perjantai 1. marraskuuta 2013

Jos sull' on lysti niin dosetin kannet auki lyö

Hyvää huomenta Luostarin väki ja muut kulkijat, se on perjantai joten muistakaahan puristaa pakarat yhteen. Ilokseni voin sanoa että minulla on nyt tili noin 79:een erilaiseen live-periaatteella toimivaan chatboxiin joista yksi komeilee Luostarin kellarissa elikkäs sivun alaosassa kommenttien jälkeen. Osa oli niin perseestä etten niitä laittanut ja loppuja en sitten osannut asentaa koska osa koodista olisi pitänyt laittaa isoon koodiin (eli ei riittänyt pelkästään tämä lisää gadget → html) enkä tiennyt mihin kohtaan se tietty pätkä olisi pitänyt tällätä. Asiaa tutukitaan vielä tänään ja hommaan tulee muutoksia (varsinkin kun tuo nykyinen ei salli ääkkösiä ja se ärsyttää tälläistä vainoharhaista hullua). Se siitä. Nyt ei kuitenkaan tarvitse välittää mistään website/ProfileURL:stä eikä passawordeista vaikka ne siinä tyrkyllä ovatkin, sillä riittää kun laitatte nimenne niin sydeemi alkaa toimimaan. Älkää ihmetelkö jos loota on tyhjä sillä se on nimensä mukaisesti live-versio joten ei siellä mitään näy jos ei ketään muitakaan ole pölisemässä. Eihän ne ihmisten puheet muutenkaan jää ilmaan roikkumaan sillä johan täällä olisi hakattu päätä puhekupliin vuosituhansia ja liekö enää olisi ees tilaa kulkea (heh heh ja jumalauta sentään kun taas on olevinaan niin hauskaa).

Ei kellään olisi myydä kahdeksantoista litran vyölaukkua kun ei meinaa saada mahtumaan noita päivittäisiä kamoja (khihhihii) takin taskuihin, ei sitten niin millään.


Juttu on nimittäin sellainen että joudun kohta ampaisemaan liikkeelle ja tulen näillä näkymin puolen päivän aikaan takaisin, on pari juttua maalikylillä ja täytyy käydä sairaalalla saamassa opastusta kun eilen tuli kutsu TULES-klinikalle, tai se nyt vielä mikään kutsu ole mutta tiedonanto että kohta se kutsu tulee joten olehan hihhuli valmiina. Enpäs tiiä sitten onko se kirugi jo antanut lausuntonsa tosta mun selästä (ilmeisesti) kun tuollainen tulla putkahti. Muuta uutta ei paitti että Torppauspiha on perseestä sillä voitin niitten arpajaisissa pääpalkinnon mikä tällä kertaa sattui olemaan kolmen kuukauden lisäodotusaika joka tarjoillaan jo puolitoista kuukautta reissussa olleen valitukseni päälle tai oheen, miten se nyt sitten sanotaankin. Hilpati hei ja kanadanhanhet on kivoja. Mutta minä meen nyt ja päivän varsinaista tekstiä pukkaa sitten puolisen päivän kanttiin. Olkeehan kiltisti.

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...