torstai 21. marraskuuta 2013

Namaste - savet ja aamun harmitukset

Ei kulje ei. Tämän aamuisessa Namaste-joogassani onnistuin vääntämään savet punttiin sillä se soturisarjan yks liike on mulle myrkkyä, tiedättehän sen missä kädet viedään sivuilta suorina ylös ja samaan aikaan työnnetään lantiota taaksepäin? Joka helvetin kerta vien takavaltimoa liian lähelle lattiaa eikä sieltä ylösnoustessa muuta sitten tarvitakaan kun alkaa kuulumaan tuttu rutina ja itämainen tuoksu täyttää jooga-tilanani toimivan olohuoneen. Muijan kirjovehkalle näytti kans piisaavan sillä se pudotti lehtensä, mullat veti homeeseen ja varsi kuivui pystyyn enkä mä tiedä mitenkä saan selitettyä tämän mystisen kuoleman kun se kummiskin kaatuu mun kontolleni. Ihan kuin tässä ei olisi tarpeeksi, niin kilpikonnasarjan liikettä nro 4 yrittäessäni paukahti lonkka sijoiltaan ja nyt on tilanne sellainen että pyörin ympyrää kun toi oikea jalka puoltaa niin perkeleesti ettei suoraan kulkemisesta tule enää mitään.
Harmitus nro 1.

Tää on toinen liike missä yleensä alkaa rutiseen..


Tahtoo sanoa ettei pidä opetella kaikkea mitä tv:ssä näytetään, aivan kuten ei pidä ostakaan kaikkea mitä siellä myydään. Tilasin näetsen sellaisen uuden paistinpannun (Keravittu) jossa on tarttumaton pinta ja voin kertoa että siihen ei todellakaan tartu mikään eikä sillä voi paistaa mitään jos on surullisella tuulella. No helvetti, eilisten kurjien uutisten takia on ollut mieli maassa joten ajattelin hemmotella itseäni kunnon aamiaisella ja lättäsin tälle ihmepannulle kaikki mitä jääkaapista löytyi. Hienosti kypsyi mutta tulin siinä huokaisseeksi maailman kurjuutta miettiessäni ja kappas - läskit lähti pannulta yhdessä sujauksessa. Koirat tietty hirmu iloisia yllätysateriasta mutta minä en niinkään, varsinkaan kun jääkaapissa ei ole enää mitään ja nälkä kurnii suolistossa. Harmitus nro 2.

Koitan päästä nyt käymään kylillä hoitamassa muutaman akuutin asian jos saisi sen jälkeen vähän positiivisempaakin juttua aikaiseksi elikkäs ei tämä tähän jää.

Hyvää torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...