torstai 16. tammikuuta 2014

K - 18. Huomattava määrä alatyylin sanoja pään tuulettamisen takia eli Savilaaksossa on sitten ***** kivaa.Kyllä mä vaan sanon että voi hirven vittu tätä elämää, jos tästä elämä vielä vähänkään ottaa takapakkia niin se alkaa jo menemään ajassa taaksepäin ja kohta sitä huomaa olevansa takas tussussa, ihmetellen napanuoraa että mikäs saatanan letku se sinäkin olet. Minkä takia ihmistä ei ole niin suunniteltu että se osais puhua heti kun kätilön kylmiin käsiin luiskahtaa (paskaa puhun, ote lipes ja lattialle mentiin että kolina kävi). Voisi siinä sanoa että ota nyt sinä saatanan lorttoperse se Tokarevis siitä vyöltä ja pamauta paskasta henki pois niin ei tarvitse täällä mottihomojen paskajääkaapissa asua. Täällä on niin helvetin kylmäkin että sukat jäätyy lattiaan ja klapia saa heittää kolmessa vuorossa tohon päin vittua muurattuun takkaan joka ei edes lämmitä vaan hönkii kun joku perkeleen paskaraineri. Autoa saat lämmittää kuus tuntia että pääset viemään jonkun vitun hikisen anomuksesi postiin ”kun siitä tarvitaan kirjallinen selvitys” ja se aneeminen asiamiesposti sijaitsee het kymmenen kilometrin päässä kun kiitos vittu kuntaliitoksen täältä helvetin ryteiköstä lähti kaikki. Olisivat vieneet asukkaatkin ja tuoneet soraa tilalle, mitä sitä tämmösellä lehmänpaskan kyllästämällä risukolla tekee.

Minä vittu viime kesänä


Vittuillessani kirjotan tätäkin eilen lataamallani helvetin Optimus Princeps Semibold:illa koska minä poikahan näitä fontteja innostuin lataamaan ja puolet niistä on niin vitun pieniä etteivät näy vasta kun pikseleitä on joku 228 päällekkäin eli turhaa paskaa taas kone väärällään. Postista vielä, kun saatana joutuu ajelemaan sen kaksikymmentä kilometriä ihan vaan saadakseen sen sääliraporttinsa ja vietyä ja haettua ne kymmenisen Justitian kirjettä, niin ei siitä ole mitään hyötyä: asiat ei etene ja ne perkeleen perintätoimistojen kirjeetkin on nykyään yhtä muovi-ikkunaa. Heitäpä saatana sellainen takkaan niin jos se vitun muoviläimäre sulaa klapin ympärille ja sammuttaa koko saatanan kalikan sillä seurauksella, että akka huutaa, kämppä on täys savua ja silmiä kirvelee. Ja niitä glaseerattuja klapeja on ihan turha yrittää sytyttää. Voi vittu mä sanon että kyllä kyntää. Viikon hailaitti oli sen saatanan nelikirjaimisen epattolafkan lähettämä kirje, jossa he ilmoittivat että ovat maksaneet mulle 4.75,- euroa (kyllä, neljä euroa seitsemänkymmentä viisi senttiä) liikaa mutta summan ollessa noin pieni, he eivät suuressa armollisuudessaan aio periä sitä takaisin. Hallelujaa! Paljonkohan senkin A4:sen (tai niitä oli kaksi, se perkeleen ”eivalitusoikeutta” - lankettihan on aina ohessa) lähettäminen on tullut maksamaan? Vaikka se propuskan naputellut kottarainen olis MM-tason konekirjoittaja, niin koko hommaan kirjekuoreen tunkemisineen on mennyt about puoli tuntia mikä tekee jakopään stefan (v-riepu) vaihtamisen kanssa kokonaisen tunnin. Eli turhanpäiväinen ilmoitus joka postin ja kaikkien paperin tuottamiseen osallistuneiden sumatralaisten metsureiden palkkojen kanssa tekee aivan vitusti enemmän kuin tuon vajaan viisi euroa eli mitä järkee? Ei ole ihme ettei Suomella mene hyvin.

