tiistai 22. lokakuuta 2013

Luostari proudly presents: tänään ilmestyy lukijan kirjoittama ensimmäinen "kuunnelma" sekä Isä Targeaksen tulinen arttu

Edit klo 20.00: Luostarin radion ensimmäinen lukijan kirjoittama teksti on julkaistu!! Linkeistä pääset kuuntelemaan!Tänään on sitten se suuri päivä jolloin ilmestyy Luostarin radion ensimmäinen ”kuunnelma” johon minulla ei ole osaa eikä arpaa, vaan teksti on toimitettu Luostarin ulkopuolelta. Hienoksihan tämän homman tekee se ettei kukaan teistä tiedä onko tarina lähtöisin satunnaisen matkaajan vai jonkun Luostarin väkeen kuuluvan kynästä. Ihan sen takia että te (hemmetin skeptiset juuttaat) rohkaistuisitte julkaisemaan niitä tekstejänne. Tiedän toistavani itseäni mutta toimittakaa hei ihan oikeesti niitä juttujanne ja toki kerron tekijänkin nimen/nimimerkin/blogin osoitteen mutta jos kirjoittaja haluaa näin käyvän, on se ilmoitettava erittäin selväsanaisesti ennen varsinaista tekstiä. Muussa tapauksessa tekstin luojaa ei tulla mainitsemaan. Tätä touhua on pakko promottaa nyt ja tulevaisuudessa koska uskon teihin niin paljon että kun tämä touhu tästä lähtee käyntiin ja tekstinne – joiden tiedän olevan hyviä – saavat suosiota, voitte halutessanne paljastaa itsenne ja siirtää tuotantonne julkaisemisen omaan bloginne kautta. Ei se tilin avaaminen esim. SoundCloudiin eikä näiden juttujen julkaiseminen ole vaikeaa ja tarvittaessa minä tulen vaikka pelipaikalle neuvomaan. No kuvitelkaapa nyt; kun teidän jutuillenne kertyy (sitten ei yhtään skeptistä kommenttia omista pöytälaatikkokirjoituksista) tuhansia kuulijoita, niin mitä minä siinä välissä enää turhaan hinkkaan? Ihan tosi koska olen nähnyt tämän ilmiön tapahtuvan tuolla SC:n puolella. Kaveri alkaa julkaisemaan tekstejään ja hetkessä on kuulijoita pilvin pimein. Hommaahan voi verrata blogin perustamiseen eli alussa saat kirjoitella ihan keskenäsi mutta sitten sitä jengiä alkaa kertyä pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. Tottakai se töitä vaatii ja suht ahkeraa julkaisutahtia (khihihii, meikäläisen viimeisinkin taitaa olla yli kuukauden vanha) sillä se on sama juttu kuin blogien kanssa jossa turha on odottaa lukijoita jos julkaisutahti on kaksi tekstiä per vuosi. Jaahas, Luostarin kirjanoppineet kuuluvat huutavan kurkku suorana jotain kappalejaosta niin kait tässä muutama välilyönti täytyy sitten lyödä.

Kuvaa liittyy allaolevaan tekstiin ja onneksi Isä Targeas on jättänyt tämän *köh* harrastuksen


Katsokaas kun täällä Luostarissa on tätä porukkaa ja joskus meno käy sellaiseksi että se hieman haittaa tätä kirjoittamista kun jatkuvasti joku käy kammion ovella ilmoittamassa jos jonkinlaisesta asiasta kuten sisar Tederes hetki sitten, hän pölähti hätääntyneenä kammiooni ja kirkui että Isä Targeas tekee sen taas! Saatana mutta siinä on sellainen äijä että mä olen purjeissa sen kanssa. Olkoonkin että ukko on vanha mutta viime päivinä meikäläisestä on alkanut tuntumaan ettei herralla enää ole kaikki ajurit kunnossa ja osa välimuististakin puuttuu, sillä nyt tämä kuivan maan kulkija on keksinyt uuden villityksen jota hän perustelee jalkojensa huonolla kunnolla. Hän nimittäin teippaa saippuanpalat jalkapohjiinsa, tunkee arttuunsa yleensä litrasen spraypullon jonka näkyviin jäävään pohjaan lyö puukolla reiän ja eikun tikkua perään. Se on kuulkaa vittumainen näky kun 117-vuotias munkki viilettää pitkin Luostarin käytäviä ja perseestä pukkaa palttiarallaa puolentoista metrin lieskaa. Kauhtana syttyy tuleen mutta tämä vaan huutaa että ”Burn baby burn!” ja syöksyy pitkää käytävää eteenpäin vauhdilla, joka pakottaa käytävällä kulkevat munkit ja nunnat vetäytymään seinää vasten tai hakemaan suojaa kammioista. Kaiken lisäksi käytävistä tulee saippuan takia ihan sairaan liukkaat ja voin kertoa teille ettei nuo palaessaan kuivien oksien lailla ritisevät ja vallan perkeleen vanhat pers'haivenet haise todellakaan miltä Fleur de Hollandilta vaan se käry saa ikenet valkoiseksi muista tuhoista puhumattakaan. Tästä esimerkkinä sisar Aryel joka joutui viime viikolla todistamaan Isä Targeaksen lähtökiihdytystä liian läheltä jolloin tuon vanhan munkin kutaleen perseestä sinkoutuva jälkipoltto sulatti Aryelin piilolinssit niille sijoilleen. Tapaus on erittäin huolesttutava ja pahaa tuultani lisäsi optikolta tullut järkyttävä lasku. Lienee syytä laittaa ukko kuriin tai siirtää hänet asumaan johonkin Luostarin lukuisista ulkorakennuksista, poltelkoot siellä persettään niin paljon kuin tykkää ja se on varma, ettei Isä Targeas saa enää normikaapua vaan täst'edespäin se on asbestia. Saatanan liekinheitin. * Kiihtyneenä vilkaisee lukusaliin huutaen ettei ole unohtanut kappalejakoa ja painaa enteriä niin voimallisesti, että toissapäivänä jogurttipurkin pohjasta DIY-periaatteella valmistettu tosi ihgu rakennekynsi katkeaa ja saa aikaan tuntitolkulla kestävän nyyhkytyksen*

