lauantai 7. joulukuuta 2013

Varo! Joulukuun 7. päivä on Antikristuksen kauppapäivä (Kupakoe/Hiyli - hahmot)Merkittäköön aikakirjoihin ettei tulevina vuosina pidä kenenkään astua ovesta 7. joulukuuta, sillä tämä päivä on antikristuksen kauppapäivä ja niin tänä päivänä kuten tulevinakin, hän ottaa kupakoen (kuudenkympin paremmalla puolella oleva, lähes poikkeuksetta nainen. toim.epähuom.) hahmon ja jakauttaa sen kahdeksi. Merkittäköön myös että suurella saatanalla on näinä aikoina käytössään uusinta teknologiaa eikä hän suinkaan houkuttele sielua hikisillä ja aivan perseestä olevilla lupauksilla, vaan hän perkele pirauttaa suoraan kännykkällä. Tuohon soittoon älköön kukaan tulevina aikoina vastatko ja jos joku onneton sattuukin vastaamaan, tietäköön että antikristus tulee raahaamaan sielua kauppakeskuksesta toiseen missä sielu joutuu todistamaan käsittämätöntä pähkäilyä, ihme rättien hypistelyä niitä kuitenkaan ostamatta sekä kaikista kauhuista kauheinta; vanhan tutun tapaamista.

Antikristus pysäyttää vanhan tutun haastaakseen tämän sielun ja katso: vanha tuttu on selvää kauraa sillä hän näkee edessään vain kaksi kupakokea eikä tiedä mitä tapahtuu. Samalla hetkellä antikristus kiihdyttää aikaa niin, että puhelinsoitolla mukaan huijattu sielu voi nähdä minuuttiviisarin kiertävän kellotaulua kuin piispa bordellia jotta hän tietää päivänsä olevan menetetyn. Hijatun sielun hermo ratisee liitoksissaan ja selkä huutaa hoosiannaa mutta antikristus ei hellitä vaan syöttää kupakoitten kautta uusia ajatuksia vanhan tutun päähän; häneltä kysellään kummin kaiman tädin veljen kalsareitten väriä ja tämänhetkistä koulutusta, mihin vanha tuttu vastaa suu vaahdossa noin vartin palopuheillaan jotka ovat täynnä imelää kehua ja paskaa, sillä katso; kummin kaiman tädin veli on jaa vähän saatanallinen juoppo eikä juuri muuta tee kuin tissuttelee autotallissaan. Antikristus nauttii nähdessään huijatun sielun imeskelevän sukkia urheilupuolen hyllyjen välissä, noin viidentoista askeleen päässä kupakoeista ja vanhasta tutusta.Viimein antikristus päästää vanhan tutun lähtemään sillä hän tietää, että tämän onnettoman Focuksesta on puhjennut takakumi ostoshelvetin parkkipaikalla missä nuorisojoukko on imuroinut keppanaa ja mulkendääri aurakuski on piilottanut tyhjän hylsyn pieneen lumipenkkaan, jonka yli vanha tuttu kohautti parkkipaikalle tullessaan. Antikristus kasvattaa vanhan tutun muutenkin infernaalista puhelinlaskua laittamalla hänet soittamaan kupakoille, jotka hämmästelevät ja voivottelevat tilannetta n. Kaksikymmentä minuuttia vaikka sitä läskiä pitäisi repiä hyllystä kaksin käsin. Antikristus näkee myös, että huijattu sielu on syönyt kaikki mukana olleet tasaavat ja toteaa sielun pieksevän itseään espanjalaisella kurkulla jonka toiseen päähän sielu on jostain syystä kiinnittänyt heijastimen. Toinen kupakoista kärsii aivan sairaasta laktoosi-intoleranssista ja päästää vahingossa suolistokaasupurkauksen, joka kuulostaa siltä kuin Vladimir Vysotskia vedettäisiin mankelin läpi. Kupakoet katoavat paikalta niin mystisesti, että huijatulta sielulta menee 33 minuuttia ennen kuin hän löytää parivaljakn riisihyllyltä, missä nämä saatanan kaksoset kauhistelevat hintoja sanoen; ”katto sää nyt, tämäkin on näin paljon...ei ennen ollu tälläisiä hintoja....pitäisiköhän käydä oman kylän kaupassa kotimatkalla, jos siellä olisi vaikka halvempaa”. Tämän kuulleessaan huijattu sielu tekee vitosen setelistään pillin ja vetää nenäänsä aimo satsin Anni- tädin sämpyläjauhoja ainoana vaikutuksena runsas verenvuoto ko. hengityselimestä. Kupakoet rienaavat tapahtunutta sanoen; ”pyyhi hei nyt se räkä nenästäsi, täällä on ihmisiä”. Huijattu sielu tuntee hillitöntä himoa tarttua kupakokeja lutkusta jotta voisi säätää hapen oton kriittisen rajan alapuolelle.

Antikristus antaa kupakoitten riehua ostoshelvetissä vielä tunnin sillä neljä paikka on käymättä ja huijattu sielua on täysin hysteerisessä tilassa. Myöhään iltapäivällä kupakot purkavat kassejaan ja käyvät noin kahden tunnin dialogin siitä, miten jouluvalmisteluissa tulee edetä ja katso: huijattu sielu kuulee tämän tuuletusikkunan kautta mutta ei tee muuta kuin hymyilee typerästi ja tähän on syynä se että sielu on jäätynyt perseestään kiinni istuma-alustana olevaan ihme puupölkkyyn, joka on kuuleman mukaan pihakukkien alusta. Huijattu ihmettelee antikristuksen rehujen kestävyyttä, sillä sielun tuntemat kasvit kestävätperin kehnosti pakkasta. Viimein huijattu pääsee lähtemään kotitaipaleelle mutta saatana päättää soittaa vielä kerran ja tällä kertaa hän on ottanut hahmokseen hiylin (hieman yli kahdeksankymmentä, aina naaras. toim.epähuom.) hahmon. Hiylin auto on ollut jo monta päivää lumisateiden armoilla ja se pitäisi kaivaa esiin sekä saattaa käyntiin. Huijatulle sielulle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin luvata ilmiintyä paikalle heti, kun on käyttänyt koirat pihalla. Huijattu sielu kuulee Hiylin känisevän hyväksyvästi langan toisessa päässä. Käytettyään koirat, kaivettuaan em. räyhähengen auton penkasta ja saatettuaan sen ajettavaan kuntoon (viidentoista kilsan lenkki), huijattu sielu pääsee vihdoin kotiin. Siellä hän lupautuu tekemään lihamurekkeen ja paistamisen aikana tiskaa myös astiat. Juuri jää aikaa tämän kirjoittamiseen ja taas on lähdettävä koirien kanssa. Älä siis vastaa koskaan puhelimeen joulukuun 7.päivä, sillä se on antikristuksen kauppapäivä ja kaikkien vitun talkoiden äiti.

Hyvää lauantai-illan jatkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.
Ps. En ehdi korjaamaan kirj.virheitä.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...