MInä vittu eilen Kelan rappusilla

Pakki on aivan sekaisin kun ei saatana ole safkaa ja joutuu kaluamaan jotain kuivaa kyrsää perkeleleen laihan tarjouskahvin kera ja poltot on sitä luokkaa että saa kipristellä nenä perseessä suurimman osan päivää. Aivan sama, viikon päästä pitäisi lähteä sinne helvetin kuntoutukseen saamaan psykofyysistä terapiaa ja meikäläisen kohdallahan se tarkoittaa sitä, että ensin se saatanan psykiatrin kutale tuo sen turpavärkkinsä milliin ja kysyy että ootkos nyt viime aikoina halunnut leikkiä nukeilla minkä jälkeen jo raahataankin nilkasta allasosastolle ja roimastaan veteen. Mikäli jumalauta sieltä onnistuu pintaan nousemaan ja tähtäilee kloorin polttamilla silmillä maisemia, niin eikö vain näe altaan reunalla jonkun vitun kottaraisen jolla on vanne toisessa ja silakkaämpäri toisessa kädessä. Sieltä se sitten kuikuilee että hyppääs nyt vanteen läpi niin saat silakan ja saadaan se sun selkäs kuntoon. Voi vittu siellä tulee murhia, viimeistään siinä vaiheessa kun kylmästä muutenkin tönkköä ja kumarassa hiihtelevää jätkää hoputetaan -42 pakkasasteen ”raittiiseen ulkoilmaan” verenkiertoa parantavalle lenkille. Juu saatana, kyllä veri kiertää mutta se kiertää hangella. Ei jumalauta kun ei mikään onnistu. Eilen yritin tappaa itteni ja eikö saatana se köysi ollut aivan liian pitkä. Ensin perkele kiipeet kusiseen mäntyyn näpit jäässä, sovittelet sen hinausköyden kaulaas ja roiskaset tuleen alas niin jo vain kuula kopsahtaa jäiseen maahan kun ei täällä perkeleen savilaaksossa ole edes lunta. Ei jumalauta sentään, on tämä yhtä paskaa koko elämä. Kas kun en valinnut sellaista saatanan venyvää hinausköyttä jotta olisin jäänyt jojottelemaan siihen oksalle ihan koko päiväksi ja naapureiden iloksi. 

Tänne vaan, virikkeitä on niin perkeleesti kuten näkyy.
 

Eiköhän tässä tullut tärkeimmät tai ei tullut mutta mun on pakko alkaa lämmittämään tätä paskarytöä kun tarvii jääskrapalla vetää tätä vitun näyttö hela tiden että näkee mitä muurahaisia näytöllä vilistää. Taidan lyödä tämänkin paskaksi kun on aivan turha rakkine, yhteys pätkii koko ajan tai sitten näkyy pelkkää ”error serveriä” eli silkkaa shaibaa nämä lehmänpaska ryteikköjen nettiyhteydet sillä ei se yksi kolmen metrin antenni jossain vitun kuusikossa paljon lohduta. Taas pitäisi lähteä asioimaan tuossa puolen päivän aikaan ja siitä saatanan reissusta tulee hikinen sillä on satavarma että jo nyt aivan kuralla oleva nafta loppuu jollekin vitun metsätaipaleelle ja sehän se näillä pakkasilla vasta lottovoitto onkin. Pari viikkoa siinä saa jäätyneenä odotella ennen kuin lunta sataa ja valtion aurat lennättää ryteikköön, vittuun siitä ihmisten tieltä. Näin se menee, uskokaa pois. Ai jumalauta mutta toi hiirikin on aivan huurussa ja niin saatanan kylmä ettei mitään rajaa eikä auta vaikka mulla on villahanskat kädessä. Lopetan tähän ennen kuin vedän nyrkillä näytöstä läpi.

Hyvää torstaita teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

Ps. Vitut tämä mikään Optimus - fontti ole kun se oli niin saatanan laiha ettette olisi nähneet mitään ja siksi tämä muuttui BPG Unicode Standard:iksi ja kokoon 13. Ettei sitten tämäkään perkele onnistunut. 

3 kommenttia:

 1. Nbiin.
  Lehmänpaskaryteikkö on yhdyssana.
  I.

  Asiaaan en en puutu,
  Pyhä Jätkä.

  I.

  VastaaPoista
 2. En osaa kompata kuin laimeat: voi pervitsaa!! On vain lämmin ajatus jolla yrittää lievittää tuskaa (ja sillä ei takkaa sytytetä) ♥

  Birgitta

  VastaaPoista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...