torstai 24. lokakuuta 2013

Testaa riippuvuutesi ja ylläty! (alitajunta vie ihmistä 6 - 0)

Ennen testiin siirymistä kerron kuinka paljon vahinkoa neljä pahasti alkoholisoitunutta maanviljelijää saa aikaan heidän harrastaessaan riippuliitoa EJTMTTT-periaatteella (En Jumalauta Tiedä Mitä Tästäkin Taas Tulee) tehdyillä liitimillään. Näin nimittäin kävi eilen: kaksi näistä ilmojen sankareista oli päätynyt Kurttusenojan muuntajaan pimentäen puoli kylää mutta varsinaista vahinkoa aiheuttivat Rytösen veljekset heidän tuhotessa näiden selkosten ainoan linkkimaston, tarkemmin sanottuna ne kaikki lelut siellä yläpäässä ja tästä syystä nettiyhteydet vittuilivat koko illan. Herroille tulee kuulopuheiden mukaan aika iso lasku sitten aikanaan, joskin Pauli (toinen muuntajaan liitäneistä) aikoo tehdä rahaa tällä aksidentilla. Näetsen palokunta oli videoinut koko pelastusoperaation ja Rytös-Pauli sai kun saikin ostettua tämän tallenteen itselleen. Muutenhan se on ihan tavallinen ja dokumentti-tyyppinen taltiointi mutta erikoiseksi ja aika kammottavaksi sen tekee tämä Rytösen herra ja hänen liitimensä.


Videolla näkyy kuinka Pate yht'äkkiä irtoaa säkenöivän muuntajan nokasta ja lähtee leijailemaan ylöspäin leudon nousunvirtauksen ansiosta, tehden aluksi muutaman immelmanin mutta sitten nousu vakautuu ja hän muistuttaa kaarrellessaan alehallin El Condoria joka ei todellakaan pasaa vaan kohoaa muuten vaan. Katsokaas kun äijän liidin on väsätty alumiinihetekan runkoputkista ja kun siiven kangasmateriaalina on käytetty hänen isoisänsä kusen polttamia raappahousuja, niin eihän viritys edes pala vaan alumiinirunko hehkuu aavemaisena raappahousujen kusiläikkien hohtaessa kuin tuhannen tiikerin silmät yön pimeyttä vasten. Näkymää korostaa lisäksi Paulin sarkahousut jotka kyllä ovat tulessa ja kun pääsin tämän aamun koiralenkin yhteydessä näkemään tuon videon, voin kertoa että se on kerrassaan kauhistuttavaa katseltavaa. Pate ihan aikuisten oikeasti näyttää joltain saatanan demonilta mennä viipottaessaan ilmestyskirja-liitimellään ja se kirkuminen – voi hyvänen aika mutta se saa kylmät väreet menemään pitkin selkää.

Kysyinkin Patelta että miksi moinen kirkuminen koska tiedän että ukkeli on jo juhannuksesta asti pitänyt sellaisia vajaan tuuman vahvuisia pitkiä kalsareita jotka eivät pala millään (ollaan koitettu sytyttää ne), niin Pauli kertoi että se reittä vasten oleva vesuri (armoton Crocodile Dundee -fani) lämmitti aivan saatanasti. Saas nähdä mitä tuleman pitää sillä Mr. Rytönen ei kertonut kenen kanssa on kaupoissa tuosta videosta mutta lupasi ostaa pullakahveet paikallisessa pirtukirkossa jos se sattuu olemaan auki - täällä Korpikylässä kun mikään ei ole varmaa. Tässä siis pääsyy miksi eilen jäi lukematta jokunen blogi ja tuntui kurjalta jättää Ninka yksin kun tällä tuntui olevan meno päällä (voitteko kuvitella, tuo kottarainen heilui Luostarissa pelkissä sukkiksissaan)!

