maanantai 6. tammikuuta 2014

Iso D lähtee ja jonkinlainen transit - reikä on asennettu Menee muutama tovi sillä iso D lähtee (kyseessä ei ole kuitenkaan se Lipsasen poika) ja jotain muutakin tapahtuu ihan vaan loppiaisen kunniaksi. Useampi juttu häipyi eilen (osa näkymättömissä olevia) ja uutena tuli lisää mm. Networked Blogs:in loota jonka kautta pääsee (niin halutessaan) tsekkaamaan siihen avatarinsa tälläneen F-sivun sekä blogitarjonnan. Se on sitten jokaisen oma asia mitkä säädöt laittaa eli mitä näkyy ja mitä ei mutta oletuksena siinä on ainakin F:n kohdalla sama kuin sovelluksen varsinaisessakin versiossa. Tahtoo sanoa sitä että tästä päivästä eli aivan kohtapuoliin ei ole sitä Disquksen kommasysteemiä koska siitä on tullut niin paljon valitusta s-postin puolella etten jaksa enää kuunnella sitä, vaan pykään sinne sen vanhan (upotetun joka sallii kommenttiin vastaamisen) kommalootan. Niin, ja mikäli eräs palveluntarjoaja jeesaa mua yhdessä asiassa, niin lukulistasta tulee erittäin helppokäyttöinen ja simppeli juttu kenenkään silti jäämättä paitsioon. Päinvastoin, näkyvyyttä niille blogeille saadaan enemmän. Pakko tehdä näitä huoltohommia nyt aamusta kun räkä valuu siihen malliin, että tekstin kirjoittaminen on todella hidasta kun joutuu niistämään koko ajan mutta eiköhän se tästä tasaannu.

Hyvää loppiaista teille kaikille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Tulipas kirjoitusvirheitä näin aamutuimaan... Siis:

   Toi valkoinen suorakulmio, jossa on facen peukutus, twitter, googleplus ja muut, on koko ajan jonkun edessä. Löytyiskös sille vähän järkevämpää paikkaa/tapaa?!?

   Leppoisaa loppiaista sinnekin!

   Poista
  3. Huomenta vaan ja voihan tuon vaihtaa erilaiseenkin mutta se on noissa "floating" -periaatteella toimivissa jutuissa se idea että se liikkuu mukana, ts. sanoen on "saatavilla" koko ajan ja tuota....ööö... eihän se minkään tiellä ole kun sivua vierittää. Katsotaan nyt jos mä löydän jonkun toimivan tuolta niin kait mä vaihdan sen sitten.

   Loppiaista myös sulle!

   Poista
  4. Se on vissiin joku feispuukkilaisten ongelma? Mulla ei nimittäin oo mitään semmosta.

   Poista
  5. En tiedä koska kokeilin muutamalla eri selaimella eikä mitään probleemaa esiintynyt.

   Poista
  6. Emmää oo feisbuukissa... ja chromea käytän.

   Rullaaminen auttaa tiettyyn pisteeseen asti, mutta silti se jää blogilistan päälle. Eipä siinä, kyllä mä sen kanssa voin elää ;-)

   Poista
  7. Meilläkin on Chrome, eikä oo mitään kellunu...? Kummallisia nää nettijutut on. Ehkä mun ei ole tarkoituskaan ymmärtää...

   Poista
  8. Marjaana, en minä millään pahalla tarkoittanut sanojani jos sitä ajattelit ja kyllähän tätä sivua saa vieritellä tietyillä kohtia (mikäli haluaa just siinä kohdalla olevaan juttua tarkastella).

   Sanna, väitäkö ettei sulla näy tuo share - palkki vaikka käytät Chromea?

   Poista
  9. En, mutta ei se minkään tiellä tai eessä oo koskaan ollu eikä kellunu, vai miksikä floatingiksi sie sitä sanoitkaan, tai sitten olen puolisokea :)

   Poista
 2. Jee, tuttua ja turvallista :)
  Tuo alakuva (beating) on hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ehkäpä tämä on hyvä juttu vierailijoille mutta meikäläinen joutuu (silloin kun kommentteja on paljon) odottelemaan joka vastauksen jälkeen koko sivun latautumisen ja siksipä se Disqus olikin paaaaljon miellyttävämpi käyttää mutta minkäs teet...

