tiistai 31. joulukuuta 2013

Miksi kukaan ei morjesta ja kaikilla tuntuu olevan kiire? Tules tarkistamaan että miksi - täältä löytyy vastaus


Koska vuosi vaihtuu ihan tässä muutamien tuntien päästä, niin herkesin minäkin viime yönä roilaamaan joka saatanan ennustajan luona mitä netistä löytyi ja hyvältä näyttää, miltei yhtä hyvltä kuin ystävälläni M'betowtsedagatelakuhuru Betumbotwseswtalla elikkäs tuttavammin Masalla, jonka kanssa tuli jokunen ajatus vaihdettua yhdellä Senegalilaisella keskustelufoorumilla. No jumalauta äijä kulki ihan kaikessa rauhassa savannia pitkin kun yht'äkkiä päähän jysähtää riisipussi ja kipiäähän se teki. Onneks Masan pää on ihan sairaan kovaa tekoa ja niinpä se oli kyennyt tähyämään ylöspäin ja onnistuikin tavoittamaan taivaan sinestä SPR:n lentokoneen, joka mennä pörräsi niin korkealla ettei sitä ääntä tahtonut erottaa. Masa oli sitten tarkemmin tiiraillut – tarkkanäköinen kun on – ja mitä ihmettä, aivan sen Saarelan ämmän likan näköinen tyyppi oli roikkunut laskutelineissä ja huutaaa moilottanut selvällä swahililla että ”mekeke tutumbade balaku nehu mara!” Kerta toisensa perään ja sitähän Masa mulle kirosi, meinaten tuo iskulause tarkoittaa että ”Siwat savanneille ja simat vapaaseen myyntiin tai minä saatana köytän itteni johonkin!” Turhaa joikaamista kuulemma kun siellä on kans aika paljon tuota työttömyyttä ja muutenkin kauppareissut tuppaavat olemaan vaarallisia. Läskiä jos on vähänkin enemmän plastiikkikassissa, niin jo on Numa poikineen nilkassa kiinni ja se on sitten sitä myöten kiitos ja kuulemiin. 
 
Mähös - Lassilla vaihtu lääkkeet ja sitä ei voi olla huomaamatta. Ei ehkä muuten mutta kun sillä on toi Datsunin jakohihna päänsä ympärillä.

Se Masasta ja katsotaanpa noita ennustajan numeroita, niin tiedätte kuinka mun ens vuosi menee eli tartteeko nostaa lääkitystä entisestään. Kyllä nää on ihan hilpatipippaa - - juttuja eikä tuossa numero viitosesta kertovassa kohdassa ole mitään muuta totta kuin pari hassua kohtaa, nimittäin eukko valittaa kärsivänsä tuosta mun muuttuvasta energiastani lähinnä sen vitullisen käryn takia; silmät vuotaa ja ripset kääntyy rullalle kun se joutuu teppaamaan mun jättämän muutospilven läpi. Kehtaa jopa väittää että meidän koiralle olisi tullut yskäkin niiden takia mutta minen moista usko. Toinen juttu mikä siinä on sattunut kohdalleen on tuo rahankäyttö. Minähän holvaan menemään niitä onnettomia kopeekoitani kaikkeen muuhun kuin tarpeelliseen ja pahimpana esimerkkinä kerrottakoon mun Michael Jackson harrastukseni. Teille mä voin kertoa että mä olen naamioinut noin mun kohtaukset Michael – treeneiksi, sillä aina kun mä tunnen että nyt alkaa remmi luistamaan niin mä laitan mustat lakeerikengät, mustat housut ja valkoisen paidan sekä mustan pikkutakin päälleni. Niin, ja päähän vielä sellaisen mustan lierihatun. Muuta ei sitten tarvitakaan kun kohtaus tulee; aivan perkeleen kimeää kiljahtelua ja kouristukset vetelee mun raajojani sellaisella vauhdilla ja sellaisiin asentoihin, että siinä olisi Mikko -vainaallakin tekemistä. Näiden kohtausten takia mun on pakko investoida kaikki settuni uusiin esiintymisasuihin sillä eihän ne kestä sitä menoa. Alla olevasta numero viitosesta vielä sen verran, että viimeinen lause pitää paikkansa ja sen todistaa eräässä B-lausunnossa tai tarkemmin sen osana olevassa psykiatrin lausunnossa seisova präntti: ”Potilas elää omissa maailmoissaan eikä nähdäkseni ole yhteiskuntakelpoinen, varsinkin kun otetaan huomioon hänen vuosi vuodelta paheneva Napoleon- syndroomansa. Loppuyhteenvetona voidaankin sanoa, että potilas on hermoraunio jolla on psykopaattisia oireyhtymiä”. Voin kertoa ettei tuo näytä kovin hyvältä kenenkään CV:ssä, saati sitten tälläisen keskellä metsää asuvan (khihihihii) naturistin.Karman luku 5
Muuttuvan energian, vapauden ja liikkuvuuden luku.

