tiistai 1. lokakuuta 2013

Tuleva EU - direktiivi: Risteyksiin topolelees - naisia

Niiden voima tuli taas eilen todistettua ja vieläpä perin konkreettisella tavalla. Nimittäin, hain tavaraa erääseen talooon ja mukaani lähti tämän talon tytär, alle kolmekymppinen nuori nainen jolla on varsin ekstrovertti luonne. Matkan aikana puheltiin niitä näitä, haettiin tavarat ja takaisin päin ajellessamme puhe kääntyi ihmisten synkkämielisyyteen joka korostuu varsinkin näin pimeän aikakauden alusssa. Saapuessamme noin puolessa välissä kotomatkaa yhden pitkän suoran alkuun, olimme yhtämielisiä siitä että iloisempaa asennetta on levitettävä vaikka millä konstilla sillä nyt saa riittää tämä perkeleen murjotus. Ja katso: kuin tilauksesta suoran toisesta päästä lähestyi tuttu kuorma-auto joka kuului eräälle korpiseudun iäkkäämälle vanhallepojalle. Siinä samassa tämä nuori nainen sanoi että ootas, nyt piristetään ainakin yhtä kansalaista ja niinhän siinä kävi että n. viisikymmentä metriä ennen kohtaamista tämä tyttönen veti paitansa ylös ja työnsi rintansa kiinni tuulilasiin. Mainittakoon ettei hänellä ollut rintsikoita.

Minä, joka en ole pahemmin kiinnostunut rinnoista enkä varsinkaan nuorista sellaisista, järkytyin hurskaana miehenä siinä määrin ettei Syyrialaisen ojaan suistuminen ollut kovin kaukana sillä aloin hikoilla aivan saatanasti eikä henki enää kulkenut joten ajoneuvon ohjaaminen oli todella tuskallista. Tilannetta pahensi se synnin siemen joka meissä jokaisessa on ja siksipä molemmat silmäni suuntautuivat kuin pakosta repsikan paikalle siitäkin huolimatta että ohjasin autoa polvella ja painoin peukaloillani kumpaakin silmää kohden keskiviivaa. Tämä oli vasta alkusoittoa; tyttönen kääntää rintamasuuntansa minuun päin ja kysyy että saisiko hän kenties näistä kaksosistaan miehisen mielipiteen – ihan vaan mielenkiinnosta halusi tietää miltä ne vastakkaisen sukupuolen okulääriin näyttivät. Hän vieläpä hytkytteli ja heilutteli yläkroppaansa niin että nuo terhakat paholaisen munkit pompahtelivat niin kutsuv riettaan näköisenä että se oli kaltaiselleni vanhukselle liikaa ja sekosin täysin. Söin kojelaudalla pyörineet kaksi maksamatonta parkkisakkoa, imin airbagin laukaisupatruunasta kaikki kaasut nenääni ja laulaa lurautin Internationalin hepreaksi. Lopulta sain kerättyä itseni kasaan ja totesin rintojen olevan hyvin viehättävät. Tätä sanoessani olin pakotettu laittamaan vasemman käteni sormet ikkunasta pihalle ja veivaaman lasin niin tiukasti kiinni ettei sormissa kiertänyt enää veri vaan ne näyttivät tuulessa lepattavilta retiiseiltä. Näin siksi että turmion houkuttama kieleni meinasi kalkattaa muutamia syntisiä sanoja ja ennen kaikkea superlatiiveja yhdistettyinä mitä kauhistuttavimpiin verbeihin.

Sisar Alyssa...sai jonkun kohtauksen EU:hun laittamani postin takia. Ihme kottarainen.

