perjantai 3. tammikuuta 2014

No nyt sitten paljastetaan että miten se Kati saa! (sis. käsilumi - osion)

Luostari koittaa hommata teille jotain apua ja sovitaanko että lähdetään mielipideraksuista näin alkuun koska te olette niiden tarpeessa ja tämä ei ole muuten mun oma mielipide, vaan samaan tulokseen tuli EUMHA:n väki luettuaan lähettämäni listauksen tietyistä asioista ja ilmiöistä mitä täällä Luostarissa tapahtuu. Edellä mainittu instanssi on muuten European Union Mental Health Institute ja siellä jos missä tiedetään mitä tapahtuu silloin, kun ihminen on ajautunut tilanteeseen jossa Kanadan hanhet ovat joutuneet kumulatiiviseen kiistaan mitokondrioiden välisen synapsilitkun epäjalostuneesta oppositiomarmeladista heinäkuisena iltana 1954. Aivan vitun pitkä selitys mutta näin se menee, salmiakkiaakkosleivät maistuu ja tekee mieli istua saunassa myös tiistaisin eli päätä tyynyyn ja pompulla ylös. Varmaan jo arvasittekin että mulla on pari sanaa hakusanoista koska toi vinkki oli niin selvä tai tarkoitan että jos selvemmäksi muuttuisi niin sittenhän se oli jo sober.


Kuten kuvasta näkyy niin olen aikas huolissani teistä. Taustalla näkyvä nainen joku mukava ihminen rinnakkaistodellisuudesta.

Minä olen koittanut pohtia teidän mielenne järkkymistä ja olen tullut siihen tulokseen että sen täytyy johtua näistä vaikeista ajoista joita me nyt elämme sillä nykyään naistenkin täytyy antaa jos haluavat saada. Ihan totta, tästä aiheesta puhutiin eilen Luostarin Kätissä Pohdiksen ja Puolikkaan – noiden vallattomien nuorten nunnien – kanssa koska he olivat molemmat taas pois tolaltaan. Itse asiassa he ovat pois tolaltaan joka päivä mutta siitä sitten joku toinen kerta. Minä koitan ymmärtää teitä vaikka mulla onkin vaikeaa kun yön pimeydessä tutkin hakusanoja joilla Luostariin on tultu. Puhun kakkaa sillä näin vuosin kun sähköt katkaistaan niin vaikuttaa siltä kuin olisi jatkuva yö ja tästä ilmiöstä minä olen iloinnut jo syyskuun heropakkasista lähtien, joten elän nykyisin jatkuvassa pimeydessä ja kynttilöitä menee aivan saatanasti. Niin ja bensaa koska lataan läppärin akkua aggregaatilla siinä samalla kun syön tooooodella maittavaa linssikeittoani. On muuten helvetin hyvää ja helppo valmistaa; neljään desilitraan hanakuumaa vettä lisätään sekä Nissenin että Synsamin linssejä niin saadaan aikaan soppa joka kantaa pitkälle iltapäivään asti. Pikku vinkkinä sanon että kannattaa välttää +12 linssejä koska kakka näyttää aivan sairaan isolta ja jopa minäkin kauhistuin ensimmäisellä kerralla kun luulin että ensimmäisellä luokalla kadottamani penaali punnertaa katselemaan tammikuista yötaivasta. Vieläkin menee kylmänväreitä jotka voivat johtua myös siitä että meiltä vietiin toissapäivänä ikkunat pois kun emme maksaneet niitä. Mun mielestä aikas vittumainen teko näin keskellä talvea. Meinaan se maksamatta jättäminen.

No niin, jos nyt vihdoin päästäisiin niihin hakuihin eli tästä se lähtee:
 

Miten saa lehmän kiinni
No me täällä korvessa suositaan 500 cm³ Enduro Yamahaa koska sillä pääsee savisemmallakin pellolla ja näin ei kantturalla ole mitään mahdollisuuksia välttää iloisia peräkamarin poikia. Kannattaa harrastaa tuning:ia ja hitsata satulan jatkoksi ostoskärryjen häkki josta lehmään tarttujan...ai kauheeta, siis lehmän kiinniottajan on helppo loikata tekemään se.....kiinniotto. Eikä maksa paljon kun ostaa Yamahan käytettynä ja hommaa halvan asianajajan.