Viitonen on kaikkein levottomin luku. Se laittaa asioita liikkeelle, ensin sisäisen tarpeen kautta, tämän jälkeen ulkoisia muutoksia kohti. Kunnes transformaatio on käyty läpi. Viitosihminen pitää rahasta, mutta käyttääkseen sen elämänkokemuksiin, elämyksiin ja seikkailuhin. Viitosihmisen elämä ei saa olla tylsää vaan muutosalaista, seikkailua, etsintää ja jopa äärikokemuksien hankkimista riskejä kaihtamatta. Viitosessa on rohkeutta, sankaruuttakin, jopa yltiöpäisesti. Viitosihmisessä on älykkyyttä, monipuolisuutta ja lahjakkuutta eri aloille on vain valittava. Ne joilla ei ole ollenkaan viitosta kartassaan, eivät omaa varmoja mielipiteitä, heillä on muistiongelmia ja ovat epävarmoja. Viisi vetää puoleensa ongelmia, stressitilanteita sekä parisuhdevaikeuksia. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosajanjaksona tapahtuu muutoksia lähes jokaisella elämänalueella, muutot, remontit, matkaustelut, muutot ulkomaille sekä työpaikan vaihto. Viitosen kielteiset puolet, kärsimättömyys, ärtyvyys ja hermostuneisuus.

Meillä oli täällä amerikkalaisia psykiatreja vieraana, tavallaan tutustumassa tähän meidän ei toivottujen nuorten hoitoon ja mä sain siltä yhdeltä kivalta sedältä tuollaisen hienon bumerangin.

Nelosessa onkin sitten osunut vähän enemmän kohdilleen koska minähän elän askeettista elämää mutta en suinkaan sen takia että sitä arvostaisin, vaan siksi kun Kela panttaa päätöksiään. No milk today – periaattellahan tässä on menty jo pitemmän aikaa. Myös tuo että nelonen aiheuttaa pidättyvyyttä ja tuo pysähtyneisyyttä, ovat täysin tunnusomaisia piirteitä meikäläiselle. Nykylääkityksellä ei paska tule edes hyppimällä ja on aivan sama kuin monta litraa Laxoberonia juon, niin jööti on putkessa ja siellä se myös pysyy. Just toissailtana tungin palavan kynttilän pepukkaiseeni kun siellä lymyävä HK:n sinisen koteloaste täytti kokonaisen vuoden. Jälleen kerran vimeiset sanat pitävät paikkansa ja niinpä tunnustan olevani jästipäinen pessimisti, toisin kuin ystäväni Sini joka on opportunisti..eikun helvetti oppositioistisi...äääh...eikun optikkomissi vai mikä vitun optimisti se oli.


Pyrkimyksen luku 4
Oikeudenmukaisuuden ja kohtuuden luku.

