sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Dralian trkh'mer joka toteutuu 24. ens kuuta

Tätä ei saisi kertoa sillä kyseessä on erääseen vanhaan riittiin liittyvä taika mutta koska jouluun on enää kuukausi, niin otan riskin ja paljastan teille jotain sellaista mille te naureskelette nyt mutta tehtyänne sen ja odotettuanne 24. päivään ensi kuuta, ette taatusti naureskele enää. Kyseessä ei ole mikään ällösiirappinen ”joulun ihme” (vaikka kyllä se aika hemmetin erikoinen juttu onkin), vaan eräs näitä Korpikylien jutuista joka on säilynyt siitä asti kun ihminen alkoi maailmaa asuttamaan.

Otatte arkistojenne kätköistä teitä esittävän valokuvan ja tärkeää on ettei taika jakaudu kahtia joten kuvassa ei saa olla mitään muuta elollista teidän lisäksenne. Vanha kansa puhuu ”kahtaantumisesta” ja tällä tapahtumalla saattaa olla jopa negatiivinen vaikutus taikaan joten tarkkana nyt! Kuvan lisäksi tarvitsette höyhenen joka toimii taiassa kuriirina ja välittää tarvittavan informaation paikkaan, josta teidän ei tällä kohtaa tarvitse tietää mitään. Lisäksi tarvitsette pienen rasian, kuitenkin sellaisen mihin kuva höyhenen kera sopii ja tämä rasian sisältöineen asetatte teille rakkaaseen paikkaan, mieluiten sellaiseen joka on nimenomaan teille rakas ja jonka merkityksen olette pitäneet omana tietonanne. Rasian tehtävänä on suojella sekä teitä (kuvaa) että että kuriiria.

Tehtyänne kaiken tämän, odotatte joulukuun 12. päivää joka toimii taiassa puolimatkan krouvina ja on erittäin tärkeä sen tähden, että se osuu torstaille ja on siis juuri ennen breidengh'aria – pimeyden päivää eli perjantaita ja 13. päivää. Tuona kyseisenä päivänä poltatte pienen kynttilän (kokonaisuudessaan joten tuikku tai kakkukynttilä riittää, isompi tosin vahvistaa taikaa) rasian kannen päällä. Jos ette voi polttaa kynttilää siinä rakkaassa paikassanne, niin sitten viette rasian kynttilöineen paikkaan missä se saa olla rauhassa ja kynttilä voi palaa loppuun asti ilman sammumisen pelkoa. On nimittäin erittäin tärkeää että kynttilä ei sammu kertaakaan, vaan palaa yhtäjaksoisesti alusta loppuun sillä se avaa valmiiksi väylän kuriirille.Kenties tärkein kaikista on se että valmistellessanne taikaa, ette toivo mitään vaan ajattele positiivisia asioita joita on tapahtunut tai on tapahtumassa. Tiedän että jokaisella meistä on vaikeuksia mutta jokaiselle meistä on sattunut myös jotain hyvää joten pitäkää mielenne avoimena. Tuon 12. päivän kynttilän polton jälkeen odotatte 24. päivää ja mikäli olette toimineet avoimin mielin ja tehneet kaiken oikein, on joulukuun 24. päivä vuonna 2013 jotain sellaista minkä te muistatte hautaan asti. Muistakaa nämä sanat ja mikäli joku teistä tekee tämän ja pääsee kokemaan tämän taian voiman, niin älköön kiittäkö minua vaan Valon lapsia sillä tämä on niiden juttuja ja he ”tarjoavat” kaiken mitä 24. päivä tapahtuu.

Minä lähden nyt reissuun mutta mikäli asiat sujuvat hyvin ja Karma on armollinen, niin pääsen kotiutumaan hyvissä ajoin.

Hyvää sunnuntaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...