perjantai 17. tammikuuta 2014

Tämä oli tässä kera eroottisten kätilöiden.

Edit vieläkin myöhemmin: Koska minä en ole vetänyt hernettä nenään, en soisi sitä kenenkään muunkaan tekevän enkä halua mitään tappelua tähän päätökseen. Tämä on ihan vaan omaa väsymistä tai miksi sitä nyt voisi kutsua sillä taistelulla/kitinöillä (ohjelmat ja sovellukset osaa narista ja kitistä) en tarkoita mitään teitä vastaan olevaa, vaan noita suurempia voimia elikkäs noita mitä en saa pelaamaan ja jotka hukkuu etc. Kiitos kaikille älkääkä tapelko, meikä tyhjentelee s-postejaan..

Edit hetki ennen julkaisua: Tämä oli sitten tässä ja näkyy tämän päivän, en saatana jaksa tätä kitinää ja taas on Intensekin lähtenyt vittuun vaikken asetuksia ole rukannut joten hyvät humpat vaan sinnekin suuntaan. Asianomaisten ei tarvitse olla huolissaan sillä kaikki yhteystiedot, osoitteet ym. tullaan poistamaan. Luostari kiittää ja olihan tämä mukavaa niin kauan kuin tätä kesti.Olette olleet ihan mieletöntä porukkaa ja mistä sitä tietää vaikka törmättäisiin joskus. Pitäkää toisistanne huolta.

Ps. Niin, jä tämä on sitten tehty bloggerin omalla fontilla ja tekstin kooksi on määritelty normaali joten jos jollakulla on vaikeuksia lukea niin siihen ei meikäläinen ole syypää. 
Pss. Kaikki katsokaas hajoaa eikä jaksa enää - ei asennu kommaloota eikä mikään.... 

Sivun vasemman sivupalkin yläpäässä on nyt sitten ohje koska tämä veivaaminen saa osaltani riittää, en millään pysty (kristallipallo ei mennyt katsastuksesta läpi) tuottamaan sellaista tekstiä joka näkyisi kaikille samalla tavalla koska jokaisen selaimessa on erilaiset asetukset. Edelleen, olen korostanut sitä että Luostarin on yhteisöllinen paikka ja toiveitanne kuunnellaan (mm. Tsompia ja Pohdista eilen, teksti palautettiin pienemmäksi ja varsinaisen tekstin palstaleveyttä kavennettiin) mutta täytyyhän sitä meikäläisenkin nähdä että mitä sivulla on koska jumalauta minähän sen tekstin tänne tuotan, niin siksi tuo ohjeistus sillä omassa selaimessani on sisältö – sivulla fontin kooksi määritelty 13. Luostarissahan tuo asetus ei juuri muuten näy kuin itse tekstin muuttumisena. Lisäksi Firefoxin asetuksista löytyy kohta muuta pelkän tekstin kokoa joten työkaluja löytyy ja varsinkin Ctrl:n pohjassa pitäminen ja hiiren rullan/kiekon pyöräyttäminen on todella helppo ja nopea tapa säätää fontin kokoa. Testasin asian eilen; säädin asetuksista ensin fontiksi kokoa 12 olevan ja sen jälkeen lähdin muuttamaan kokoa pienennä/suurenna – valikkoa hyväksi käyttäen ja menin pienentämisessä jopa niin pitkälle että näin Luostarin kahtena tai paremminkin sanottuna päällekkäin. Ja ei, tällä ei ollut mitään tekemistä lääkityksen kanssa sillä näin todella käy kun tarpeeksi sivua pienentelee. Lopulta palautin sivun mutta jätin fontin kooksi 12 ja täytyy sanoa että kaikki muu näkyi hyvin (johtuen siitä että sivun asetuksissa gadgetien otsikot ja muut ovat määritelty isommiksi kuin tuo nimenomainen 12) mutta teksti näytti pieneltä joten ymmärrän tältä osin närkästyksenne, olkoonkin että muutin tekstin bloggerin editorissa Verdana:ksi ja kokomääritykseksi normaalin.Ohjeistukset, meriselitykset ja kaikki muu ihan sen takia että olen tiettyjen asioiden takia hieman herkistyneessä (lue: saatanan raivoissani) mielentilassa ja minulla on todella muutakin tekemistä kuin säätää jotain perkeleen fontteja kaiket illat. Katson kuitenkin tällä ohejistuksella ja näillä helvetin selityksillä tehneeni sen mitä voin ja jos jollekin nämä ”eeppiset säätötoimenpiteet” ovat liian raskaita tehdä niin sillehän minä en sitten voi mitään.

