perjantai 25. lokakuuta 2013

Eilen julkaistun psykologisen testin tulokset eli näin teitä viedään

Tässä on nyt nämä eilisen addiktioita käsittelevän testin tulokset jotka paljastavat addiktiosi tason lisäksi oletko välinpitämätön ja tunnevammainen materialisti, masokismiin asteelle menevä itsensä kieltäjä, psykoottisen pakkomielteinen päättäjä vai helposti johdateltavissa oleva uhri. Testissähän käsiteltiin neljää erillistä osa-aluetta eli vaikutusaltiutta ulkopuolisille ärsykkeille (netti,verkkokauppa), ihmisen toiseksi pahinta perisyntiä eli rahaa (tilastotiede, toiseksi yleisin syy mikä on johtanut rikosoikeudelliseen tuomioon), nautintoaineiden vaikutusta käyttäytymiseen (tupakka, suklaa, tms.) ja seksuaalisen mielihyvän syrjäyttämän rationaalisen ajattelun määrää.Tämä testi osoittaa melko kiistattomasti sen kuinka pahasti ihminen on koukussa tajuamatta sitä kuitenkaan itse ja paljastaa aika jännän jutun josta jäljempänä. Edelleen, testi on ns. kertakäyttötesti sillä jokaisella testauskerralla tulee kopioitavan tekstin olla eri koska ihminen ”oppii” muistamisen kautta ja se vaikuttaa oleellisesti testin tulokseen. Myös addiktioiden määreet tulee esittää/testata eri tavalla. Testin tekemisen ohjeita en enää tähän laita koska en usko että kukaan edes vaivautui tekemään tätä sillä te olette tunnetusti skeptisiä kaiken sen suhteen mitä meikäläinen esittää, ehdottaa tai ehkäisyvalmentaa mutta jos joku testin on tehnyt niin näin se tulkitaan:

Ihan ensin tarkistat kopioimasi tekstin joka ainoan kirjaimen ja välimerkin osalta jotta näet vastaako se täsmälleen alkuperäistä tekstiä. Mikäli kopioidussa tekstissä on kappaleen lyhykäisyyden vuoksi enemmän kuin kaksi väärää kirjainta tai välimerkkiä, et ole enää ajatellut itse tekstiä vaan psyykettäsi on piiskannut eteenpäin halu tietää millainen olet (uteliaisuus, narsismi). Tämä on se juju mitä käytetään kaikkialla maailmassa jotta ihminen saadaan tekemään jotain sellaista mitä hän ei tekisi ellei testi/toiminta liittyisi häneen tai ”paljastaisi” hänestä jotain. Pakkomyynnin kulmakiviä tyyliin ”käytäkö mieluummin pastellinväristä luomiväriä vai suositko rohkeampia sävyjä – jos suosit pastellivärejä olet menestyjä ja jos taas valintasi oli rohkeammat sävyt, voit laittaa ne eilen ostamasi verkkosukat jalkaan ja lähteä suorilla Kotkan satamaan huoraamaan”. Karrikoidusti esitetty mutta kyseessä on yksinkertaisesti työkalu jolla ihmismieli ohjataan haluttuun suuntaan ja näin saadaan luotua aikaan valheellinen ”tarve”.

Testissähän te saitte numeroida ne esillä olevat ”houkutteet” oman päänne mukaan joten tämä osoittaa osaltaan testin luotettavuuden sillä minulla ei ole mitään tietoa siitä, mikä numero edustaa mitäkin houkutusta enkä näin ollen pysty oman pääni mukaan muokkaamaan/vääristelemään tulosta. Testihän on sinänsä suppea ettei se käsittele kuin neljää riippuvuutta mutta kertoo sen, kuinka pahasti olet koukussa ja antaa viitteitä siitä minkälainen persoona olet:

Mikäli testin aikana ja sen jälkeen ajattelit numeroa yksi, se kertoo seuraavaa:
Addiktiosi ei tähän ”paheeseen” (oli se sitten mikä tahansa niistä neljästä) ole huolestuttava sillä sitä ei edes ole, koska ajattelet tätä useamman kerran päivässä mutta hylkäät ajatuksen miltei saman tien. Näin ollen olet ihminen joka haluaisi saada kaiken nyt ja heti kuitenkaan osoittamatta jälkeenpäin mitään kiinnostusta. Ihmistyyppinä pyrit täyttämään tyhjää elämääsi hyödykkeillä eivätkä ihmisuhteetkaan kykene tyydyttämään tätä jatkuvaa nälkääsi ja niinpä ne eivät olekaan kovin pitkäkestoisia.

Mikäli päädyit numero kakkoseen (oli se sitten mikä tahansa niistä neljästä):
Olet itsensäkieltäjä jolla on vielä jäljellä omaa tahtoa sillä ajattelet tätä addiktioita noin kaksi, kolme kertaa viikossa tietäen että sinulla olisi varaa tyydyttää tämä tarve mutta pystyt kieltäytymään siitä. Jatkuva pidättäytyminen aiheuttaa kuitenkin väistämättä muutoksia käyttäytymisessäsi ja ennen pitkää sinusta tulee katkeroitunut ihminen joka ei uskalla toteuttaa itseään vaikka siihen olisi mahdollisuus. Muut pitävät kieltäytymistäsi saituutena mutta sinulle se on sairaalloinen este josta et pääse yli ilman apua.

