perjantai 1. marraskuuta 2013

Shout it! Pääsette Luostariin juoruilemaan ja seuraamaan mitä muut juoruilevat!

No niin, nyt on vihdoin Luostariin asennettu OIKEA ja TOIMIVA shoutbox jonne kaikki voi tulla juoruilemaan tai suomalaisen luonteen tuntien, kyttäämään eli seuraamaan juoruilua. Homma on simppeli ja poikkeaa siitä aamun chatboxista (joka on poistettu) sen verran, ettei tämä käytä Java:a eikä näin ollen tule varoitusilmoitusta (Firefoxin käyttäjät, muista en tiedä) joten hommassa ei siis mitään hankaluutta. Eli Luostari tarjoaa live-seuraa niille, jotka muuten joutuisivat kykkimään yksin himassa ja joita ei se sinivalkoinen foorumi kiinnosta. Ihgua! Kanadanhanhia!


Edit: unohtui sanoa että loota näkyy sivun alaosassa, kommenttiosion jälkeen.

Chätti toimii niin että jos haluat äänesi kuuluviin,klikkaat lootassa näkyvän ”Kiljase ulos”-sanan perässä olevaa plus-merkkiä jolloin ilmestyy pienen pieni valikko jossa voit ensin rekisteröidä nimimerkkisi (ei vaadi muuta kuin nimen ja jonkin mielivaltaisen salasanan) ja sitten myöhemmin kirjautua sen kautta sisään. Mikäli chät-loota ei jostain syystä näy sivulla, niin sen yläpuolella olevasta linkistä pääsee sisään. Kun klikkaat lootan oikeassa yläkulmassa olevia, laajennusta osoittavia nuolia niin chätti pamahtaa koko sivun levyiseksi (joskaan ei olla vielä keksitty millä sen saa pieneksi kun normaalisti käytettävällä esc-näppäimellä ei ole vaikutusta mutta ainahan voi poistua sivulta tykkänään, uudelleen Luostariin tultaessa loota on taas pieni).
Tuossa koko sivun levyisessä tilassa oltaessa logout eli uloskirjautuminen tapahtuu niin että painatte taas sitä plus-merkkiä jolloin sana logout tulee esiin ja sitä klikkaamalla pääsette kirjautumaan ulos.

Otin tän webbikameralla kun oon niin iloinen tästä uudesta jutusta!


Eli muistakaa ensin rekisteröidä se nimimerkkinne niin pääsette tuomaan ne ajatuksenne julki ja sitten sillä samalla nimimerkki-salasana – yhdistelmällä pääsette myöhemmin kirjautumaan sisään. Have fun! - palaan kohta paikalle mutta menkää juoruilemaan. Paikalla olevat rekisteröityneet näkyvät yläreunassa (nimimerkit) ja rekisteröitymättömät ovat ihan vaan guest -statuksella. Kellarissa on säännöt jotka näkyvät myös lootan yläreunassa eli jos loukkaavaa tai muuten asiatonta käyttäytymmistä esiintyy, niin minäpä perkele laitan sellaiset bannit että ne sanailut olivat sitten siinä – ikuisesti.
Hauskoja hetkiä luvassa ja kuten muistatte, tämä live-toiminto tulee olemaan myöhemmin sen uuden jutun pohjana jahka ko. henkilö saa paketoitua kasaan ja luultavasti asian tiimoilta käydään keskustelua vielä tänä iltana samaisessa lootassa. Ei kun juoruilemaan!

Se lupaamani toinen teksti tulee sitten joskus myöhemmin...

Hauskaa illanjatkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...