Vaikka tämän kertomiseen meni pitkä aika niin todellisuudessa kaikki tapahtui muutaman kymmenen sekunnin sisään ja sinä aikana tapahtui paljon muutakin; näin kuinka vastaan tulevan vanhan pojan suu loksahti auki ja hän näytti kabiinissa istuessaan ihan vuoden 1942 miespuoliselta pumpattavalta barbaralta jolla on paskaiset haalarit päällään ja parta ajamatta. Varsin visto näky etten sanoisi - tuo old runkkari suu auki ja tukka pystyssä. Hän humahti ohi ja heittelehtiessäni kuskinpukilla syntisten ajatusten demonisoidessa minua, näin sivupeilistä kuinka tuolla onnettomalla puutteen alaisella asiat olivat vieläkin huonommin; kuorma-auto syöksyi ojan yli, kynti peltoa noin sata metriä ennenkuin saapui Kutvosen ämmän torpan rajalle missä keulaan jäivät syyskuun alusta asti kuivumassa olleet lakanapyykit ja lopulta tämän playboyn ikitilaajan kuormainen ajokki tössähti ko. rouvan Pösön perään perkeleellisellä nopeudella suuren sorakuorman aiheuttaman liike-energian takia. Runkefäärd hyppää ulos, alkaa heittelemään kärrynpyöriä takapihalla ja samassa taivaita halkoo huumaava räjähdys silmät kuivattavan tulipallon nielaistessa karva-barbaran kuorma-auton ja Kutvosen muijan Pösön sisäänsä. Vaikuttava räjähdys sillä Syyrialaisen ohi suhahti punaisen hohtava pölykapseli (vanha, peltinen) ja iskeytyen korpiseutujen ainoaan tienviittaan. Näistä huomattavista tuhoista johtuen en voi pestä tuulilasia sisäpuolelta jos vaikka virkavalta haluaa tutkia miltei näkymättömiä mutta lievästi hajuvedelle tuoksuvia painaumia. Harmittaa vietävästi mutta minkäs teet, nuo seireenin jäljet ovat ja pysyvät.

Beaglet sen sijaan liputtavat täysillä tälle uudelle risteysajattelulle.


Massiiviset vaikutukset ja tästä voimmekin loppupäätelmänä todeta että rinnat ovat mielett saatanasta mutta niin mahtavat vaikutuksiltaan, että laitoin tänä aamuna sähköpostia Brysseliin jossa kehtoin korvaamaan kaikki risteyksien STOP-merkit nuorehkoilla topolelees-naisilla. Ainakin kesäaikana ellei pers'aukisella EU:lla ole varaa kustantaa säteilylämmittimillä varustettuja lasikoppeja näiden....hmmm...katseen vangitsijoiden suojaksi. Tuskinpa kukaan voi väittää etteikö risteyksissä pysähdyttäisi ja taattaisi näin liikenteen turvallinen sujuminen joka ehkäisisi tasoristeysten onnettomuuksia ja vähentäisi kuolonuhrien määrä huomattavasti. Valitettavasti miespuolisia katseenvangitsijoita ei naiskuljettajia ajatellen voida laittaa, sillä olisi erittäin suuri vaara että nämä samassa risteyksessä olevat katseenvangitsijat yhdistyisivät yhdeksi liikennemerkiksi joka aiheuttaisi tarpeetonta hämmennystä. No, ehkäpä jostain pahvisesta taulusta ei olisi haittaa joskin sen talviaikainen puhtaanapito on kustannuskysymys jota sietää pohtia. Ratkaisu tähän saattaisi löytyä risteysalueen välittömässä läheisyydessä asuvia naisista jotka kävisivät hinkkaamassa lumet pois tuosta selluteollisuuden riemuvoitosta ihan talkooperiaatteella. Jessus että mä olen viisas.

Ihan hyvä kunhan muutama muutos on tehty


Kuten huomaatte, on noiden paholaisen pallukoiden näkemisen seurauksena yhteiseen hyvää kohdistuva aivotyöskentely ja tästä syystä niitä onkin syytä vilautella turvallisessa ympäristössä kuten esim. kotona, kotona, kotona, työpaikalla, työpaikalla, teatterissa ja jopa junassa – poislukien veturi tai ratapihalla raikaa. Eilinen päivä oli sen verran kova koettelemus noin muuten, etten kyennyt enää illalla poikkeamaan edes Luostarissa vaan jouduin makaaman sängyssä raksuja nappaillen ja kattoa tuijottellen. Josko sitä olisi tänään paremmassa vedossa kun pääsee maailmalta kotiin tai jos nuo kelit eivät muutu sellaisiksi jotka aiheuttavat päivän marssijärjestyksen uudelleen suunnittelua joka parhaimmassa tapauksessa olisi vapaapäivän viettoa. Nyt on kuitenkin aloitettava soittokierros ja varmistettava muutamien asioiden toteutuminen ja tiettyjen henkilöiden tapaaminen mutta nähkäämme sitten myöhemmin.


