tiistai 19. marraskuuta 2013

Kuuntele tuttujesi ongelmia ja hihitä vapaasti - saat vielä maksunkin!

Löin eilen pääni niin lujaa ulko-oven karmiin että tuo laaki avasi aivan uusia ulottuvuuksia ja nyt on (khihihii) pää niin täynnä vallattomia ajatuksia ettei tosikaan. Suoraan sanottuna oikein vituttaa etten ole aiemmin tajunnut teloa tätä lanttuani tähän kuntoon, sillä nuo pastellisävyiset näyt ovat jotain mitä ehjällä päällä ei näe ja odotankin nyt että päivä valkenee jotta pääsen toteuttamaan itseäni koska kaikkia näkyjä en ehtinyt eilen toteuttaa. Muutamaa kuitenkin kokeilin ja voi kuulkaa, teidän täytyy tehdä ainakin tämä sillä eihän näin helppo rahan tuloa olekaan!

Porasin ulko-oveen rasiaterällä 100 mm halkaisijaltaan olevan reiän koska siihen sopii suoraan rautakaupasta saatava 4” tuuletusritilä jossa on hyönteisverkko. Se siis asennetaan paikalleen ja viereen tehdään 5 mm leveä ja noin kolme senttiä korkea aukko (uudet, sähkökäyttöiset rosvosahat ovat hyviä ja tietty kuviosahat. Muista tehdä aloitusreikä/reiät pienellä poranterällä). Koko homman kruunaa oveen asennettava kyltti jossa on seuraava teksti:
Sori kun ei olla nyt kotona mutta pudota kolikko aukosta, automaattinen tallenus alkaa ja voit jättää viestisi puhumalla tähän (nuoli joka osoittaa kärpäsverkolla varustettuun ilmastointiritilään).
Ette usko kuinka miltei koko eilisen päivän istuin tuolla hikisessä tuulikaapissamme ja koppailin rahareiästä tulevia euroja, kuunnellen samalla niitä aivan mottipäisiä viestejä joita ihmiset jättivät. Pisti naurattaan niin paljon että yhdessä vaiheessa pelkäsin paljastuvani kun hytkyin kuin saatana ja tulikuumaa kahvia loiskui munille (tietty mulla oli eväät mukana, istukaa itse kuus tuntia tuulikaapissa ilman safkaa).

Siinä saa mukavasti päivän kulumaan kuunnellen mm. tälläisiä viestejä:
Kake tässä terve, muija linkos pakasteesta otetun pitkon suoraan plasma-tv:n näyttöön kun otettiin yhteen ja nyt kuvassa on pikkasen häikkää. Ajattelin että saako sitä mitenkään ehjättyä eli jos viittit niin soita kun kotiudut”.

Eihän tuo tietysti naurata (no naurattaahan se, kenelle mä tässä yritän valehdella) kun kaveri näe sm-liigan matseja mutta elämä on, välillä lentää jäistä sirvakkaa eikä sille mitään voi.Sitten on näitä viestejä joista huomaa ettei ole ainoa jyrähtänyt ja se toisaalta lohduttaakin:

Topi naapurista morjesta, ajattelin vaan kysäistä että sattuuko sulla olemaan vielä niitä sinisiä raksuja kun katsos....toi mun kaivinkoneen hytti on täynnä tsekkiläisiä oravia jotka väittelevät Esko Rahkosen äänellä siitä, muistuttaako sorbuspulloon upotetut taikinaklöntit yhdessä lestin ja sen sisällön kanssa laavalamppua vai ei. Ihan totta, se meteli on niin kova ja niitä oravia on niin paljon ettei sinne ole asiaa. Jotta täytyis saada se orkesteri häipymään kun mulla on noin kaivuut kesken. Soittele kun tuut”.

Vaikka hihitinkin kuin perkele niin toisaalta ajattelin ettei mikään ihme kun ei täällä Korvessa netti aina pelaa jos tuollaisia ukkoja on asennusporukoissa, tarkotan vaan että kyllä minäkin jos jonkinlaista pikkuväkeä olen nähnyt mutten vielä tsekkiläisiä oravia. Se ei ole vielä vakavaa jos väittelee Timo Soinin miniatyyri-hahmojen kanssa (toissayönä 138 kpl punkan päässä) mutta tuossa tilanteessa pitäisi jo kiireen vilkkaa hakeutua hoitoon.

Tshekkiläisiä oravia....my ass

Toinen hyvä pastellinäkyjen aikaansaama homma oli ilmaiset shampoo-pullot. No hittolainen, tänä päivänä on kaikki otettava irti mitä saa ja vaikka tämä juttu teettääkin hieman töitä, niin se kannattaa tehdä. Eli; ensin etsitte keltaisilta lehdiltä tai sitten netistä of course kaikki lähialueittenne kampaajat/parturit ja alatte soittelemaan. Esiinnytte jonkun tunnetun tai sitten itse keksimänne optikkoliikkeen edustajana ja utelette että mites se näkö, tarvitteko silmälaseja ja jos, niin millä vahvuuksilla mennään? Soittokierroksen päätteeksi valkkaatte rankimmilla taitoilla olevat ja lähdette kiertämään näitä mestoja siten, että ennen kuin astutte sisään liikkeeseen (mieluummin jo autossa), rovautatte päähänne suht reippaan kerroksen tomusokeria ja valitatte parturille että kärsitte vitunmoisesta hilseongelmasta. No jumalauta, kiersin kahdeksan paikkaa ja jokaisesta tuli vähintään pullo Head & Shouldersia, sillä joukkoon mahtui kaksi paikkaa jossa mun kalju pestiin ja sain kotiin mukaan peräti kas pulloo tuota shampoota. Ihan hyvä homma mun mielestä ja näkeehän siinä maisemiakin samalla joten ei muuta kuin soittelemaan.

Olisihan niitä vielä mutta mun on pakko lopettaa tähän koska meikäläiseltä jäi lukulista eilen vaiheeseen noitten koirien takia. Ehkäpä mä kerron sitten myöhemmin, vallankin jos pukkaa vielä jotain uusia näkyjä kun mulla ei ole tarkkaa tietoa onko nämä näyt ohimenevä tila vai jääkö ne pysyväisasetuksiin. Mulle kun ei noita päivityksiä ole pahemmin tehty vaan ihan tehdasasetuksilla oon koittanut mykertää eteenpäin ja hyvin on mennyt, mitä noi nykyiset lääkkeet pistää tuon motoriikan joskus sekaisin ja saatan jäädä hyppimään paikalleni. Arvatkaa vituttaako esim. pankissa jos toi mode iskee, siinä on meinaten parempiparkaisilla naamanilmeitä kun jätkä inisee (joo, toi ääni tulee siinä samassa) ja hyppii sellaista pientä hyppelyä saatanan taajalla hypyn välillä.

Hyvää tiistaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...