Sitten itse asiaan eli omaan itseeni, eiliseen valitukseeni ja asiaan jota en kyllä haluaisi sanoa mutta on pakko ja se koskee suuresti rakastamiani kätilöitä. Nimittäin, jos minua ei olisi tiputettu lattialle eikä potkaistu kiireessä nurkkaan, puhumattakaan siitä että sain viettää yöni kylmässä lavuaarissa kuunnellen sairaalan putkiston kurlutusta, asiat voisivat olla hyvinkin toisin vaikka minun on kyllä kiitettävä sitä siivojaa koska siellä lattialla oli ihan sairaan kylmä. Eipä silti, olen viettänyt tämän kapisen elämäni aikana useita vuosia vakavassa suhteessa erään kätilön kanssa ja minun on sanottava että siinäpä vasta oli nainen. Koin tuohon aikaan pienoista varallisuuden nousua hyvien urakoiden muodossa ja niinpä siirryin sätkien poltosta käyttämään noita mainioita amerikkalaismallisia ja filtteröityjä arkun nauloja nimeltä North State ja jessus sentään sitä yskimisen määrää sillä eiväthän keuhkoni olleet valmiit ottamaan vastaan sellaista tervamäärää mikä riittäisi kirkkoveneen   pintakäsittelyyn. Tämä minun yksiminen taas puolestaan sai silloisessa rakkaassani ns. työ – mode:n päälle ja niinpä hän ammattimaisesti otti minua nilkoista kiinni, roikotti pää alaspäin ja hakkasi hysteerisesti perseelle saadakseen hengitystiehyeni aukemaan. Alkuun tuo auttoikin mutta koska norttien sisäänajossa meni viikon päivät, oli yskimiseni loppuviikosta sitä luokkaa ettei hän enää tyytynyt hakkaamaan perseelle vaan paukutti meikäläistä oven karmia vasten ja se teki aivan helvetin kipeää.


Hän, kuten kaikki tuntemani ( 3 kpl) ja tietämäni kätilöt ovat kauniita ja ihmisinä kenties niitä parhaita mutta ne kädet, ne ovat vähän turhan sukkelat ja siksipä en enää ihmettele mistä tulevat sellaiset sanonnat kuin ”Sormia kuin sektiossa”, ”Kätilöt jotka istukankin näkevät, ovat käsivoimiltaan vallan vitun väkevät” tahi ”Kävi kiinni kuin kätilö keskosesta”. Toki tuolla käsien nopeudella on mukavatkin puolensa ja sanottakoon vielä että kätilöt kuuluvat maailman parhaimpiin pokerin pelaajiin sillä käsi käy ja pokka pitää, jälkimmäinen lienee työmaan maisemiin liittyvää karaistuneisuutta. Aivan sama vaikka kuinka vittu jätkä istuisi vastapäätä niin ilmekään ei värähdä. Kätilöillä on myös omituisia tapoja jotka johtuvat siitä että heidän sydämensä on puhdasta kultaa eivätkä he halua pahaa kenellekään, vaan tahtovat esim. pisteyttää mukulan täydelliseksi kympin kakaraksi vaikka tämä olisi syntynyt 4 kuukautta ennen aikojaan ja pilkkihaalari päällään. Niinpä meidänkin taloudessa kärsittiin alkuaikoina sangen suurta puutetta aina siihen asti, kunnes sain rakkaani taivuteltua lopettamaan veroilmoituksen teon. Meillä kun näet oli asuntomme asuinpinta – ala sen oikean kolmenkymmenen neliön sijaan kolmesataa ja minun hikinen 42.000,- vuosiansioni vastaavasti 420.000,- markkaa. Eihän sellaisia veromätkyjä olisi kestänyt Elviskään - puhumattakaan meidän kotimaisesta Erkistä.

Kätilöt ovat todella eroottisia naisia, eivät pelkästään sen tähden että heillä on täydellinen kroppa vaan he ovat myös mieleltään sangen villejä ja tämän johdosta vaatimattomassa torpassamme käytiin erään joulukuisena iltana keskustelu, joka sai minut näkemään tämän kätilöiden klaanin aivan uudella tavalla. Me asuimme tuohon aikaan pienessä rintamamies – talossa jossa tyypilliseen tapaan sanunaosasto oli maan alla ja olin jo tullut pois saunasta ja keittelin parasta aikaa kahvia kun kuulin rakkaani nousevan rappusia ylös. Tarkemmin sanottuna kuulin kilahtelun tai sellaisen kopsahtelun ja niinpä käännyin katsomaan hänen alastonta kehoaan kun hän nousi viimeisiä askelmia ja se oli hetki, jolloin järkytyin:

