lauantai 28. joulukuuta 2013

Luostarin lahja maailmalle: LUHUNKA - tuo mainio tapa valloittaa ilman verta


Edit klo 23.35: Tein pienen Luostarin radion testilähetyksen kun en ole oikein saanut tuota radion puolta toimimaan tällä uudella käyttiksellä, joten jos saisi palautetta siitä lähinnä häiriöiden osalta. Tuntui että niitä on paljon mutta kun en tiedä johtuuko se omista säädöistä vai ei, niin jos ystävällisesti jättäisitte sen palautteen joko SoundCloudin puolelle, kommalootaan tai tuohon Chättiin niin olisin kovin kiitollinen.

Ennen lääkehuuruista korahtelua ja päivän varsinaista tekstiä, Luostari haluaa kiittää eilisestä päivästä kaikkia täällä käyneitä niin palautteen osalta kuin muutenkin. Hyvä päivä kaikkinensa sillä raihnainen apottinne tunsi suurta riemua halauksen onnistumisesta ja päivän mittaan Luostari rikkoi muutaman vanhan ennätyksensäkin josta kiitos kuuluu teille kaikille. Sain myös tuta ettei täällä kannata mainita mitään tuosta paperitehtaiden pahimmasta painajaisesta koska se näköjään aiheuttaa käänteisen reaktio joka tällä kertaa ilmeni sangen runsaana liputtamisena ko. reaktion puolesta. Tämän johdosta mustaan muistikirjaan merkittäköön rauhoittavien lisääminen nunnien aamupalaan sekä heidän ohjaaminen asianmukaiseen, hengelliseen hoitoon jotta saadaan säilytettyä Luostarissa rauha ja pidettyä se sillä nuhteettomalla kurssilla jolla se on ollutkin. Mainittakoon myös että Luostarin laajaan kirjastoon on lisätty uusi käärö, jonka löydätte lukulistalta ja jonne pääsette tutustumaan tästä. Hyviä mietelmiä asioista ja niiden perimmäisestä olemuksesta eli kannattaa käydä tsekkaamassa. Tänään koitetaan saada tuo radion puolikin ajan tasalle ja mikäli muutama tekninen pikku ongelma saadaan selätettyä, niin eetteriin pölähtää hieman pidempi combo – lähetys jossa on luvassa rauhoittavien mietteiden lisäksi runoutta ja mystistä L – logiikkaa. Combo sen tähden että radion arkistot menevät uusiksi ja haluan poistaa kaikki vanhat ja toimimattomat asetukset ynnä muut riverstikkelit ja rakentaa koko arkiston uudelleen. Kaikki lähetyksethän löytyvät SoundCloudin puolelta jonne pääsee sen oikealla seinällä olevan pikku pilven kautta vallan saatanan vaivattomasti.

Nonni, se siitä virallisesta tekstistä ja te ette kuulkaa usko kuinka hienon idean sain eilen ja se on ihan puhtaasti teidän vika tai paremminkin sanottuna teitä on kiittäminen siitä, että tämä kerrassaan loistava maailmanvalloitus menetelmä iskeytyi tajuntaani. Siitä onkin aikaa kun olen kokenut vastaavan, yhtä voimakkaan tunteen joka sai minut tälläkin kertaa heittelehtimään lavitsallani monta tuntia, yltä päältä hiessä ja arameankielisiä rukouksia ladellen. Nimittäin, olen keksinyt semi - verettömän vallankumouksen, joka voidaan tarvittaessa laajentaa globaaliksi hyökkäykseksi maailmanherruuden saavuttamiseksi eikä siihen tarvita muuta kuin jokunen katapultti, valikoitu joukko kiiltäväpintaisia ja isom..* aivastus! * ammuksia sekä te, rakkaat nunnani. Otetaanpa esimerkiksi tuollainen keskisuuri kaupunki joka pitäisi valloittaa mutta jonka järjestystä valvoo vahvat poliisivoimat sekä kaupunkiin asettuneet puolustusvoimien yksiköt. Aivan sama vaikka sitä puolustaisi NATO:n ja entisten akselivaltioiden koalitio kun käytössä on LUHUNA eli kaiken tieltään lamaannuttava joukko LUostarin HUlluja NunniA. Siis niin simppeli idea että ihmetelen miksi tämä ei ole tullut aikaisemmin mieleen? Minun on helppo kuvitella avukseni muutama kaltaiseni hurskas mies, joiden kanssa katapulttaamme kaupungin muurien sisäpuolelle yhden tälläisen kiinteälihaisen, isom... * aivan järjetön määrä aivastuksia * ammuksen jonka jälkeen käännyn innosta tärisevän rintamanne puoleen kuiskaten: ”Olkaa hyvä”. Voi sitä kaapujen pauketta! Oikein sydämeni heltyy, kun näen sieluni silmin miten kaupungin portit revitään paljain käsin, miten vastassa olevat 120-kiloiset poliisit lentelevät kuin paperinuket ja kesäisen aamun täyttää suloinen ärinä sekä vastustajien tuskanhuudot. Voih, se on jotain sellaista minkä toivoisin jonkun taidemaalarin vangitsevan kankaalle jotta voisin tutkiskella tuota lumoavaa hetkeä vanhuuteni päivinä.


