lauantai 2. marraskuuta 2013

Ne ostamanne laitteet eivät muuten sisällä suklaata ja varokaa ettei sitomisleikit lähde lapasesta (niinkuin eilen kävi)

Tiedän sen koska eilen tuli tehtyä 450,- euron moka ja se harmittaa vieläkin. Ostin nimittäin sellaisen hienon laitteen jolla tämän suklaa-ominaisuuden lisäksi pystyisi toistamaan ääntä ja kuvaa sekä myös tallentamaan vaan eipä pysty enää. Olin käynyt ihastelemassa tätä laitetta jo pitkään - ihan vain tämän suklaatoiminnon takia - ja sitten kun kiusaus kävi ylivoimaiseksi, en enää kyennyt pidättelemään itseäni ja lainasin kaverilta rahat aparaattiin ja hankin sen. Viimein olin siinä vaiheessa että pääsin painamaan power-namikan jälkeen tätä suklaa-nappulaa mutta mitään ei tapahtunut ja ryhdyinkin tuijottamaan perkeleellisen raivon vallassa himmeliä joka ei suotunut antamaan niitä patukoita vaan tyytyi vilkuttelemaan niitä helvetin monivärisiä valojaan. Niinpä purin koko paskan ja kun tajusin ettei laitevalmistaja ollut ladannut tätä laitetta, otin yhteyttä maahantuojaan joka yhdisti minut suoraan ison veden taakse himmeliä valmistavalle tehtaalle. Selitin asiani ja kerroin että jos kerran mainostatte niitä patukoita, niin katsokaakin saatana että niitä ihania pötkylöitä sitten on siinä paskarännärissä. No eihän näille runkefäärdeille meinannut mennä jakeluun ja langan päässä ollut heppeli roudasikin paikalle jonkun kolmannen polven amerikan suomalaisen joka auliisti kuunteli vuodatukseni loppuun ja sanoi että voi vitun tupauuno, ei se Blu-ray mitään suffeleita sisällä vaan se toiminto on Shuffle eli laite toistaa biisit satunnaisessa järjestyksessä. Sitten se löi luurin korvaan. Saatanan mulkut, minen osta enää ikinä noita Sinisiä Raimoja.


Toinen asia mikä jurppii tälle aamulle on mun yks tuttuni joka pääsi yhteen isoon firmaan töihin ja on nyt niin reteetä jätkää ettei se enää ees morjesta. Satuin kuitenkin näkemään tämän mulgenstainin eilisellä kauppareissulla ja pääsin kysymään että mitä tämä tekee työkseen, jolloin hernekeppi pullisti rintaansa ja kertoi olevansa BC elikkäs Behavior Controller. Juttu on kuitenkin niin, että satun tietämään tämän tyypin työskentelevän valvomossa joten väittääkö se tosissaan että sen hommiin kuuluu huudella siellä muille työntekijöille mottipäisyyksiä kuten ”Ja Laaksonen katsoo sitten että istuu suorassa” tai ”Mäkitalo ottaa sitten rikkamarin kouraansa ja imuroi ne Reissumiehen muruset vittuun siitä valvomopöydältä koska ne nappulat jumittaa muutenkin, sinne ei enää mitään käntyn murenia kaivata”. Habitusta koskevat huomautukset saattavat olla hyvinkin henkilökohtaisia jotenkin tähän tapaan kuten ”Hakala kampaa naamansa”, ”Kerätääs kolehti ja ostetaan Laineelle suihku jottei noita kärpäsiä tule tänne niin helvetisti” ja muuta kurjaa. Jos näin on, niin ei varmaan ole kovin pidetty kaveri tehtaalla ja luulenpahan vaan, että jo ensimmäisissä pikkujouluissa tulee turpaan niin että tukka tutisee. Meinaten ei meikäläisestä olisi tuollaiseksi Valvomo Käyttäytyjäksi tällä luonteella, minä kun tykkään ettei aina tartte vittuilla.

Jottei tämä kaunis lauantaiaamu menis ihan kokonaan valittamiseksi, niin on tässä jotain hyvääkin sillä jollain kohtaa päivää minä poika teen Clusterin vaikka Rantis siitä varoittikin. Elikkäs yhdistän kaks läppäriä yhteen (oli pakko käyttää tota hienoa sanaa jonka tuo meidän armas Jääkäsi opetti mulle ja se kai tarkoitta clusterointia mutta enivei, minen ole niin tarkka näissä lontoonkielisissä sanoissa). Kattokaas kun te tiedätte että mä sairastan Napoleon-tautia ja se on viime päivinä yltynyt ihan perkeleelliseksi ja nyt mulla onkin suunnitelmissa oma valvomo jossa mä sitten voin controlloida omaa behavioriani. Toisin sanoen tulen hankkimaan jokaista Luostarin asukkia varten oman läppärin ja pääsen näin olemaan yhteyksissä kaikkien kanssa ilman että mun tarttee hypellä blogista toiseen. Jessus sentään kun sais rahaa niin paljon että pystyi ostamaan sellaisen ison muutaman teraflopsin (← meniköhän toi ihan oikein?) nopeudella pyörivän tietokoneen ja järettömän näytön jonka vois jakaa pikkuikkunoihin. Aatelkaas, koko Luostarin väki samalla näytöllä!! * Itkee syvän liikutuksen vallassa ja kuivaa kyynelensä alehallin paitaan eikä huomaa sen päästävän väriä niin, että koko naama värjäytyy punaiseksi *
Se oli jotain sellaista mitä tosissani haluaisin ja jos Korkeimmat Voimat sen suovat, niin joku päivä meidän sulaketaulusta lentää kaikki napit hevon vittuun käynnistäessäni tämän koko kylän pimentävän Ultimate-palvelimeni. Kuten näette, elämällä on tarkoitus enkä tosiaankaan aio kuolla ennenkuin tämä sydeemi on valmis ja tämähän tarkoittaa sitä, että häiriköin Blogsphereä tuonne 2000-luvun loppupuolelle asti. Jos meikäläisestä ei iltapäivällä kuulu mitään, on syynä se ettei kytkentäni ole oikein onnistuneet ja riehun täällä taltuttaakseni punaista kukkoa mikä ei tässä tapauksessa tarkoita Mäkis Aatun leghornia vaan tulipaloa. Sitä ennen kuitenkin luen eilen kesken jääneen lukulistani loppuun ja tietysti päivystän Luostarin Kellarissa jossa huomasin Polgan ja Sannan jo käyneenkin tänä aamuna. Eilenhän meillä meni Puolinaisen ja Tsompin kanssa puolille öin kun Tsompi ruoski Puolinaisen hanurin melko huonoon. Mitäs kerjäsi sitä ulkolaista viihdettä joka oli jotain bondagea tai jotain sinnepäin. Joka tapauksessa siinä näyttää kuluvan aivan helvetisti köyttä, hesus-teippiä ja muita tarvikkeita. Minähän kunniallisena, vanhana miehenä tyydyin seuraamaan sivusta noiden kahden touhuja enkä puuttunut siihen mitenkään. Pois se minusta. Niin ja jos joku kaipaa ohjeistusta Kellariin niin sehän löytyy eilisestä tekstistä mutta nyt mun täytyy lopetella sillä tälle päivälle on paljon hommia.

Tästä se eilinen,  lontoonkielinen harrastus lähti..

..ja tähän se sitten pääty kun kaikki Kellarin irtokama oli käytetty. Omituinen harrastus.Hyvää lauantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat – tulkaa jutulle Kellariin.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...