torstai 28. marraskuuta 2013

1. Totuus naisesta 2. Gleig'harin Kaksosparadoksi (aka kadotetut aikakirjat)

Luostari on pitkäaikaisen tutkimustyön jälkeen tullut siihen tulokseen, että naiset edustavat ns. Kolmatta elämänmuotoa jota voisi joiltain osin rinnastaa eksoplaneettoihin. Houkuttelevia, tarjoavat mielenkiintoisen elämisen mahdollisuuden mutta ovat kuitenkin saavuttamattomissa tai ainakin helvetinmoisten talkoiden takana mikäli mielii tavoitella tälläistä ihmeellisyyttä. Kolmannen elämänmuodon teoriaa tukee lisäksi naisten transformaattisuus: he kykenevät muuttamaan pintalämpötilaansa, sykettään ja hengitystiheyttään sekunnin murto-osissa mikä tekee heistä vaikeasti ymmärrettäviä, puhumattakaan siitä että tälläinen prosessi olisi jotenkin hallittavissa. Varsinkin kun ottaa huomioon että nuo kolme edellä mainittua ominaisuutta edustavat vain pientä osaa heidän kaikista ominaisuuksistaan joista huikeimpana voidaan pitää kahtia jakautumista. Tiedossa on myös lukuisia ja vuosittain tapahtuvia triplaantumisia ja hämmästyttävimmät yksilöt kykenevät jopa kuudentumaan ja se on jo jotain käsittämätöntä.

Luostarin tekemässä laaja – alaisessa kartoituksessa tutkittiin myös naisen koostumusta ja näissä testauksissa todettiin testattavien omaavan geneettisen bipolaarisuuden, jolla on selkeä yhteys sen hetkiseen tunnetilaan ja vireystasoon. Nimittäin, kaikki testattavat olivat miellyttävän pehmeitä pinnaltaan ja mikäli tunnetila (usein sidoksissa paikkaan ja aikaan) oli oikea, tämä pehmeys jatkui testattavan sisäosiin mutta jos oli olemassa yksikin häiriötekijä, pysyi pinta edelleen pehmeänä mutta sisus muuttui kivikovaksi ja kylmäksi. Ääritapauksissa havainnointiin selvästi havaittavaa liekehtimistä testattavien näköelimissä ja kahdessa käsityskyvyn rajoja koittelevassa tapauksessa nähtiin fantastiset, rikinkatkuiset elmonvalkeat suupielissä ja kielen pinnalla. Mainittakoon että elmonvalkeiden esiintyminen on sidoksissa suusta purkautuvaan ääntelyyn jonka kryptauksen purku on tätä kirjoitettaessa vielä kesken.Tutkimuksen aikana listattiin monia mielenkiintoisia ominaisuuksia kuten tiettyjen pinnan kohtien kovettumista, pinta – ja sisäosien kosteustilan muutoksia sekä erittäin vahva ihmismieleen vaikuttamisen kyky, jota testattavat käyttivät hyväkseen silloin kun halusivat saada jotain himoitsemaansa. Tämä nk. seireeniominaisuutta he käyttivät lajilleen tyypillisenä ”palkitsemisjärjestelmänä” jossa hyödykkeen saatuaan he palkitsevat sen heille ostaneen/toimittaneen tutkijan mitä mystisimmällä tavalla. Niin valitettavaa kuin se onkin, todettiin tämänkin toiminnon sisältävän em. bipolaarisen osion joka taasen ilmenee niin, että mikäli testattava ei saanut haluamaansa hyödykettä tai suuttuu muulla tavoin, testattavan lähes kaikki ruumiinaukot sulkeutuivat. Videotallenteita katsellessa nähtiin kolmella testattavalla jopa korvanlehtien kääntyvän varsinaiseen kuuloelimeen johtavan käytävän päälle. Tämä hämmästytti tutkijoita kovin sillä kyseessä pitäisi olla kehon osa jossa ei ole toimintoa mahdollistavia lihaksia mutta kuvatallenteet osoittavat kiistattomasti nämä poikkeukselliset tapaukset tosiksi. Ehkäpä kyseessä oli lajin herkimmät yksilöt sillä korvanlehtien sulkeutumisen yhteydessä testattavien pulssi nousi reilusti kahdensadan paremmalle puolelle eikä suupielien ja silmien liekehdintää voinut enää kuvailla elmonvalkeaksi vaan se oli paremminkin roihu tai tulihelvetti.

