maanantai 28. lokakuuta 2013

Eiliset rintsikat ja pikkarit rikkoivat ennätyksiä - kiitos nunnien

Viikko alkaa mitä parhaimmissa merkeissä sillä eilinen ”Twiittavat rintisikat, bloggaavat pikkarit ja Faceen suunitteilla oleva Lay Down-sovellus” - juttu keräsi kiitettävästi lukijoita ja samalla tehtiin ennätyksiä kun rikottiin Luostarin vanha kommaennätys nunnien innostuessa lataamaan perin hulvattomia kuvia kommentteihinsa. 154 kommaa ja se on paljon se joten kiitos kaikille nunnille jotka abbedissan johdolla tämän tekivät ja mainittakoon tässä yhteydessä että illan aikana kusin kerran housuuni ja kaksi eikun kolme kertaa tekarit lensivät näppikselle niiden perkeleen kuvien takia. Hoh hohhoijaa ja helvetillistä oman hännän nostoahan tämä on mutta kukas Luostarin puolia pitäis jos en minä ja sitäpaitsi kiitos kuuluu Luostarin vallattoman pimeälle mutta niin rakkaalle seurakunnalle. Sanonkin niille jotka käyvät kuvia/kommentteja tsekkaamassa niin kannattaa visiteerata kommentteja lähettäneiden nimimerkkien takana elikkäs heidän blogeissaan ja ne kaikkihan löytyvät tuolta Socras Alimarin puolelta jonne pääsee vasemman puolen (suht ylhäällä) linkistä. Muistakaa myös että Disquksen kommasysteemi ei toimi/näy kaikilla selaimilla (esim. Opera) mutta pelaa erittäin hyvin ainakin Chromella ja Firefoxilla. Niin ja koska Disquksen kommenttisysteemi on uskollisesti palvellut niin kerronpahan senkin jutun että jos jotain kiinnostaa niin tällä kommenttisysteemillä voi myös tienata ja siitä on tarkemmin kerrottu heidän sivustollaan. Luostarissa tätä systeemiä ei ole koska siinä muuttaa tuo kommalaatikon ulkonäkö aavistuksen muotoaan enkä tiedä onko esim. kuvien liittäminen kommentteihin sen jälkeen mahdollista. Enivei, tälläinenkin ominaisuus tästä löytyy jos ketä kiinnostaa (ja skeptikoille tiedoksi että Luostari ei kostu tästä mainostamisesta pennin vertaa).

Edelleen, Luostarissa tapahtuu sillä huomenna ilmestyy Polgan tarina ja vaikka oikean yläkulman laskuri pysähtyy muistaakseni vuorokauden vaihtumiseen niin tarina on kuunneltavissa Luostarin radion kautta 29. päivän iltapäivästä/alkuillasta lähtien. Varsin hauska ja räväkkä juttu joten kannattaa olla kuulolla. Lisää materiaalia on tulossa kolmeltakin eri taholta ja muistutankin kaikkia että tänne sopii ja on toivottavaa lähettää niitä omia juttujaan niin saatte ne julkisuuteen sillä mitäpä niitä siellä koneen/pöytälaatikon uumenissa säilyttää. Rohkeesti vaan koska julkaisen ne anonyyminä niin haluttaessa kunhan muistatte mainita asiasta. Eikä siinä vielä kaikki sanoisi Simpe rättivarastolta sillä tässä lähitulevaisuudessa toimintaa tulee olemaan myös tuon chatbox:in tiimoilla mutta siitä tarkemmin päivän, kahden päästä jahka idean esittäneen tahon kanssa saadaan sovittua tätä systemiä tarkemmin. Kyseessä on sen verran hieno juttu että koitan kiiruusti saada taiottua vaaditun määrän pelimerkkejä jotta voin investoida tuon chatboxin toimintaan siten, että se mahdollistaa livenä käytävän keskustelun niin vältytään siltä typerältä sivun päivitykseltä. Ihan siksi että se on helpompaa ja kun tästä ”tietystä illasta” -tai ainakin toivon niin – tulee Luostarin vakiokamaa, on kaikkien paikalla olijoiden mielekkäämpää osallistua sen kautta käytävän ohjelman toteuttamiseen. Tässä live-toiminnossa on kyllä autorefresh-ominaisuus mikä tarkoittaa sitä että tietyn määrän jälkeen kommat poistuvat automaattisesti joten tästä on keskusteltava vielä tuon ohjelman toteuttavan henkilön (joka en siis ole minä) kanssa. Siinä nähkääs poistuu automaattisesti myös ohjelman sisältöäkin sitä mukaa kun kommentteja ilmestyy joten onko se hyvä vai paha -sen päätätte te. Toisaalta, suunnitteilla oleva juttu on nimensä mukaisesti kerran viikossa? ilmestyvä ja livenä toteutettava joten oma häpeä mikäli ei ole paikalla sillä niinhän nämä touhut muuallakin maailmassa toimivat.

Turun Kakskerrasta lennähtäneitä, ylemmän keskiluokan tiaisia


”Kaleh dar geléndel al somum dramamiel neh bargiel” eli mihin vittuun se dosetti tuli taas lykättyä koska olis aamuraksujen aika enkä löydä sitä hemmetin rasiaa mistään, olkoonkin että se nykyannostuksen vaatiman ryynimäärän takia on lähes puolen neliömetrin kokoinen aski. Puolet on stimulantteja ja puolet rauhoittavia minkä johdosta aamulääkkeiden nauttimisen aikana vuoroin kirmaan kuin perkele ja kesken parhaan vauhdin lyyhistyn kasaan rauhottaivien alkaessa toimia. Hetken päästä sama kuvio toistuu ja se on kuulkaa voimille käypää hommaa ja näin vuosin kuteet sotkuu aivan sairaasti koska enhän minä voi lääkkeitä sisätiloissa ottaa tai menisin seinästä läpi että paukkuisi. Hittolainen sentään mutta sanonpahan vaan ettei täällä hiljaisuuteen eikä synkkyyteen vaivuta vaikka suht pieni Luostari ollaankin sillä siitä pitävät huolen nuo mainiot ja ”sal eheré gar tam unum”:it nunnat. He näetsen pyörittävät tätä paikkaa vaikka en olekaan paikalle ja se on hyvä koska joudun taas lähtemään kiikuttamaan terveydentilastani kertovia dokumentteja paikasta A paikkaan B. Eihän hommassa sinänsä mitään niin kovin suurta vaikeutta olisi mutta täällä korvessa tulee vettä niin lujaa, että nuo vitun tiaisetkin lentävät pikkuruiset sydvestit päässä ja ellen aamun koiralenkillä aivan väärin kuullut, niin kiroavatkin juuttaat ihan selkeällä Turun murteella.

Korvessa voi bongata myös Turkulaisia sydvest-tipuja ja voin kertoa että niissä silmä lepää.


Hyvää maanataita ja alkavaa viikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat. 

Lopuksi järkyttävä kuva nuoresta henkilöstä joka on joutunut Korpikyläläisen, lentävän satiaisen uhriksi
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...