Nelonen asettaa rajat asioille ja tapahtumille. Tämä luku liitetään arkiseen aherrukseen ja askeettiseen elämään. Nelonen edustaa kovaa työtä sen eteen, mitä tavoittelee. Nelosihminen on luonteeltaan, materialistinen, keräilijä, jolle arvot ja rajat ovat tärkeitä. Vaikka raha on nelosihmiselle tärkeää, hän ei tuhlaa, häntä voidaan pitää jopa pihinä. Ajanjaksona nelonen tuo pysähtyvyyttä ja pidättyvyyttä tilanteisiin. Asiat eivät liiku, vaikka miten paljon niiden eteen tekisi töitä. Tämä on harkinnalle hyvä aika. On aika tarkistaa suunta ja vaihtaa sitä tarvittaessa. Nelosen kielteiset puolet, itsepäisyys, pessimismi, sekä pidättyväinen tunteiden ilmaisu.

Ykkönen rulettaa mun elämässä koska meikäläisen elämä junnaa paikoillaan juurikin noiden aloitusten takia. Se on kuulkaa tämä lähtöruutu tullut hyvin tutuksi sen kalteripaikan lisäksi mutta muuten en ole paljoakaan tätä pelilautaa päässyt kiertämään. Pisimmällä reissullani olen tainnut olla Ähtärin eläinpuistossa, täältä sysimetsästä järjestettiin meille Syrjäytyneille villakäsineistäjille (tumputtajille) sellainen reissu jotta saisivat sen alituisen manillaköyden rasvaamisen loppumaan. Oi, se oli mukava retki. Menomatkalla kuunneltiin Ei toivottujen nuorten listaa ja muuta hyvää musiikkia, syötiin Hölppäs Topin vaarin salaa kaatamaa hirveä ja jutoiin retken johtajana toimineen ja pahasti alkoholisoituneen kanttorin tekemää pontikkaa. Ähtärissä oltiinkin sitten siinä kunnossa ettei tiedetty kummalla puolella aitaa meidän olisi pitänyt olla. Lähdöt tuli siinä vaiheessa Vähä – Ryhkölän Eino kampes yhen villisian selkään, mokoma kun on yksinäisenä lapsena oppinut huonoille tavoille. Kavereina ei ole kuin 445 sikaa ja juoppohullu isä. Loppu taasen kruunaa kaiken paitti minä en ole ylpeä kun mulla ei ole siihen varaa. Helvetin röyhkeä kylläkin – sitä ne kolme vanhempaa siskoa teettää.

Vaikutelman luku 1
Yksi merkitsee kaiken alkua, aloitusta ja aloitteita.
On aika aloittaa alusta, ja lähteä kohti uusia päämääriä. Tietyllä tapaa uudet keinot ja toimintamallit hallitsevat nyt kaikkea toimintaa. Vanhalla ei ole enää merkitystä, se jää taakse. Uhkarohkeus, tienraivaaja, itsenäisyys liitetään ykkösen energioihin. Ykkösihminen on usein älykäs, haasteita rakastava ja selkeää johtaja-ainesta. Ykkösen kielteisiä puolia ovat ylpeys, hallitsevuus, röyhkeys ja itsekeskeisyys.

Tällaisia oli ne tämän vuoden luvut vaikka oikeasti nuo ovat syntymähetken lukuja ja jos joku haluaa tsekata millainen persoona itse on, niin tieto löytyy täältä. Minä taidan nyt mennä dosetille ja arpoa päivän raksut.
Tämä on mulla koneella ja mun piti laittaa tää ihan piruuttaan blögin taustaks koska en mä eilenkään ollut kuin kuusitoista tuntia koneella eikä se mun mielestä ole paljon.

Luostari toivottaa kaikille asukeilleen, satunnaisille matkaajille ja ennen kaikkea vihamiehilleen oikein hyvää vuotta 2014 ja haluaa kiittää kuluneesta vuodesta, sillä ilokseni voin sanoa että tämä pieni ja piskuinen mutta vallan saatanan sitkeä Luostarimme elää – kiitos teidän – kenties parasta aikakauttaan. Eilenkin porukkaa kävi 492 ja se on ihan hyvin yhdelle päivälle. Muistakaa käyttäytyä ihmisiksi koska Luostari toivoo teidän olevan kartalla myös alkavan vuoden puolella, kaikki raajat ja aisteihin osallistuvat elimet ehjänä.
Toisin sanoen; hyvää tiistaita älkääkä muuttukö tilastotieteeksi, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat. Minä sitten rakastan teitä.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...