sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Twiittaavat rintsikat, bloggaavat pikkarit ja Faceen suunnitteilla oleva Lay Down-sovellus

No nyt se on tehty! Naisille on kehitetty twiittaavat rintsikat jotka tosiaankin jakavat tämän tiedon joka kerta kun kottar nainen riisuu nämä kaksosten kahleet ja uskonpa että keksintö tulee samaan Nobelin palkinnon tässä muutaman vuoden sisään sillä luvassa olevat jatkosovellukset ovat päätä huumaavia . Luostarillahan on kunnia olla jäsenenä eräässä suljetussa foorumissa missä esitellään näitä tulevaisuuden keksintöjä joista sitten osa päätyy markkinoille aivan kuten nämä rintsikatkin ja näistä munkkipusseista on puhuttu siellä jo pitkään. Asian tiimoilta käytiin kiivaita keskusteluja eri maiden innovaatiokeskusten välillä ja pääasiaksi nousi eettisyys, pohdittiin että onko tarpeellista koko maailman tietää jos jollain hakanen napsahtaa auki ja mollukat pompahtavat esiin. Keskusteluun osallistui 47:n maan edustajat ja erityisen kiivaita kannanottoja aiheutti se, että mikä helvetti siinä julkistamisessa maksaa sillä kaikki maat olivat sataprosenttisesti sitä mieltä että ilman muuta ja kiiruusti on tälläinen keksintö julkistettava ja mitä eettisyysongelmasta ja intimiteettisuojasta käytyihin keskusteluihin tuli, niin niiden kiihkeys johtui pelkästään siitä että ihmeteltiin kuka helvetin mottipää otti näin mitättömän asian ylipäätään esiin.

Alkuvaiheen kehitysversioita jossa twitterin sovellus on naamioitu hakaneulaksi - pisti turhan usein tissiin ja hyättiin.


Jatkoa nimittäin seuraa sillä ennenkuin vuosi vaihtuu, niin eräs amerikkalainen yritys tulee lanseeraamaan bloggaavat pikkarit ja tästä seuraava askel on Facebook-käyttäjille tarkoitettu ja sukkahousuihin asennettava Lay down-sovellus. Erittäin hyviä sovelluksia molemmat sillä bloggaavat pikkarit (markkinointinimi tulee olemaan Gossip Panties) tekevät omistajansa puolesta postauksen, josta käy erittäin seikkaperäisesti selville minkälaisista pikkareista on kyse, millaisissa olosuhteissa ne on riisuttu ja millä vauhdilla. Myös tätä innovaatiota on kaavailtu Facen puolelle ja tällöin pikkareihin tulisi lisäksi myös tykkäys-nappi. Share-namikkaakin pohdittiin mutta se herätti niin suurta hilpeyttä tutkijoiden parissa että se hylättiin saman tien. Törkeäkielisimmät puhuivat Horo-buttonista ynnä muista loukkaavista nimikkeistä eikä se ole soveliasta. Pikkareiden tekemä blogipostaus sisältää kaupallisuutta sillä tutkimuksen ja kehitystyön rahoitti kokonaan eräs johtavista pikkareiden valmistajista ja tästä syystä blogipostauksesta käy myös ilmi kuinka reikäiset tai rispaantuneet nämä ovat ja stringeissä oleva sovellus ilmoittaa onko pers'naru poikki tai muuten yhtä puuta noin niinkuin ilmastollisten olosuhteiden takia. Tämähän tarkoittaa sitä että uusia pikkareita menee kaupaksi sillä kukapa haluaisi pikkareiden tekemässä blogipostauksessa näkyvän että ”nää mun pikkarit on kuin haulikolla ammuttu” tahi että ”en tiärä tarttisko stringit vaihtaa kun toi pers'naru ei juurikaan eroa joriinin juuresta”. Hyvä hyvä.

Tässä kuvaa stringeistä ja meneillään on ns. "hard rope"-hälytys jonka pystyy toteamaan huomaamattomasti pystyyn nousseesta antennista.


