lauantai 16. marraskuuta 2013

Luostari on huomioitu maailmalla ja niin näköjään on nunnien riettauskin...

Luostarin sähköpostiin oli yöllä tullut hieman omituinen mutta mieleenkiintoinen viesti joka johti muutamien asioiden selventämiseen ja siihen, että tietoa piti hakea netin syövereistä via kuukkelin haku. Löysin tarvitsemani tiedot jotka sitten lisäilin vastaukseni oheen, toivoen että vastaanottaja on tyytyväinen tähän kirjelmääni joka venyi suhteellisen pitkäksi.
Tuo astetta erikoisempi posti ei kuitenkaan ole tämän päiväisen epistolan syy vaan sen seuraus sillä minä haluan kiittää teitä.

Katsokaas kun selvittelytyön yhteydessä oli hetki jolloin tunsin etten löydä tarvitsemaani tietoa ja tulin sitten täpänneeksi hakukenttään seuraavat sanat: ”maailman luostarit”. Esiin lävähtäneestä listauksesta löysin tarvitsemani linkin ja sitä kautta tiedon mutta listausta eteenpäin katsellessani sydämeni täytti riemu: meidän luostari löytyi sivulta yhdeksän ja koska (ainakin meikäläisen asetusten mukaan) kuukkeli näyttää kymmenen hakulosta per sivu, on meidän vaatimaton luostarimme sijalla 84! Ajatelkaas, kaikista maailman luostareista, juuri ennen Kökarin keskiaikaista luostaria ja venäjällä sijaitsevaa Ondrusovan luostaria ja lista sentään jatkuu näidenkin jälkeen. Voi kiitos rakkaat nunnat ja tietysti munkit sekä satunnaiset matkaajatkin, olemme vakiinnuttamassa paikkaamme hartaiden ja hyväntahtoisten yhteisöjen maailmassa (tässä kohdassa suuria sydämiä leijailee teitä kohti).Tietysti nyt kateelliset ja ennen kaikkea kerettiläiset huutavat että tottakai se löytyy listauksesta sanan ”luostari” takia mutta annettakoon heidän huutaa ja miettikööt miksi sitten perässä on monia suuria eurooppalaisia, tiibettiläisiä ja muita luostareita. Tästä innostuneena (no joo, pakko tunnustaa että roikuin verhoissa ja heittelin kärrynpyöriä) jatkoin hakuja laittamatta kuitenkaan keretiläisten tarkoittamia itsestään selviä hakusanoja kuten ”järkkynyt mieli”, ”Saint” tai ”Peppone”. Seuraava haku oli ”maailman luostarien nunnat” ja sillä haulla te perkeleen kurittomat kottaraiseni löydytte sivulta neljä ja perin ikävässä yhteydessä josta en kerro tässä tämän enempää ettei ne ikävät muistot vie mun hyvää fiilistäni. Vastapainona haulla ”maailman kilteimmät nunnat” te olette ensimmäisellä sivulla neljäntenä. Eipäs kuitenkaan kannata kiljahdella sillä haulla ”maailman riettaimmat nunnat” te pidätte ensimmäisen sivun kolmatta ja neljättä paikkaa visusti hallussanne! * Tekee kiihkeitä ristinmerkkejä *
Luostarien kapinoivat nunnat”-haulla te löydytte kakkossivulta ja sijalta kahdeksan, joten te tunnutte olevan maailmalla vähintäänkin kaksijakoisessa maineessa – toisaalta kilttejä mutta samalla aivan sairaan riettaita ja kapinoivia. Sivuhuomautuksena sanottakoon että erääseen kosimiseen liittyvään asiaan Luostarimme löytyy hyvinkin korkealta sijalta.Näin se vaan on että omituinen sähköposti johti tälläisen selvittelyn jäljelle ja vaikka tämä tietysti on tavallaan oman hännän nostamista, niin haluan silti kiittää koska eipä tässä olisi mitään nosteltavaa ilman teitä. Tai on mutta se tapahtuukin sitten täällä kotikammion puolella, tuolla palkeenkielellä kun alkaa olla jo ikää. Voi sentään kun olisi noita rahallisia rahkeita niin aivan varmasti palkitsisin teidät jotenkin mutta kun ei ole niin ei ole ja teidän on tyytyminen kiitokseen, joka kuitenkin kumpuaa vilpittömästä sydämestä ja vallan saatanan vinksahtaneesta mutta iloisesta mielestä.


Näin, pääkivut ovat taas kovemmat kuin aikoihin joten voi olla hiljaisempaa ainakin tämä aamupäivä ennen kuin raksut alkavat toimia mutta kyllä tässä mukana roikutaan ja painelenkin Socrasin puolelle jahka saan tämän hakattua Luostarin suureen kivitauluun mutta nyt, pusujen kera haluan toivottaa teille mitä parhainta lauantaita, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.Ps. Noilla hauilla löytyi monta mielenkiintoista linkkiä ja yhdessä oli jopa juttua siitä miten nunnat raiskasivat noviisin!
Oi kauheutta, mihin tämä maailma onkaan menossa...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...