Syy miksi julkaisen osan ja perin vaillinaisen otteen tutkimuksesta, on se että nyt vituttaa ja lujaa sillä avatessani tänä aamuna koneen, totesin hukanneeni useamman tuhannen sanaa käsittävän tiedoston elikkäs viittä vaille valmiin aikakirjan jossa esiteltiin Luostarin kaikki blogit hieman erilaisella tavalla. Ne oli piilotettu erään peitetekstin sisään hyvin hämärien ja vaikeaselkoisten viittausten avulla ja tarkoituksena oli se, että jokainen olisi saanut etsiä sieltä omansa. Tekstin työnimi oli ”Gleig'harin Kaksosparadoksi: Aliurakointi rinnakkaistodellisuudessa galaksien välistä liikennettä häiritsemättä” ja se oli - jos oikein kaukaista esikuvaa haetaan – kirjoitettu vähän samaan tapaan hakuteokseksi kuin mitä Linnunradan käsikirja liftareille on. Olen koittanut saada sitä valmiiksi ja olenkin joka päivä yrittänyt lisätä yhden blogin, sillä se on ollut aika työläs kun kautta rantain ja mahdollisimman hämäävästi koittaa esitellä jonkun blogin kuvailemalla sekä kirjoittajaa että blogia paljastamatta kuitenkaan mitään oleellista. Lukulistani kun kattaa tällä hetkellä 74 blogia niin siitä voitte päätellä vitutuksen määrän kun jokaista blogia kohden oli reilun kokoinen kappale teksitä. Suoraan sanoen nyt potuttaa niin paljon että tuskinpa tulen sitä koskaan uudestaan tekemään. Voi harmitus sentään sillä en tiedä mikä kämmi on käynyt koska tein siitä kopionkin tikulle mutta eipäs vaan ole enää, ei löydy koneelta eikä tikulta.

Jotenkin tähän tapaan se olisi mennyt sillä nyt esittelen mitä? Gleig'harin Kaksosparadoksin tapaan:
Riermootin teleporttiin tultaessa on varottava seuraavia poikkeamia joiden rikkomisesta kiiltäväpintaisten klaani on hyvin tarkka, hehän tunnetusti puolustavat torkieriaan raivokkaasti ja ovat valmiita jopa heittämään kirjavapintaisen tunkeilijan päälle. Maahan laskeuduttaessa ei missään nimessä saa astua valkoisten kuulien päälle sillä ne ovat pyhiä ja niitä palvovat Riermootin teleportin klaanin lisäksi Hotbaloonin laskua seuraavat noidat. Teleportilla ruuhkaa lisäävät sosierin ja sen toisen tapaiset olennot,puhumattakaan pienimmistä kaksipäisistä jotka liikkuvat tuulen nopeudella. Tästä syystä bleiengaardien maahan laitossa on varottava pulpimanin lyöntejä eikä moissereita saa turhan takia käynnistää niiden aiheuttaman savun vuoksi.Lorkait voidaan asentaa vasta sen jälkeen kun ruhtinatar on tähtäillyt Borderinsa läpi, joskaan tämä ei tapahdu joka aamu eikä varsinkaan pilvisenä päivänä jolloin hän pääsääntöisesti levitoi hedekin vaikutuksen alaisena. Teleportin yupsteeliä ei talvisaikaan käytetä mutta portille saapuvien karriereiden kanssa täytyy olla tarkkana jottei joudu ulkoferrin liiskaamaksi.Kun bleidngaardit on saatu maahan tulee ei-ongelmia pallot siivota maasta mikäli joku niitä käyttää. Sen jälkeen ollaan valmiit siirtymään vetotunneliin josta pääsee halfmillien alueelle. Halfmillien puolella on muistettava ettei loukkaa kuuman hiekan palvonnan kohdetta ja siksipä onkin parasta, että saapujat muistavat pitää tsipin suojaamana muutamaa poikittaisliikettä mukanaan.Nämä tulee tarjoilla välittömästi palvonnan kohteelle mikäli tavataan.Pergerien asentaminen ajoitettakoon olioiden haltijan aikataulun mukaan mikä häneltä varoen tiedusteltakoon sillä ei kukaan Laketopin sektorin tällä puolella halua kokea sitä, mihin tuo haltija kykenee. Storicheilta kannattaa kysyä mihin liikuttavat laatikot tulevat ettei kukaan vorkeista pompi tiellä kun iso levy aukeaa ja normikyvyn ylittävän matka alkaa. Vasta tämän jälkeen itsekseen kovettuva voidaan saatella paikoilleen ja aidata, etteivät korkeassa kanjonissa liikkuvat storichikit tallaa vaakatasoa. Mainittakoon vielä että kalmitavaroina kannattaa viedä pyreän metallin tuotteita, teipillä peitettyjä sekä raakana leijuttavaa – ne otetaan ilomielin vastaan.Näin, suurin piirtein se olisi ollut tuollaista ja tuo tekstin pätkä ei liity mitenkään alkuperäiseen, sillä jouduin kiskaisemaan sen päästäni koska en muista miten alkuperäinen versio meni mutta siinä nyt on <11 horisontaalia eli saatte päätellä siitä että mitä. Saattaapi olla että saatte huomenissa selvennyksen tuohon tekstiin, tosin siitä tuli nyt helpompi versio joten selvennyksiä tuskin tarvitaan.

Hyvää torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...