torstai 10. lokakuuta 2013

Luostarin laadukkaat joululahjavinkit (linkkeineen)

Koska Luostarissa valmistaudutaan jouluun aina hyvissä ajoin, niin tänään jaetaan loistavia vinkkejä hieman erilaisista mutta silti käytännöllisistä joululahjoista. Pääpaino on sivustojen vaatteilla mutta toki linkkien takaa löytyy muutakin ja itse muutamia tuotteita ostaneena voin kertoa että laadussa löytyy hinnan olematta päätä huimaava. Nimenomaan vaatteiden kohdalla tuo kestävyys on asia jota arvostan sillä mikään ei ole niin raivostuttavaa kuin vetoketju joka hajoaa alle viikossa tms.

Niinpä myöhemmin tekstissä esiintyvät linkit johtavat Saksan, Israelin, Englannin ja Yhdysvaltain armeijoiden sivuille jotka ovat em. maiden armeijoiden enemmän tai vähemmän virallisia myymälöitä (viimeksi mainittu lisenssillä). Ennen kuin tyrmäätte ajatuksen päässänne pyörivän maastopuvun perusteella, niin käykääpä vilkaisemassa mitä kaikkea sivuilta löytyy ja tulette yllättymään tarjonnasta josta löytyy antiikkia, erilaisia kelloja, treenikasseja, golf-varusteita, grillin peitteitä (nuo mainiot amerikkalaiset ovat ajatelleet kaikkea ja tällä peitteellä saa suojaan myös useimmat riisikipot joten ne joilla ei ole autotallia tai -katosta, niin käykääpä ostamassa ja talviaamujen lähdöt ovat paljon miellyttävämpiä). Tässä siis osa kaikesta mitä sivuilta löytyy ja kaikilla em. sivustoilla onhyvin kattavat alivalikot joihin on kategorioituna eri tuoteryhmät.

Jokainen roilatkoon itse makunsa mukaan mutta laitan muutaman esimerkki-linkin jossa esittelen tarjontaa ja aloitetaanpa Saksan armeijan tarjonnasta: tämä takki päätyy Korpikylään lähiaikoina ja ostin sen lähinnä sen takia, että se on pelkistetty ja sitä voi pitää syksystä lähtien eikä sen alle tarvitse kovillakaan pakkasilla laittaa älyttömästi vaatetta. Kokemusta on vastaavasta, aikaisempien vuosien hankinnasta. Sitten aivan ehdoton ja jokaisen vähäänkään itseään kunnioittavan epänormaalin ihmisen hankinta on sexy  kiltti jota tulen satavarmaan pitämään läpi talven ja se on ratkaisu joka kattaa kaikki tilaisuudet hautajaisista heimosotiin, eikä todellakaan ole hinnan kiroissa. Kuten huomaatte, tarjonta on laaja ja täällähän pääsee ”Learn more..”-linkkiä klikkaamalla lukemaan tuotteesta enemmän ja avautuvalla sivulla on mahdollisuus tutkia tuotetta paremmin viemällä hiiren kursori sen päälle jolloin suurennuslasi-toiminto aktivoituu ja yksityiskohdat tulevat paremmin esiin.

Siiten hypätäänkin Israelin armeijan kyytiin ja tässä  on Taivaan Isän vastaus naisille, jotka tuskailevat käsilaukkunsa kanssa. Johan alkaa mahtumaan se teidän normaali, noin 8 – 13 kilon välillä oleva veskanne sisältö ilman ylimääräisiä liikkeitä ja tunkemisia sillä tämän pikku iltalaukun vetoisuus on huikeat 84 litraa. Vinkkinä kerrottakoon että joka maalla on oma versionsa ja Englannin armeija tarjoaa samaa mm. canvas-versiona.
Israel armeijalla on naisille omat T-paitansa ja tuumin että jos tälläinen paita kävelisi vastaan, siinä varmasti korostuisi tuo teksti yhtä kiinnostavalla tavalla kuin kuvassakin. Erikoisempaa tarjontaakin on joista mainittakoon nämä Kaffia-Kaffiyat .

Nyt ollaan Englannin armeijan sivustolla ja esittelenkin  muutaman lahjavinkin heille, joiden mielestä alle 500,- euron lahjaa ei kehtaa antaa ja varsinkin kuvan kronometri on 950,- punnan hinnallaan oiva tapa muistaa esim. täysiä kymppejä juhlittaessa. Tämän linkin alta löytyy kaikkea käytännöllistä aina uusista mutta alle neljänkympin (punnan) maihareista kävelysauvaan (en katsonut onko pakkauksessa yksi ”vaelluskeppi” vai sisältääkö se kaksi mutta hintahan on vain rapia 14 puntaa), tyhjänä kokoonpainuviin vesiastioihin (mökkiläiset!) etc. Tietysti laaja vaatevalikoima on myös tutustumisen arvoinen.

No niin, sitten uidaan ison veden toiselle puolelle ja yhdysvaltain armeijan tarjontaan joka on todella kattava. Sivustollahan on omat valikkonsa laivaston, ilmavoimien, rannikkovartioston etc. tuotteille mutta kyseiseltä  sivulta löytyy mm. se riisikipon peite jonka sisään perinteisen pallogrillin lisäksi mahtuu kaikki micra:n ja Ka:n kokoluokkaa olevat autotkin. Kaikkea aina iphone:ille (4 ja 5) tarkoitetuista suojista kaljapullon päälle vedettävään sukkaan ja Navy Kid's:in potkuhousuihin. Veteraani-valikon alta löytyy Wounded Warrior-project ja sieltä edelleen vaikkapa tämä ”treenikassi”. Siis todella paljon tavaraa ja koska näitä linkkejä on tämän tekstin yhteydessä ehkäpä liikaakin, en laita enempää vaan saatte tutkiskella itse.

Kuitenkin, viimeisenä mutta ei vähäisempänä antiikki-osio, josta voi tilata kaikenlaista vanhaa I-maailmansodasta lähtien ja jos on tarvetta esim. jakoavaimelle mallia 1879 jota käytettiin tuossa julmassa monimaaottelussa, niin sellainenkin löytyy. Ja paljon muuta sivun oikeassa laidassa olevasta valikosta.

Kas tässä Luostarin joululahjavinkit ja jos uhraatte hetken sitä aikaanne, niin huomaatte kuinka paljon erilaista kamaa on tarjolla. Ainakin omat kokemukseni ovat osoittaneet että myytävä tavara on laadukasta ja siksipä en pidä minkään sivuston hintoja pahana. Ovatpahan ainakin kestäviä ja hengittäviä vaatteita joten ulkoilmaihmisille ihan hyviä linkkejä.
Sitten, vaikka tapanani ei ole pyydellä anteeksi kirjoituksiani niin eileistä on pyydettävä koska se tuli tehty erittäin pahojen kiputilojen painaessa päälle jolloin vitutuskäyrä on korkeimmillaan.Tekstin kirjoittamisen jälkeen tuli lähtö ea:han jossa sitten vietinkin koko iloisen päivän piikitettävänä, minulle kun ei tuon vanhan alkoholistitaustan takia määrätä mitään sellaista joka todella tehoaisi ja siksipä joudunkin totaalisen topin ja tajunnan hämärtymisen rajamailla turvautumaan ensiapuun. Sieltä kotiuduttuani päivä meni punkassa ja kykenin vasta illalla poikkeamaan pikaisesti Luostarin puolella. Tänään toivottavasti parempi päivä.

Hyvää torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...