Maalaus, joka nyt on jo hurskaassa mielessäni vaihtunut Luostarin ala-aulan katon kokoiseksi ja Michelangelon tekemän Sikstuksen kappelin kattofreskon tyyliseksi taideteokseksi, olisi täynnä kiehtovia yksityiskohtia nunnista taistelun tiimellyksessä. Oikealla nähtäisiin tyrmistyneitä puolustajia tuijottamassa muurien yli kiipeäviä nunnia, teoksen keskiosassa nähtäisiin abbedissa joka pyörittää tielleen eksynyttä armeijan kapteenia nilkasta ja taaempana kaupungin muureihin olisi ilmestynyt lähes ihmisen muotoisia aukkoja kiimaisimpien kiihkeimpien nunnien juostessa suoraan muurin läpi. Taiteilija olisi kenties piruuttaan kuvannut taivaalla lentävän nunnan, jonka lepattavan kaavun alta olisi nähtävissä muutakin kauniisti varjostettu polvilumpio. Oih, mikä olisikaan maata sairaalavuoteessani keskellä ala-aulan isoa lattiaa samalla kun tippapullosta valuisi rauhoittavia suoraan suoneen ja saisin katsella tuota lumoavaa näkyä. Kaupunkiin lingotusta ja täysin alastomasta kilpisoturista ei näkyisi kuin hieman kasvoja ja tämän kubistiselle tyylisuunnalle uskolliset, vallan perkeleen isot silmät jotka tuijottaisivat yläpuolelta lähestyvää nunnaa. Paljon savua ja tulta, sekasortoa ja lähes poikkeuksetta ilman housuja olevia armeijan sekä virkavallan edustajia lojumassa pitkin tannerta muttei yhtään verta, sillä LUHUNKA on veretön.


Paljonkohan tuollaisen taideteoksen tekeminen maksaisi, sitä pitää harkita sillä Luostariin kuulu hyvinkin paljon taiteilijoita jotka voisivat kenties urakoida ”Joensuun LUHUTUKSEN” kohtuuhintaan. Hmm... täytyypä kysäistä. Tämä perusidea lähti nyt lapasesta koska tuo näkymä jäi kummittelemaan mieleeni tai siitä tuli suoraan sanoen aivomato; yksityiskohtia putkahtelee koko ajan lisää ja kiroan taiteellista lahjattomuuttani, sillä lattialle lentelevät luonnokset eivät todellakaan ole sitä mitä haen. Olisiko nunnilla normikaavut vai kenties sotaisammat tamineet? Roikkuisiko kaulassa pieni tekok * tajuton yskänkohtaus * kuvaamassa heidän vallatonta luonnettaan sekä yhteisöllisyyttään tämän heille niin tärkeän asian puolesta? Olisiko soveliasta kuvat nunnat pelkät tetsarit päällä? Ei, se ei ole hyvä ajatus koska henki täytyy säilyttää eikä Luostari ole mikään militaristinen instituutio, vaan rakkauden ja pielustelun tyyssija. Oi sentään, pelkissä kaavuissa taistelevia nunnia ja kenties tuoksinassa kärsineen kaavun taitoksesta vilahtaisi hieman keuhkojen peitteenä olevaa kohoumaa? Kenties kontilleen pudonneen ja takaapäin kuvatun nunnan selästä näkyisi se SI-nivelen alapuolinen osa? Kenties on parempi että lopetan tähän sillä tämä maailmanvalloitus tai paremminkin Joensuun LUHUTUS aiheuttaa vakavia komplikaatioita elimistössäni ja se ei ole hyvä juttu se. Taidanpa tempaista 300gr bromia, hieman kahvia ja yhden nortin niin eiköhän se tästä helpota....tai ainakin toivon niin.

Hyvää lauantaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...