Se saatanan epatto on just viilettänyt käytävillä tai niinkuin hän itse sanoo: "aavistuksen boostasin tuota menoani"

Huomatkaa tuon taustalla virnuilevan vanhan munkkimme  omahyväinen ilme: "Kohta lähtee"


Ai niin, meillä oli eilen koko taloyhtiön kokoinen tappelu mikä sai alkunsa uteliaista naapureista. Katsokaas kun treenailin vähän tuon tänään ilmestyvän tekstin lukemista ja ennen varsinaista lukua menin oikeaoppisesti availemaan ääntäni tuohon takapihalle. Seisoin niin suorana kuin pystyin, taivutin päätäni taaksepäin ja hoilasin koloratuurilaulantaa minkä palkeista irtosi. Sehän on sellaista nousevaa ja laskevaa o-o-o-o-o-o-o-o-kiljumista jossa olen kehittynyt aikas hyväksi, sillä pystyn todella korkeisiin ääniin ja niinpä eilinenkin kirkumiseni sai mm. pihatontun menemään säröille. Sota alkoi kun naapurit luulivat mun olevan yksin kotona tilanteessa, jossa vaimo ei ole huolehtinut mun lääkkeiden ottamisesta ja olen taas saanut jonkun niistä kohtauksistani. He siis katsoivat parhaaksi vetää hätäpuhelun eukolle ja pian tuo tulta ja tappuraa täynnä oleva kodin hengetär tuli paikalle harava kädessä, hän oli näet ollut etupihalla haravoimassa viimeisiä lehtiä läjään ennen lumien tuloa. Naapurit (jotka eivät tiedä mitään kuinka jyrähtäneen kanssa menetellään) käskyttävät eukkoa sanoen että koita sammuttaa tuo miehesi sillä eihän tuollaista kirkumista kestä kukaan ja tämä ”sammuttaa”-termi oli se, joka sai päässäni napsahtamaan. Minäkö olin kone joka tuosta vaan sammutetaan ja kytketään taas päälle kun tarvetta ilmenee? Okei, jos te konetta haluatte niin sellaisen te myös saatte – tuumasin – ja aloin imitoida flipperin peliääniä pyörien samalla kädet leväällään dervissi-tanssijoiden tapaan. Menin kuin saatana pitkin takapihaa, kilisin ja kolisin ihme äänillä jaloissani olevien tanhukenkien pölyttäessä lehtiä.

Eukkoa ihme kyllä nauratti eikä hän lyönyt kuin kerran haravalla mutta naapurit ottivat homman tosissaan ja lähtivät jahtaamaan meikäläistä pitkin taloyhtiömme isoa takapihaa ja se oli tiellä kulkeneen Kytösvaaran isännän mukaan sangen viihdyttävä näky: vallan vitun vinhasti pyörivä ja kimeästi kilisevä hullu jota jahtaa neljä pariskuntaa huutaen tappouhkauksia ja muita törkeyksiä. Saihan ne mut viimein kaadettua mutta siinä maassa painiessamme onnistuin kirkaisemaan niin kovaa ja korkealta, että pari ovea meiltä eteenpäin asuvan naapurin silmälasit halkesivat. Jumalauta mutta se ukko suuttui sillä hänen sanojensa mukaan ne olivat toissapäivänä ostetut Nissenin lippulaivat, parhaimmat lasit mitä rahalla sai. Vitun posket, mistä lie Osuuspankin tiskiltä napatut sillä niiden toisessa sangassa kun vielä roikkui pätkä sitä ketjua. Vai vielä Nissenin lippulaivat...my ass..


Tälläistä tälle aamulle ja olkaapa tarkkana tuossa iltasella sillä lähetyksestä ei tule sen parempaa promoa mutta uuden lähetyksenhän näkee sivun yäosassa olevan SC:n palkin alapuolella olevasta otsikosta jossa nyt on otsikkona Voimajoutsenista ja jaxuhaleista kertova teksti.

Hyvää tiistaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...