- Kulta, onko ne siellä töissä laittanut sinuun käynnistysnarun vai mikä perkeleen nyöri sun Pussukasta (← kauniimpi sana Pussy:lle) roikkuu?
- Ei sieltä mitään roiku
- No roikkuuhan, katso nyt itsekin, tuollainen lavuaarin tulpan ketjua muistuttava vitja
- Ai jaa (lievää poskien punehtumista), se on tuota...sellainen harjoitus kun meidän käskettiin treenata lantonpohjan lihaksia
- Älä puhu paskaa, ei kai kenenkään tarvitse sen takia kettinkiä sisään tunkea?
- Saatanan tyhmä äijä, ei se mitään kettinkiä ole
- No oli mitä oli mutta tuo talutushihna päällä et punkkaan tule.
- Hyvä on, voin mä sen poiskin ottaa (ja siinä samassa rakkaani veti about puoli metriä sitä pallukka – systeemiä ulos ja antoi koko perkeleen virityksen tippua keittiön lattialle)
- Saattaa olla hyvä idea siivota se pois siitä, en minä muuten mutta se kiiltelee siihen malliin että johan siihen meikäläinen liukastuu kun yöllä pimeässä vessaan hiihtelen.
- Sä olet tyhmä
- a sä olet kettinkiperse

Ilta päättyi kuitenkin sovinnollisesti ja rakkaani näytti mitä kaikkea hyvin treenatuilla lantionpohjan lihaksilla voi tehdä joten mitäpä sitä yhtä pallovitjaa ihmettelemään. Olkoonkin että ne helvetin kuulat olivat lähes pingis-pallon kokoisia mötiköitä ja niitä oli kaikkiaan 14 kappaletta. No, myöhemmin sain tutustua samaa tyyliä olevaan nahkalakkiin, jonka suuosaa peitti pinkin värinen ja keskellä sitä vetoketjua oleva kumipallo. Myös venetsialainen keinu sekä thaida tulivat tutuiksi.

Näin, eipä tällä kertaa paljon muuta ja koittakaa kestää sillä nyt on...hmmm...hieman ankeampi vaihe menossa mutta eiköhän se tästä jonain vuonna eli ei koskaan.

Hyvää perjantaita ja alkavaa keskiviikkoa teille, te rakkaat Luostarin asukit ja muut matkaajat.

40 kommenttia:

 1. Lantionpohjalihasten treenaus on tärkeää ettei tule pissa housuun.. Tai mulkku karkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän tuo on - molemmissa tapauksissa :D

   Poista
 2. Mitä?? Ymmärsinkö oikein? Luostariko lakkautetaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, juuri tämän takia eli vastasin yhteen vanhaan kommenttipohjalla (tuolla taaempana) olevaan kommenttiin ja niinpä Intensedebate otti ja häipyi tai miten sen ottaa - blogger potkaisi pellolle. Ei jaksa veivata näiden säätöjen kanssa mutta sehän ei suinkaan tarkoita sitä ettenkö minä bloggaisi jossain toisaalla. Kiitos kun olet ollut mukana <3

   Poista
  2. Toivottavasti jatkat joskus jossain. Olet sinä sellainen sanaseppä, että sääli olisi jos kokonaan lopetat. Kiitos ja ilo ovat minun puolellani <3 <3

   Poista
  3. Oles nyt varovainen toiveissasi tai on käynyt tai siis käy kuten Grimmin saduissa että sitä saa mitä tilaa :D
   Mutta sen minä sanon että kyllä se kuule tippaiita (vai grynderi ;D) on sun kanssasi ollut tämä matkanteko niin mukavaa ettei paremmasta väliä <3

   Poista
 3. Ähky ja aivastus. Nyt taitaa Luostarissa alkaa yt neuvottelut.Ikävä jää ja kaikki poistuu, ne kuvatkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän on vaan pidettävä toisillene seuraa kuten tähänkin asti sillä kyllä tämä nyt loppuu tähän - ja kuvat (ne mitä blogeissa sekä s-postissa olevat) poistuvat tai ovat jo s-postin puolelta poistunut kuten kaikki muukin. Haikeaahan tämä on mutta minkäs teet.

   Poista
 4. No voi helevetti. Nytkö menee Luostarin ovet säppiin?
  Ikävä jää.
  Kiitos näistä kääröistä vaikka olen niiden lukemisen myötä karvaasti oppinut tietämään, että rahka tursuu nenästä ulos vauhdilla, näppikselle. Naurulle kun ei voi mitään.

