Tummelia. Raivosin ihan älyttömästi tälle Koposen patulle joka mut kiskaisi sivuun ja kehtasi vielä syyttää häiriköinnistä radalla eikä uskonut kun vakuutin vilpittömyyttäni ja hyväntahtoisuuttani. En viitti kertoa mitä kaikkea tuossa tilanteessa tapahtui mutta sanonpahan vaan että on siinä lääkäreillä ihmettelemistä kun ne koittaa pilkkiä sitä starttipyssyä päivänvaloon.

En tiedä ajattelinko näiden hormoonien ja raksujen vaikutuksen alaisena jotenkin eri lailla mutta mun mielestä ihmiset vaikutti jotenkin tyhmiltä. Otetaan esmerkiks Kyrrymäen Topi joka voitti keihäänheiton ylivoimaisella tuloksella pelkästään sen takia mitä sen eukko sanoi just ennen tätä voittoon johtanutta kiskaisua. Tää pakkelimainos nimittäin kuiskasi että mikäli Topi voitat, niin saat sitten illalla silitellä mun beaveria. No sen verran minäkin lontoota osaan jotta tiedän tuon tarkoittavan majavaa ja tiedän myös että sen merkkisiä farkkuja valmistetaan joten paljonko sillä äijällä on kusta päässä kun tarttee kiskaista kauhea kaari vain sen tähden että saa ehtoolla silittää muijansa farkut? Hei haloo, sillä ei ole kyllä kaikki mullat samassa ruukussa. Niin ja vaikka muija oliskin tarkoittanut elävää majavaa, olis se tiennyt Topille useamman sadan kilometrin ajamista sillä täältä korpikylästä on Ranuan eläinpuistoon aivan helvetillinen matka. Toisekseen, ei se Ranualla siliteltävä majava sen ämmän ole vaan kuuluu sille puistolle enkä mä muuten ole ihan varma saako niitä mennä tolleen randomisti silitteleen. Ajattelin tätä asiaa vielä illalla kun polttelin tuoksukynttilöitä ja kirjoittelin rakkauskirjeitä itselleni niin tulin siihen tulokseen että Topi on tyhmä ja sen eukko käyttää sitä hyväkseen.

Sitähän minäkin toivon - joka hemmetin kuukausi.


Paljon muutakin sattui noissa muutaman tunnin pikaolympialaisissa mutta en nyt viitsi kaikkea kertoa koska muuten tää teksti menisi aika tunnepitoiseksi liirumlaarumiksi kun niiden laastareiden hormonit vaikuttaa vieläkin vaikka nypin nukkumaan mennessä kaikki pois. Sen vaan sanon että oli se sellaista mentaalivuoristorataa etten moista halua enää kokea jo pelkästään sen takia, että mun kyynelkanavat on nyt ihan kuivat ja sen takia luomet pitää liikkuessaan vitunmoista rahinaa ja se jos mikä on ärsyttävää.

Hyvää keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...