Kvartaalitalous kumi
Jaa – a, mene ja tiedä olisiko joku pankkiväelle tarkoitettu uusi ehkäisyväline tai voihan se tarkoittaa vaikka pankin ulko-oven tiivistettä, nykyään kun kaikki täytyy olla niin hienosti tituleerattu. Yks päivä tässä surffailin työpaikkoja välittävien toimistojen sivuilla ja siellä haettiin mm.  Key account manager:ia. Voi vittu mutta onhan hieno nimi avaimiaan laskeskelevalle yövahdille eli en ymmärrä miksi ne ei voi reilusti sanoa mitä työtä haetaan. Olen ihan varma että moni jättää hakematta sen takia kun titteli kuulostaa joltain elämää suuremmalta ja paljon koulutusta vaativalta. Paras oli tämä – pakko linkata että uskotte – käsilumityöntekijä. Mikä saatanan käsilumi? Eihän tuollaista olekaan vai oletteko te kuulleet jonkun keskustelevan tähän tapaan:
- Jumalauta mutta sitä käsilunta tuli viime yönä paljon!
- Sanos muuta mutta onni onnettomuudessa ettei satanut jalkalunta, se vasta vittumaista on ja noita aurojakin olisi paljon enemmän liikkeellä
- Tottapa tuo mutta aika monta kädellistä sitä kuitenkin tuli, meidänkin pihamaalle muodostui oikein kädettimiä (penkkoja, toim.epähuom)


Vieläkö väitätte ettei tarkennusta muka tarvita? No jumalauta jos tuollainen ihmekieli yleistyy, niin vakuutusmaksut nousee sillä kun Pekka Pouta ilmoittaa illan säätiedoissa että nyt on niin mieletön myrsky tulossa ettei taivaalta tulekaan käsilunta, vaan peräti koneistettualunta niin onhan se selvää että tuollainen kielenkäyttö johtaa omavastuuosuuksien korotuksiin.

Näin Kati saa
Enpäs laittanutkaan keulille tuota Luostarin kaikkien aikojen kestosuosikkia joka on ollut pitkään keulilla narttu trapin, sähköä nänneihin ja hetekalla selkään -sanojen kanssa. Mun on nyt tuotettava kaikille villakäsineistäjille (tumputtajat, toim.epähuom) valtava pettymys sillä kyse ei ole a) pornovideosta eikä b) sen paremmin still-kuvistakaan joten täältä ei löydy....hmmm....mitenkähän sen sanoisi...AVIS:sia (audivisuaalinen, stimuloiva materiaali) koska Luostari on sangen harras paikka ja täällä ei juur panemisesta puhuta, mitä nyt noi nuoremmat ja vanhemmat nunnat ohimennen jotain joskus tokaisevat. Nimittäin nuo kaikki haut perustuvat tähän tekstiin ja voitte ihan itse käydä lukemassa mistä on kyse ja muistaakseni siitä tekstistä pääsee hyppäämään varsinaiseen ”syntipukkiin”, sillä Kati on kiltti eikä mikään taivaalla liitelevä siivekäs joka kyttää toisten lintujen alkioita.

Mun piti laittaa näitä enemmänkin mutta joudun taas lähtemään systerille kyytimieheksi sen ostoshelvetteihin suuntautuvalle reissulle joten nämä oli nyt tässä mutta pukataan niitä joskus lisää selityksien kera koska mä olen huolissani teistä. Siksipä toivotankin teille mahdollisimman hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat. Viikonloppu tuleekin tarpeeseen kun viime pyhistä on niin helvetin pitkä aika. Onneksi tuo juhannus sattuu tänä vuonna jo helmikuun alkuun niin saadaan kaikki mukava tauko ennen seuraavassa kuussa olevaa isänpäivää.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...