lauantai 19. lokakuuta 2013

Naiset! Talvenne on pelastettu sillä FWS on todellisuutta ja nyt saatavissa täysin ilmaiseksi!

Luostari on tehnyt ihmiskunnalle kenties suurimman palveluksen sitten naisen keksimisen sillä nyt on pitkä, uuvuttava tutkimustyö takana ja naisille tarkoitettu FWS on valmis. Mikä FWS sitten on? Se on kattava paketti joka auttaa naisia selviämään pitkän, kylmän talven yli ja tekee miesten elämästä näin paljon helpompaa. Tämän Female Winter Settings:in tekemiseen osallistui useita amerikkalaisia yliopistoja sekä EUCI (European Union Chemistry Institution) ja näiden tahojen työ tutkimustyössä oli todella merkittävä. Pohja tutkimustyölle tehtiin viime talvena ja koko homma lähti oikeastaan tiedemiespiirejä jo pitkään huolestuttaneesta aiheesta eli naisten regressoitumisesta lämpötilan laskiessa. Tutkimuksessa keskityttiinkin ehkäisemään naisten suuremman rasvaprosentin takia nesteessä (kudokset,veri) esiintyvien nukleoidien aiheuttamia haittavaikutuksia jotka muutenkin tahtovat riivata aivotoimintaa ja motoriikkaa klimppiytymisellään myös lämpimämmissä olosuhteissa luoden näin vuoden ympäri kestävän vikasietotilan jonka aikana ei pelitä sitten perkele yhtään mikään.Koko tutkimustyö perustui muutamiin perusongelmiin joiden kautta ongelmia pyrittiin ratkaisemaan siten, ettei toisen ongelman poistaminen vaikuttaisi toiseen tai peräti kasvattaisi toista ongelmaa. Tässä pieni listaus keskeisimmistä ongelmista:

- kuulon huonontuminen entisestään (vrt.kesän ”kuulitko sä?”, ”hei haloo - kuunteletko sä lainkaan?” ja ”laita nyt jumalauta sitä kuulolaitetta isommalle” - kysymyssarjat)
- ”no enpä olis tänään mitään syönytkään” ja ”mitäpä sitä turhaan nyt turhaan paneskelemaan kun verhotkin pitää vaihtaa” – toteamukset
- talo on tulessa mutta silti on aikaa juoruta puhelimessa
- tottakai tulen asentamaan sen taulun paikoilleen sillä huviksenihan minä shampoot päässä täällä suihkun alla seison
- ei kulta, se roskiin joutunut ”aivan perkeleen suttuinen vihko” oli mun ajopäiväkirjani
- ajattelit järkätä varaston mutta sitten alkoi juilimaan kättä? No hyvä, noin kamat näyttää jotenkin hienommilta kun ne on lumen peitossa
- miksi imurin täytyy pitää korkean paikan leiriä eteisessä?
- onko todella niin, että saman vuoden tammikuussa ostetut talvisaapikkaat ovat syksyn tullen aikansa eläneet?

Nukleoidien aiheuttama häiriötila ilmenee mm. epävakaana käytöksenä


Ongelmat saattavat äkkiseltään tuntua kovin yksilöllisiltä ja yhtä taloutta koskevilta mutta jokaisen taakse kätkeytyy suurempi kokonaisuus mikä paljastaa universaalisti vallalla olevan tilanteen. Nukleoidit ovat pahasta sillä ne aiheuttavat pahoja kognitiivisia häiriöitä kuten saunaan syöksymisen juuriharjan ja kloritepullon kanssa juuri silloin, kun toinen on heittämässä löylyä. Ei nimittäin ole kiva kun 85 asteen lämpötilassa palleille roiskaistaan useampi desi tuota helvetin ainetta sillä se aikaan hysteeristä kirkumista sekä lukuisia palovammoja, puhumattakaan suht ripeästä hätäsuihkuun juoksemisen aiheuttamasta lasioven hajoamisesta. Huolestuttavana voidaan pitää myös toisen käskyttämistä mattojen tamppaukseen olosuhteissa, jossa tuulen nopeus on noin 112 kilometriä tunnissa ja lumen tulon ollessa sitä luokkaa että se täyttää tampparin korvakäytävät noin puolessa nanosekunnissa.

Kaikki tuo on kuitenkin historiaa sillä FWS sisältää seuraavat tuotteet:
- kolme litran pulloa nukleoidit liuottavaa ja hyvänmakuista seerumia
- pomminkestävät talvisaapikkaat joita voi käyttää vuosisadasta toiseen
- valomainostekniikkaan perustuvat verhot jotka napin painalluksella vaihtuvat mieleiseksi (kuvia voi ladata netistä)
- kuulolaitteen joka kattaa taajuusalue on 0 – 186000 hertziä
- aivan uudenlaisen ja päähän asennettavan käännösohjelman joka auttaa ymmärtämään kysymykset, ohjeistukset ja ylipäätään kaiken sen mitä toinen puhuu (siru, asennettavissa todella vaivattomalla leikkauksella)
- keskuspölyimurisetin, jonka aikaviivellä toimiva järjestelmä kelaa letkun seinän sisään ja sammuttaa aparaatin
- kumihanskat jotka voi antaa sille toiselle että sen shampoon liukastamissa käsissä saadaan pysymään kaikki akkuporakoneesta taulukoukkuihin
- itsepuhdistuvan ajopäiväkirjan
- sekä monta muuta sitä talvista elämää helpottavaa härpäkettä

Naisten aivotoimintaa on tutkittu jo kauan ja kuvassa alan uran uurtajat Kenneth Mölyjärvi (vasemmalla) sekä Bengt Lonelyboy Wichitan yliopistosta


Pyydän tekstin lukeneita henkilöitä huomioimaan sen seikan, ettei kyseessä ole sovinistinen kirjoitus vaan tiedemiestason huolestuminen asiain tilasta jota ei yhtään helpota jo nyt pakaroita kiristävä joulun lähestymisen aiheuttama ahdistus.
Aihe jäi hieman kesken sillä meikäläisen on kiiruhdettava asioilleen mutta tuosta mainiosta FWS – paketista otetaan ennakkotilauksia vastaan ja toimitusten pitäisi näillä näkymin alkaa jo ennen joulua mikäli kilpailuvirasto ja muutama muu instanssi antavat hyväksyntänsä.

Hyvää launtaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...