perjantai 27. joulukuuta 2013

Luostari pyytää lupaa syleilyyn (aka embedding Easter)


Mikäli Luostarin tämä hanke onnistuu, on luvan antaneilla huikea (← aika reteesti sanottu) mahdollisuus saada sitä omaa blogiaan ja niitä omia ajatuksiaan esille mutta minä tarvitsen siihen luvan. Yksinkertaisesti lupaa saada käyttää teidän bloginne tahi muun webbisaittinne URL – osoitetta ja jos siellä joku insinööri nyt muljauttaa silmänsä murolautaselle ajatellen, että onhan noita linkityksiä tehty ennenkin, niin ei tämä onnistuessaan ihan sitä ole mutta en käy tässä hehkuttamaan ennen kuin olen testannut asiaa toisaalla. Ajattelin laittaa tämän lyhykäisen ilmoituksen nyt ja palata sitten kertomaan onnistuiko se ja jos onnistui, niin koppaamaan jonkun ystävällisen sielun mahdollisesti antaman luvan matkaani ja painua tekemään Luostarin ensimmäistä syleilyä (← no onhan se sitä). Kohta lisää ja pari sanaa kansainvälisyydestä jota Luostari tule promottamaan tästä päivästä lähtien. Minoon muuten syönyt kaikki suklaani ja kinkkuni, tehnynnä 180 kilometrin ultramaratonin jotta sain läskit poltettua pois ja ostanut kaikki alennuksessa olleet kamat, joten seuraava sesonkiin littyvä postaus tulee pääsisäisenä jolloin minä totta vien maalan munani ja saatanpa olla niin röyhkeä että julkaisen niistä muutamia kuviakin. Amen.Kolmas asia on se että mua vainoavat räyhähenget, eroottiset sellaiset ja tässä on nyt oltu jo rapia viikon verran joka aamu sellaisessa mielentilassa että sana camping - alkaa kuulostamaan kirosanalta lähinnä sen kivuliaaksi muuttuneen luonteen takia. Että semmosta.
Neljäs asia on se että tänä aamuna näin elämäni parhaan videopätkän, ihan tässä Luostarin piirissä. Siinä on paljon jalkoja, sipsuttavia askelia ja suloinen pääosan esittäjä (se pystyssä kulkeva) jolle mä nostan hattua ihan sen takia ettei se anna periksi. Niin, ja kuvaajalle myös (joka on mukava kun se on vähän niin kuin liittoutunut mun kans tai ainakin aika paljon samaa mieltä). Etsikää niin löydätte.Hyvää ensimmäistä kertaa perjantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Edit hetkeä myöhemmin: Halleluja! Se onnistui ja voitte käydä katsomassa miltä testiblogissa näyttää. Syleilty blogi löytyy varsinaisen "tekstin" alapuolelta. Pyydän ottamaan huomioon ettei tuo ladattu pohja anna muuttaa leveyksiä, joten upotettu ei näy kunnolla mutta sekä upotetun kokoa ja paikkaa voidaan Luostarissa muuttaa. I'm so fucking happy! Krediitit tempusta kuuluu tänne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...