  Parempi rahkat nenästä kuin herneet nenään.
  Kiitos paljosta ystäväiseni! Lätkikselle paljon terveisiä ja sinulle myötätuulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on rakas Hirnakka ja kuten tuolla aiemmin sanoin, tulen todennäköisesti jatkamaan jossain toisaalla..joskus ja mun on pakko pitää s-postiosoitetta koska hallinnoin muutamaa maksullista juttua niiden kautta enkä ole vielä onnistunut siirtämään sitä (hallinointia, ei onnistu ihan tuosta vaan) muualle. Kiitos kun kuljit Luostarin väreissä ja terkkuja koko Torpan väelle. Sori kun tuon aiemman postauksen kommaukset hävisivät mutta Intense hukku taas jonnekin..(ja tämä on juuri niitä syitä miksi en jaksa) <3

   Poista
 5. Kiitos tästä ajasta, minkä kuljimme "vierekkäin" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit myös sinulle sillä niitä sun räväköitä tokaisujasi jää kyllä kaipaamaan mutta ehkäpä jonain päivänä....<3

   Poista
 6. Loitsuja tässä virittelen Luostarin raunioilla.

  Sen verran minäkin noita
  Kirjoittanut Tuomas Keskimäki

  Noitia joka norolla,
  katehia kaikki kansa,
  velhoja joka vesillä,
  joka teillä tietäjiä.

  Kaksin puolin kartanoa,
  kohdin kolmatta kovoa,
  joen juoksun juoksuansa,
  ympäri minun kotini.

  Sen verran minäkin noita,
  sen verran velhoa sukuni.

  Kun minä ylitse lennän,
  sinä aitoja ylennät,
  kun minä alitse kaivan,
  sinä aitoja alennat.

  Vedestä pilkat pitkin puita,
  pitkin puita, pitkin maita.
  Maasta huoli huomahani,
  vaiva vastamieleheni.

  Sen minä tuleksi laitan,
  minkä ennen mielilaitoin.
  Sen verran minäkin noita,
  sen verran velhoa sukuni.

  Tulen ammut noidan suuhun,
  tervan tietäjän kitahan.
  Tulen haudon turkkihini,
  kekäleen käsipalolle.

  Puen päälle tulisen turkin,
  tulisen tuvan sisällä.
  Vasten kohti vastuksia,
  kohti kaikkia kovia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli hyvä! Niin ja kiitos Ritva kun olet ollut mukana <3

   Poista
  2. Kiitos itsellesi siitä että sain tuntea sinut edes hetken.Näin paljon eläneenä menetyksiä on kertynyt.Aina ne sattuu mutta eteenpäin on mentävä ja ei muistella pahalla.Nyt kaikki ne kauniit sanat joita täällä anteliaasti meille annoit,siirtyy varmaankin vaimollesi.Love and happy <3

   Poista
  3. Noooo.katsotaas nyt miten käy kun ei sitä koskaan tiedä mutta kiitos sanoistasi ja mukavia muistoja mulla on sinusta joten en minä niitä sanoja unohda kun olen niillä tarkoittanutkin sen mitä olen sanonut <3

   Poista
 7. Laitoin jo aikasemmin kommentin, mutta mihin lie hupuloitunut. Kaikkea hyvää ja kaunista elämääsi. Ehkä palailet joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on taas sekaisin kuten huomaat rakas Maelkaseni ja kaikkea hyvää myös sinulle <3
   Lukulista jää koska bloggerin tätä tiliä on pakko pitää sioiden hoitamisen takia joten saatanpa piipahtaa tässä joskus enkä usko että luovun bloggaamisesta kokonaan (kun on pakko tuuletella päätä) joten ties vaikka...;)

   Poista
 8. Toivottavasti sun murokupissa on nyt vaan ollut väärä sekoitus ja saat kohta taas intoa palailla blogistaaniaan. Ja pistät sitten viestiä missä se paluu tapahtuu. jookos? Olet ollut kyllä siunaus meille blogistaanian naisille niiden yltäkylläisten kehujesi kanssa. Niiden joita on toisteltu hartaasti ainakin täällä torpassa. Märkä pusu ja halaus ja kiitos <3 Olet ollut tärkeä pala mun blogistaanisessa ystäväpiirissä. Saako jo alkaa itkemään? Palaile, pliis pian takaisin <3

  VastaaPoista
 9. No mukaavahan se on ollut sun varsin innovatiivisessa seurassasi viihtyä sillä sä osaat yllättää alalla kuin alalla :D
  Uskoisin että jotain kehittelen blogin suhteen ja katsotaan nyt sitten että miten ja koska mutta iso kiitos sekä rutistus sulle Kiki <3