   Poista
 3. Oih, onpa tämä nyt helppoa <3 Vaan Pohdiskelijan rooliin kuuluu nyt kyllä murehtia Sun puolesta! Nyt tää on sulle hankalaa. Voihan venäjä.
  Jaaha, mitähän sitä tänään keksis? *lähtee hompsottamaan kohti olohuonetta ja koruilutarpeita*

  VastaaPoista
 4. Onhan tämä helppoa ja mitäpä ei teidän eteen tekisi, nyt vaan sattuu olemaan vähän huonompi aamu kun putsasin postilootaa ja poistin 38 valitusta koskien kommalootaa, sivun hidasta latautumista, fontin/taustan väriä sekä kielenkäyttöäni. Niin, ja kuulemma pitäisi olla varoitus että blogi sisältää vain aikuisille tarkoitettua materiaalia. Enpä tiedä, jos laittaisi Luostarin ovet kiinni ja ryhtyisi pitämään jonkinlaista Kinkeri - blogia valkoisella taustalla ihan pelkällä tekstipohjalla sillä sellaisenhan saisi näppärästi tehtyä tuolla ns. dynaamisten mallien puolella. Vittu mikä loppiainen.

  VastaaPoista
 5. No johan on seurakuntaa! Mie suosittelen, että pistät sen sähköpostin pois käytöstä. Eihän kenenkään ole pakko lukea, jos ei ole hyvä! En edelleenkään tajua, miksi ihmiset lukee ihan väkisin blogeja, jotka ei ole mieleisiä, että pääsevät sitten valittaan niistä kirjoittajalle. Jokaisen blogi on ihan sen oma blogi, ja vastuu on lukijalla.

  On täällä ja muuallakin joskus ollut hankalalukuisia pohjia, mutta kun maalaa tai laittaa ctrl+:aa niin helpottaa kummasti eikä tarvi lähetellä rutinasähköposteja. Murr.

  Kinkeri-blogi kuulostaa hyvältä kostolta :DD

  VastaaPoista
 6. Meitä on moneen junaan ja kaikkia ei voi miellyttää mutta mun on pakko pitää tuota s-postia tiettyjen asiayhteyksien vuoksi.

  Eikö kuule räväytetä ja laiteta se Kinkeri - blogi pystyyn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Panin meilissä sulle jo esimerkin ;)

   Poista
  2. Täytyy lähteä käymään kaupoilla mutta tsekkaan sen sitten kun tuun :D

   Poista
  3. Kävin katsomassa ja vastaamassa - kiitos! :D

   Poista
 7. Onneks mä tiedän, että sä et tollasten valittajien takia luovuta tai laita kaapua takkaan! Sinä oot Boss ja päätät värin, ja kaiken muunkin täällä, koska sähän tiedät, että mielipiteitä on just tuo kolkytkahdeksan, ihan kuin kirjoittajiakin. Toisesta sisään ja toisesta ulos!
  *ojentaa vitutuspillereitä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja jokaisella on tottakai oikeus sanoa mielipiteensä ilman, että mä vedän niistä herneen nenään mutta toisinaan tämä on niin pirun vaikeata kun ei haluaisi tehdä tämän Luostarin touhuja liian vaikeaksi.

   Kiitos vitutuspillereistä ja mä laitan ne jemmaan jos joskus tulee todellinen tarve (sillä tämä nyt oli omaa, typerää napisemista) ;D

   Poista
 8. Nyyh ja nyyh ikävä diskus kommentti lootaa ja kuvien laitto juttua.
  Nyt tämä on sitten yhtä tyhjää läpätystä, en ala sitten yhtään.
  "Menee pois ja itkee " ja toivoo että Pepponen armahtaa kärsivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on rakas Ritvani, välillä kovin julmaa ja jos tänne joku kommasysteemi tulee, niin se on Intensedebate (joskaan kuvien laittaminen ei käy siinäkään)

   Poista
  2. Se on sitten siinä, moi moi :(

   Poista
  3. No jos se noin pienestä on kiinni niin sitten se on....

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...