Okei, tälle aamulle en ehdi kertomaan niitä varsinaisia asioita joista piti praatata koska lähden nyt asiointikierrokselle kun nuo pitkospuut on vihdoinkin saatu kuntoon eli aamusta pitäen Torppauspihaa, voutia ja pari muuta virastoa minkä jälkeen haen uuden läppärin mutta het kun pääsen kotiutumaan niin teputan suorilla Luostariin ja luonnollisesti Socras Alimarin kautta tiedätte kyllä minne. Sillä välin kun olen poissa niin te voitte tehdä yhden testin joka kertoo luonteestanne aika paljon ja kuulin tämän eräältä psykiatrilta joten ei ole omasta päästäni repäisty ja mainittakoon vielä että ko. kallonkutistaja joka on muuten naispuolinen, hoitaa addiktioista kärsiviä ihmisiä.Sitten itse testiin:

Istutte tietokoneenne ääreen ja jos mahdollista, niin valitsette mahdollisimman kovan tuolin, ts. istuinosa saisi olla sellainen ettei se anna aivan älyttömästi periksi. Klikkailette itsenne sen verkkokaupan sivustolle jonka tuotteita himoitsette ja edelleen klikkaatte ne tuotteet siihen framille. Sitten laitatte tietokoneen viereen pöydälle kaikki rahanne ja jos mahdollista, lainaatte siipalta rahaa koska tarkoituksena on se että pöydällä on mahdollisimman paljon settua. Ne jotka tupakoivat, laittavat röökivehkeet rahojen viereen ja ne jotka eivät polta, laittavat siihen jonkin riippuvuutta aiheuttavan kuten suklaalevyn etc. Edelleen, ne jotka omista tälläisen henkilökohtaisen lelun, kytkevät sen toimimaan ja laittavat sen sinne penkin ja perän väliin (juu, ei tartte riisua) mutta ne joilla ei ole lelua, riisuvat sen verran että saavat kätensä ..hmm...sinne ja aivan pientä sormipeliä voipi pitää siinä samalla sen kuitenkaan olematta ns. tarkoituksen mukaista.

Nyt tuijotatte vuoron perään näyttöä, riippuvuutta (suklaa, rööki,tms), rahoja kutakin minuutin ajan minkä jälkeen uhraatte kolmekymmentä sekuntia niille tuntemuksille mitä siellä istuinosastolla tuntuu. Tämä sarja toistetaan kolme kertaa minkä jälkeen te numeroitte nämä addiktionne ja kopioitte kirjoittamalla edellisen kappaleen (Okei, tälle aamulle..) ja kun olette kopioineet, laitatte tekstin perään sen addiktion numeron, joka oli testin aikana voimakkaimmin mielessä.Kun tulen maailmalta, kerron mitä numerot pitävät sisällään (vain te tiedätte ne numerot ja järjestyksen) ja mitä ne kertovat teistä, koska kopioidulla tekstillä ei ole sinänsä mitään merkitystä vaan se voi olla mikä tahansa mutta tässä testissä se on tuo edellä mainittu. Parasta tässä testissä on se, ettei teidän tarvitse kertoa tulosta kenellekään vaan voitte pitää sen omana tietonanne. Uskokaa pois kun sanon ettei teillä ole hajuakaan siitä kuinka lujaa ihmisen alitajunta vie ihmistä ja tämänkin testin tulokset tulevat sen näyttämään. Korostan vielä ettei kyseessä ole kusetus vaan testi jolla testataan hypotalamuksen toimintaa ja addiktioiden vaikutuksia ihmisten käyttäytymisessä. Muistakaa se, että jos olette laiskoja ja tyydytte kopioimalla kopioimaan tuon tekstin, niin ette tee hallaa kuin itsellenne sillä oikean tuloksen saamiseksi se pitää kirjoittaa elikkäs näppäillä.Hyvää torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Edit klo 20.36: Illan ylimääräisistä aktiviteeteista johtuen testin tulkinta selityksineen julkaistaan aamulla ilmestyvän aikakirjan yhteydessä.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...