  VastaaPoista
 10. No voehan vattu, minne mä nyt sit meen. Ei kai tää ole vaan mun syytä. menen hakkaamaan itseäni saunan taakse. Tuho!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se paikka vielä löytyy...usko pois eikä tämä liity mitenkään sinuun, vaan tämä Luostari ei toimi (teknisesti) niinkuin pitäisi. Sinä olet rakas ja kyllä me vielä törmätään ;) <3

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Halit sullekin rakas Puskis mutta mikään ei ole lopullista, tiedäthän sen <3

   Poista
  2. Juuh. Niin mä ajattelinkin. Ja sulle olis postiakin :)

   Poista
  3. :D
   Juu ja sä varmaan saat postia viikonlopun aikana - katsos kun kävi pieni vahinko...

   Poista
 12. Jaaha! MITÄS TÄÄLLÄ TAPAHTUU!

  Kuten virkamieskuntamme on opetettu ohjeistamaan.

  Eipä heitetä kirvestä kaivoon aivan vielä. Pepponelainen menee nyt keittämään kupillisen kello viiden teetä ja järjestys palautetaan kuten ennenkin on ollut tapa.
  Suosittelen että teet sen.
  Tämä on ja oli ohimenevä kuin pohjoinen puhuri, ei se blogi siitä miksikään ole muuttunut. Sehän on isäntämme käsien työ. Tämän ymmärrät hyvin kyllä.

  Itsekin olen rakkaudesta rakennusalaan ollut tekemäisilläni ilman piirustuksia mutta täpärän paikan tullen on ollut onni muassa ja sopivasti apuväkeä.
  Talkooväki! Käydäänkö avuksi. Olet Peppone sen ansainnut ja varmasti saat.
  Pyytänet ja neuvonet kuinka voimme auttaa?
  Iikka
  P.S.
  Kaikkeen on konsti mutta kaikella on väliä "mikkä ei toisisaan liimalla kiäni!".

  Tämä motto on sellainen puusepän etevämpi mojautus :)

  Täsä se o. Eikä miniämpersiissä, niin...  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se nyt Ilkka on semmoinen juttu että tämä oli tässä, huomenissa tulee vielä iso kiitos kun jäi tänään vähän äkkinäiseksi ja lyhyeksi mutta sunnuntaiaamuna tämä kivikasa on räjäytetty maan tasalle.

   Poista
 13. Älä jätä minua, älä jätä.... minä tarvitsen sinua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsompi rakas, joutohetkinä kannattaa vaeltaa silmät ns. wide open niin sitä ei tiedä koskaan mitä näkee ;D

   Poista
 14. Mä luulen, että muutkin nunnat yhtyy tähän kappaleeseen http://youtu.be/XJ4S3wDC2Ps

  VastaaPoista
 15. Minä pistän älöön pystyyn. Höps. Toissapäivänä ilmoitit, että plese, älä lopeta. Minä en ole ikinä täällä valittanut. Pistän kädet ristiin ja heittäydyn Luostarin lattialle. saat olla aika ihmemies jos pystyt mut sieltä nousemaan.Ja kyllä, otan ovenkarmeista kiinni. MInä en lähde täältä edes pesemällä! Tai sitten, istun lyhtypylvään juurelle, enkä liiku.

  VastaaPoista
 16. Vastaukset
  1. Hymyä huuleen ärisijä, et kai sä tosisssas luullut että mä hylkään sut? <3

   Poista
 17. Kyyneleet poskilla ja silmiä särkee.On se niin väärin että kaikki räjäytetään.Kyllä yhdyn Tsompin lauluun mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyyneleet pois ja hymyä huuleen koska ei tämä maailma tähän lopu!

   Poista
 18. Muistahan peppis ilmoitella itsestäsi ja kertoamissä blogi jatkuu!!!! Kaikkea hyvää ja miellyttävää kuntoutusjaksoa!
  *istuu TAAS Luostarin rappusille odottamaan missä apotti ilmestyy uudelleen*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Rantis rakkaani se on sellainen juttu että pitäisihän sinun tuntea minut ja kaikki selviää tämän päivän (18.01) tekstissä. Tahtoo sanoa sitä että omatoimisuus on huudettu koska nämä jäynät on niin mukavia :D

   Nosta nyt se peppus pois rappusilta kun täällä on niin kylmä ilmakin. *Ottaa kaapunsa ja asettelee sen Rantiksen soman pepun alle*

   Poista

Rienaustasi arvostetaan joten ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...