maanantai 4. marraskuuta 2013

Luostari palvelee entistäkin paremmin - reaaliaikainen turinointi on helpompaa kuin koskaan!

Koska Luostari rakastaa väkeään ja muita matkaajia, teki se eilen illalla investoinnin joka mahdollistaa reaaliaikaisen ajatustenvaihdon aivan uudella ja todella helppokäyttöisellä tavalla. Aivan oikein, Luostarissa on (sivun vasen ylälaita – ei voi olla huomaamatta) uusi Chatbox joka on YourShout:in tuotantoa. Kyseessä on premium-versio koska samasta osoitteesta saatavassa ja ilmaisessa chatboxissa ei ole tätä online-toimintoa mutta muutoinhan tuo standard-versio on täysin samanlainen.

Käyttö on helppoa sillä sinun ei tarvitse kuin näpytellä nimimerkkisi ja klikata ”save”-lätkää niin pääset mukaan keskusteluun. Jos sen sijaan haluat pitää nimimerkkisi yksilöllisenä ja täysin omanasi, se käy helposti rekisteröitymällä ja tämä tuo tullessaan muitakin etuisuuksia: pääset privaatisti vaihtamaan ajatuksia joko klikkaamalla lootan vasemmassa yläkulmassa olevaa ”online”-lätkää, jolloin näet keitä ”user”:eita eli rekisteröityneitä käyttäjiä on paikalla ja voit esittää pyynnön valitsemallesi henkilölle klikkaamalla tyypin nimimerkin perässä näkyvää ”start chat”-lämiskää, jolloin toinen näkee priva-pyynnön ja hyväksyy sen. Jos on olevinaan kiiruita tai muuten ei tahdo, niin pyynnöstä kieltäytyminen on myös mahdollista. Toinen private-kutsun esittämistapa on klikata lootan alareunassa olevaa puhekuplaa ja toimia sen jälkeen em. tavalla. Viesteihin voi liittää kuvia, videoita ja chatissa jo valmiina olevia hymiöitä.

Avatarin saat helposti lisättyä gravatar.com:ista jonne pääset tästä ja sehän tapahtuu niin (yksinkertainen juttu) että kirjaudut sisään (tai avaat tilin jos sulla ei ole) ja lataat koneeltasi tai netin syövereistä haluamasi kuvan sekä ilmoitat postiosoitteen joka käyttää ko. avataria. Näin siksi, että rekisteröityessäsi chatlootan käyttäjäksi, sinua pyydetään ilmoittamaan s-postisi ja kun se on sama kuin minkä olet ilmoittanut avataria tehdessäsi (gravatar.com), niin se näkyy automaattisesti chatboxissa. Ei pidä vaipua synkkyyteen jos tuntuu vaikealta niin kysyvää autetaan alusta loppuun saakka.

Syy miksi Luostari päätyi tähän, on aiemmin mainitsemani ja tulevaisuudessa teille tarjoiltava toiminta jonka pyörittämiseen tätä tarvitaan sekä tietysti normi keskustelu niin Luostarin väen kuin matkaajienkin kesken. Vanha lootahan joka oli sivun alaosassa, oli ilmaisversio joten siellä pyörimään alkaneet mainokset ärsyttivät sen verran että ko. sydeemistä luovuttiin. Toisekseen se oli hankalampi käyttää sijainnistaan johtuen mutta en käy sitä mitenkään morkkaamaan sillä ihan hyvä systeemi muuten. Tämän nykyisen etuisuuksiin kuuluu todella monipuolinen muokkausmahdollisuus joka ei vaadi mitään koodinpätkiä tms., vaan hallinta ja muokkaus käy valmiilla työkaluilla ja esim. värien, fonttien, taustakuvien (transparent tai perinteinen, valmiita malleja on huru mycket) ynnä muiden vaihtaminen käy lennossa.

Tässä pikainen esittely uudesta Luostarin palvelumuodosta joten toistan vielä että kysymykset ovat enemmän kuin tervetulleita ja teemme kaikkemme että pääset mukaan.