Hyvää tiistaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

28 kommenttia:

 1. Täytyy vain ihmetellä että löytyy miehiä joilla on voimia vastustaa munkki- ja torttutarjouksia. Kuulin juuri viimeeksi eilen että tyrkkyleipureita riittää. Ja tervehenkisiä miehiä kieltäytymään vaikka makeanhimoissaan pyörisivätkin. Juuri niitä miehiä naiset sitten(kin) arvostavat. Joskaan eivät ne leipurinaiset... Kaikkia ei voi miellyttääkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyrkkyleipureita piisaa mutta mitä itsensä kieltämiseen tulee niin meikäläinen on oikein sertifioinut itsensä sillä saralla. Jokainen osaa hypätä houkutusten perässä mutta tosimies kieltäytyy.

   Poista
 2. Vaikuttaa siltä, että liikenneturvallisuus on vaarassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päinvastoin Rantis rakas, nythän se vasta turvalliseksi muuttuukin ;D

   Poista
 3. Oi,mitä lapsille tarkoitettujen suurentuneen rauhasten väärikäyttöä tämä kottarainen harrastaa,voi satamalutka sentään.
  Mitä vanhoihin poikiin tulee,paras apu heille on ohjata kansalaisopiston piiriin ja sieltä suoraan nukkumaan.
  Huomasin muuten eilen,että kaikki miehet ei osaa tanssia,ihme ja kumma juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se nyt oli sellainen nuoren (21 v) ja positiivisen asenteen omaavan naisen piristysjuttu eikä siinä mitään paheksuttavaa ollut vaan päinvastoin, kangistuneista tavoista poikkeaminen on suotavaa tilanteessa kuin tilanteessa. Vanhat pojat ovat luku sinänsä ja kaipa heissäkin on varsinaisia liitäjiä mutta ne jotka olen tavannut, ovat hieman...hmm..yksioikoisempaa kastia.

   Kaikki miehet osaavat tanssia mutta se on suhteellista eli lopputulos riippuu partnerin taidoista ;D

   Poista
  2. Mies vie,nainen vikisee kultaseni <3 Yks mies tanssi valssia ihanasti ja toinen ei nyt niinkään ihanasti tanssikurssilla.

   Poista
  3. Se on totta sillä sen verran hyvät kyydit pitää pystyä antamaan ettei siinä nainen pysty kuin vikisemään :D

   Poista
 4. Miehethän halvaantuu, jos tyrkkyleipurin kuva on tienposkessa, ja taatusti tulee kolareita jos ajajan aivotoiminta lakkaa tuolleen. Tai siirtyy toisaalle.

  Kaikella kunnioituksella, ei taida talon tyttärelläkään aivotoiminta olla ihan kunnossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän tässä juuri onkin tarkoituksena että STOP-merkin kohdalla tapahtuu hetkellinen halvaantuminen joka johtaa ajoveuvon pysähtymiseen :D

   Sillä likalla onmuuten terävä pää ja työskentelee tällä hetkellä koulutustaan huomattavasti vastuullisemmassa toimessa eli pyörittää suht isoa paikkaa (vastaa yrityksen toiminnasta kentällä ja kyseessä ei ole oma firma). Aika hyvin 21 - vuotiaalta koska firma on paremmassa jamassa kuin entisen työnjohdon aikana.

   Poista
  2. Ei se pysähdy, kun ei jalka paina jarrua...

   Poista
 5. Olen jo pietmmän aikaa ollut sitä mieltä, että kyllä siellä maaseudun rauhassa tapahtuu paljon ihmeellisempiä asioita kuin täällä kaupungissa. Ihmisillä lienee enemmän aikaa kaikenlaiseen touhuun...

  VastaaPoista
 6. Taisi olla hetki siitä kun vanhapoika oli viimeksi nähnyt ihkaoikeat rinnat :D

  Tuolla on niin helvetillisen kylmä, että taitaa jäädä vilauttelu suosiolla sisätiloihin... muuten nännit kyllä kovettuisivat, muttei suinkaan kiihotuksesta.