Mutta jos ajatuksesi keskittyivät numeroon kolme (oli se sitten mikä tahansa niistä neljästä), niin olet astetta vaarallisempi persoona psykopaattisen luonteesi takia. Olet päättänyt toteuttaa tämän addiktion ja olet valmis tekemään sen eteen mitä tahansa, karsit jopa muista elämisen kannalta oleellisista asioista pystyäksesi saamaan addiktion tuottaman tyydytyksen sillä sinulla on määräpää jonka tielle ei tule sen enempää raha kuin ihmisetkään – niillä kun ei ole mitään merkitystä. Useimmat sarjamurhaajat edustavat tyyppiä numero 3.

Vaan jos ajatuksesi olivatkin numero neljässä (oli se sitten mikä tahansa niistä neljästä), niin:
Olet ulkopuolisten vaikutteiden lempilapsi, joka huomaamattaan toteuttaa asioita joita hän ei edes ajattele. Tämän tyypin ihmiset eivät edes tiedä kärsivänsä riippuvuudesta koska he eivät tietoisesti toteuta sitä, vaan alitajunta tekee valinnat ihmisen puolesta ja juuri tämän takia nämä ihmiset ovat useimmiten taloudellisessa ahdingossa ”heräteostostensa” kanssa. Ne kun eivät vaan ole mitään heräteostoksia, vaan alitajunnan aikoja sitten saaman ja muistiin taltioituneen informaation perusteella suoritettuja valintoja. Tämä on hyvä: osta, toimi ja toteuta näin - periaate (mm. markkinavoimat, A.H, kaikki lahkojen johtajat,poliitikot ja muut hihhulit ovat käyttäneet tätä ihmistyyppiä hyväkseen – menestyksellä).

Edellä mainittuun ei pidä sotkea Luostaria joka täysin omaa etua tavoittelemattomana instituutiona jakaa tietoa vain hyvistä tuotteista, asioista ja aatteista. Tästä todisteena Luostarin Järkähtämättömän totuuden periaate (sertifioitu) jonka tuntevat ns. kolmannet osapuoletkin ja tästä syystä täällä ei mitään schaissea kaupata eikä paskoihin mestoihin linkitetä. Niinpä voittekin huolettomina ja vailla epäilyksen häivää ottaa vastaan kaiken sen tiedon – oli se sitten kaupallista tai elämän perimmäiseen kysymykseen littyvää – mikä Luostarista jaetaan ja jos nyt joku skeptikko erehtyy pitämään tätä mainoksena, niin sitä kepillä perseeseen sanon ma!
Enhän minä teitä touhupepoja harhaan johtaisi vaikka maksettaisiinkin joten saisitte vähän hellittää sitä skeptistä asennetta jonka olen huomannut toisinaan saavan turhan paljon valtaa niiden niin suloisten aivojenne sopukoissa. Avatkaa mielenne ja tulette huomaamaan kuinka polkunne muuttuvat kevyemmiksi jolloin se vuodenvaihteen jälkeen perittävä kolehtikaan ei tunnu lainkaan pahalta, vaan maksatte sen aivan järettömän anekasan riemumielin ja kilvoitellen siitä kuka eniten niitä pesoja pöytään paiskoo! Oi ihanuutta, oi teitä! Elämäni elämämme helpottuu huomattavasti ja meille paistaa aurinko kun ei enää tarvitse murehtia Torppauspihan blokkaamista almuista ja pääsee syömästä tätä nötkötti/makarooni-comboa. Oikeesti, minä rakastan teitä ja kyllä te pikku touhupepani sen tiedätte.Daa, eilisilta meni asentaessa eukon uutta konetta tai siinä mitään asentamista sen paremmin ollut mutta noita tiettyjä juttujahan sinne piti asennella. Kone ei ollut hinnan kiroissa sillä ensin tehtiin kaupat 250,-:sta mutta sitten myyvä/välittävä osapuoli ilmoitti ettei siitä tarvitse maksaa kuin vajaa kaksisataa. No, kyllä minä siitä sen kaks ja puoli maksan. Itse konehan ei ole kaupan versio vaan siitä on riisuttu kaikki ylimääräinen (ohjelmistopuoli) mutta se on muutettu peruskoneesta enemmänkin pelikoneen suuntaan (Markun virtuaalivihannekset ja muut mystiset pallukat) ja hyvin tuo tuntui pyörittävän kun sitä eilen testattiin (eli eukko pelas about kahteen asti). Kone on HP:n Elite book ja sen mukana tuli normivarusteiden lisäksi telakka. Tässähän kävi niin että ehdimme jo käyttää huollossa eukon kärähtäneen koneen (enkös minä siitä maininnutkin?) kun tämä uusi kone tuli tutun kauppaa periaatteella ”sitten kun ehdit sen tekemään” ja nyt meillä on sitten kolme konetta. Taidan kokeilla kahden koneen yhdistämistä ja sitten kun onnistun sen ryssimään ja sotkemaan kahden koneen jutut niin minä kirjoitan joulupukille ja kysyn josko hän toisi mulle helmitaulun tai koivuhalon tai sitten minä yksinkertaisesti ompelen pääni kiinni mattoon enkä tee mitään. Mene ja tiedä.

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...