Pikainen siksi, että eräs instanssi oli hyväksynyt valitukseni mutta oli valitettavasti päätynyt sellaiseen ratkaisuun että koska sain heiltä viime kuussa rapiat 400,- euroa, varmaankin pärjään tämän marraskuun 8.67,- eurolla joka tulee maksuun tänään. Oi riemua! - tuumasin ja siksipä laitoinkin jo yöllä kattilan tulille jonne heitin vanhan nahkavyöni lisäksi kengänanuhat makua antamaan. Se on kuulkaas sillain että tuollainen vanha, monissa hikisissä mestoissa marinoitunut nahkavyö oikein hyvää evästä kun sen maustaa suolalla ja kuttaperkan rippusilla. Pilkoin vyön noin kolmen sentin pätkiin kypsymisen jouduttamiseksi ja myös siitä syystä että noita palasia voi käyttää myöhemmin purukumin korvikkeena mutta älkää missään nimessä tehkö sitä virhettä mitä minä tein. Nimittäin, normaalin purkansyönti-efektin tai assosiaation takia yritin puhaltaa palloa josta ei materiaalin kovuuden takia ensin tahtonut tulla mitään joten tästähän oli seurauksena meikäläiselle tyypilliset raivarit. Vedin keuhkoni täyteen ilmaa ja aloin puhkua sen verran tehokkaasti että nyt näytän huulet töröllään kävelevältä putkimieheltä. Katsokaas kun tämä nahkainen kupla alkoi muotoutumaan infernaalisten ponnistelujeni tuloksena, taittuivat leegojeni sekä ylä- että alarivi eteenpäin verisuonten napsahdellessa tasaiseen tahtiin ja lihaskramppien raiskatessa poskiani joten näin pärstäni muutti hivenen muotoaan.

Nahkabelttiset - niin kuin mä olen ne nimennyt - ovat ihan hyviä kun tottuu


Kaikesta huolimatta sain pallon aikaiseksi ja se on täsmälleen miniatyyriversio vanhasta polttopallosta jota ala-asteella viskottiin silloin joskus 60-luvun jaa vähän ankeina vuosina sen perkeleen vetoisen koulun pihalla. Minullahan on järkyttävät muistot tuosta nahkakuulasta joka ensinnäkin jo painonsa takia tuotti tuskaa ja kun opettaja demonstroi polttopallon pelijuonta, niin silloin se vasta tuskaa tuottikin. No ei muuten mutta kun tämä silloin perin salskeassa kunnossa ollut mulgenstain näytti muulle luokalle kuinka Peppone poltetaan, niin hän linkosi tuon itsestään saatanasta olevan nahkamötikän heti helvetin reippaalla vauhdilla kohti heiveröistä habitustani. Tuntia myöhemmin palasin tajuihini ja tajusin että Korpikylän VPK:n ukkelithan siinä kaivavat meikäläistä esiin koulun seinästä. Onneksi tämä tapahtui koulun lautarakenteisen laajennusosan kohdalla, sillä nyt olin vain painunut ulkolaudoituksen läpi runkotolppien väliin ja eristeenä olevien, lähinnä vanhoista kalsareista koostuvan eristeen sisään. Vajaa kymmenen metriä vasemmalle niin olisin litistynyt nahkameteoriitin ja hirsiseinän väliin. Tapauksen johdosta jouduin valehtelemaan kotonani (open painostuksesta) ja se on painanut mieltäni näihin päiviin asti. Näetsen koulusta kotiin saavuttuani rakas äitini kysyi minulta että mitä helvettiä sä taas olet onnistunut säveltämään kun sun pääsi on noin soikea, eikä mun auttanut kuin narrata että jäin koulun ulko-oven väliin. Tämä meni läpi sillä äitini tiesi tuon jykevän oven ja sen vielä jykevämmän ovipumpun, joka oli murskannut monen muunkin duunarin kakaran lantun ja sitä myöten myöhemmällä iällä niin perin tarpeelliset kognitiiviset taidot också kyvyt.

Heistäkin moni tulee tarvitsemaan neurologisten poliklinikoiden apua ja noin kolmannes kokee seinästä kaivamisen ihmeen


Näin, tämä aamu sisältää kahden eri anomuksen tekoa med liitteet sekä useamman kymmenen kilometrin taivalluksen tuossa paskakelissä mikäli aion pitää sekä itseni että pesueeni hengissä. Vaan ei vaivuta synkkyyteen vaikka aihetta olisi sillä voimme aina tuudittautua ajatukseen että huomenna ne asiat vasta perseellään ovatkin joten nauttikaamme tästä koivunoksasta killumisesta tänään.

Hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...