  Aivan hyvä idea kyllä toi lasikoppihomma! Tai no, ulkonäöllähän siinä kuitenkin pelattaisi, joten syrjinnän vaara on olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattoipa tosiaan olla jokunen tovi vierähtänyt..tai mistä minä tiedän mutta käytös ei ollut ihan normia (ajaa nyt kuorma-auto pellolle...) :D

   Vilauttelet sisätiloissa? Hmm...mikäs se teikäläisen osoite olikaan? En nimittäinole muistanut sanoa että sulle kuuluvaa sähköpostia on alkanut tulemaan meikäläisen lootaan ja ajattelin tuoda nämä postit sulle ;D

   HYvä että sinäkin puollat lasikoppia ja jahka tässä saadaan EU mukaan niin sinähän voisit lähteä pilottihankkeen risteykseen? :P

   Poista
 7. Apotti!!! Hyvänen aika, tästä kertomuksesta on ehdottomasti annettava avain luostarin viinik... tarkoitan kellariin, jonne kaikki nunnat pääsevät tekemään katumusharjoituksia, koska heillä on rinnat. Kauhistuksen kanahäkki mitä rappiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *odottelee (viini)kellarin ovella*

   Poista
  2. Jaahas, sitä nyt sitten rintojen varjolla kinutaan viinikellarin avainta! Ei tule kuuloonkaan sillä te kun dokaatte niin siiitä ei hyvä seuraa ja kaiken lisäksi te jätätte jälkeenne sellaisen siivon ettei sitä ihan päivässä eikä kahdessa siivota.

   Puskiskin voi lähteä siitä notkumasta *Suorittaa ruumiintarkastuksen mahdollisen piilopullon varalta*

   Poista
  3. Täältä tullaan leidit (*juoksee hengästyneenä*), mulla on kopio avaimesta!!

   Poista
  4. Jumaliste, se avain tänne ja te kaksi ulos sieltä kellarista!

   *karjuu veli Affyrialaiselle ja pyytää tuomaan soihdun lisäksi alkometrin, remmin, kettinkiä ja pari helvetillistä munalukkoa*

   Poista
  5. Junpe, kun ei saa olla rauhassa missään... *painelee sandaalit läpsyen takaisin kirjastosiiven Kiellettyjen kirjojen osastolle viiniruukku piilossa kaavun alla*.

   Poista
  6. Puskish hei, jäihks sulta yhtään, on kaamee rapula;((

   Poista
  7. No on tos joku pol mukia? *ojentaa*

   Poista
  8. *hik* pelastit päivän, hih.*kompuroi ylös kellarista apottia piiloon*

   Poista
  9. Te saatte ihan aikuisten oikeasti risua ja muistakaa kun kuulette Luostarin käytävillä kaikuvan huudon "Puskis ja Rantis apotin kammioon", että sillä hetkellä te tulette sandaali suhisten paikalle.

   Poista
 8. Hei oikeesti... mun ystävättärellä oli jo 13-vuotiaana pahat riipparit, siis tosi pahat. Se kulki kai suvussa niillä. Useimmissa tisseissä on raskausarpia, nännit hukassa, tai niin isot että muistuttavat ovikellon painiketta, niiden lollojen alustat haisee sukkamehulta, ainakin ilman babytalkkia ja jos ne ovat luomut, hiukan kookkaat ja iäkkäämmän puoliset, ni takuulla eivät ole kovin terhakkaasti nännit pystyssä kohti taivasta -tyyliin. Mikä niissä rasvapalloissa oikein miehiä viehättää? t. Imettäjä-Iita joka lähettää meijeriin tonkallisen äidinmaitoa joka torstai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rintoja nyt on yhtä monennäköistä kun on kantajaakin ja sama pätee moneen muuhunkin juttuun. Itseasiassa jos asiaa ruvetaan tutkimaan oikein kunnolla, niin enpä usko että täydellisiä rintoja on sen paremmin kuin mitään muutakaan kehon osaa ja tämä koskee kumpaakin sukupuolta. Mikä rinnoissa sitten viehättää? Kait se on jonkinlaista kieroutunutta oidipus-kompleksia tai jotain sellaista mitä ei voi järjellä selittää. Kyseessä kun on vain kaksi kohoumaa eikä sen enempää jos näin hyvin hyvin tylysti ja pelkistetysti sanoo mutta joka tapauksessa naisen rinnat ovat niitä kauneimpia asioita naisessa.

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...