Sukkahousuihin tuleva Lay Down-sovellus on herättänyt paljon keskustelua sillä sen pelätään lisäävän nuorten ihmisten vastuuntonta käyttäytymistä erään tähän sovellukseen kuuluvan lisäosan takia. Nimittäin, sukkahousujen tekemään facebook-päivitykseen ilmiintyy myös linkki YouTubeen ja linkin kautta nähtävä video/biisi on sitä rankempi mitä vauhdikkaammin nämä pankkiryöstäjien perinteisesti suosimat pipot lähtevät jalasta. Oletetaan että vanhemmilla facettajilla biisit edustaisivat jotain ”amarilloon” tai mukailtua Amar'e mio”-tasoa, niin nuoremmilla se saattaisi olla jotain ”augur augur meine arsch”-tyyppistä vauhdikkaampaa rallatusta sillä nuoremmilla ihmisillä on aina tapana ”panna paremmaksi” ja tässä kohtaa tuon sanonnan pelätäänkin toteutuvan kirjaimellisesti. Toki tämäkin johdattaa käyttäjäänsä kohti säädyllisyyttä ja kauppojen ovia, sillä Lay Down ilmoittaa silmäpakojen määrän lisäksi sen, että voidaanko käytöstä poistettujen sukkahousujen haarakiilaa mahdollisesti käyttää luotiliivien raaka-aineena. Kestävä kehitystähän tällä kierrätyksellä tavallaan haetaan mutta kukapa sitä nyt haluaisi että koko maailma tietää haarakiilan käyvän kenttälapiosta.

Terveisiä vaan sinne Jyväskylän suuntaan ja toivottavasti selvisit ehjin nahoin. Sain hälytyksen 02.44 ja katsoin että kukas se Luostarin väestä nyt touhuaa ja täytyy sanoa että sääli noita sun astetta erikoisempia sukkahousuja mutta minä voin pyytää kehitystiimiltä rahaa niin saat uudet.


Loistavia innovaatioita kertakaikkiaan ja Luostari onkin luvannut promottaa myös näitä kahta jäljempänä esiteltyä heti kun ne näkevät päivänvalon. Niin, ja mikä parasta – nämä aivan mielettömän hyvät keksinnöt ovat huomioitu myös EU:ssa ja sunnitteilla onkin että ne tulevat pakollisiksi vuoteen 2033 mennessä, siten että pohjoisen pallonpuoliskon asukkaat saavat kylmien olosuhteiden takia alennuksia sovelluksien vaatimista pikkuruisista pattereista. Niitä nimittäin menee kun stringejä pyyhkii about -32 asteen lämpötilassa puhaltava hyinen tuuli. Edelleen, meikäläisellä Luostarin edustajana on ollut kunnia ja etuoikeus saada kehitysversioiden seurantaohjelma (noita testataan niin ettei asiakkailla ole siitä tietoa) ja niinpä ajoinkin tietokantaan teidät ja ihan vaan testimielessä – koska lupasin raportoida kehitysiimeille – seuraankin että kuinka taajaan ne rätit lentävät päältä ja missä kuosissa sitä oikein kuljetaan. Olkaa huoleti sillä tieto pysyy vain minun ja noin 320 tutkijan välisenä eikä me saunailloissa näistä asioista niin kovin paljon puhuta, mitä nyt joskus joku saattaa mainita jostain uutuudesta.

Näin, nyt lähden tästä tiskailemaan ja palaan sitten Luostariin hoitmaan keskeneräisiä asioitani sekä lukemaan eilen pahasti kesken jäänyttä lukulistaani. Btw, en ole kääntänyt enkä laittanut oikeaan aikaan kelloja sen tähden, että seuraava aikamerkki tänne vitun korpeen saadaan vasta maanantai-iltapäivästä sillä se tulee kirjekuoressa ja postin täti lukee sen keskellä kylää. Mulla ei siis ole tarkkaa eikä oikeaa aikaa ennen sitä.

Hyvää sunnuntaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...